ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честити рожден ден, Мими. Само хубави моменти за теб и семейството ти.
Аз да ви се оплача, от няколко дни имам страшни болки в дясното ребро. И преди ми се появяваха, но само вече и мислех, че е от умора. А сега са постоянни, не ме боли само докато спя и в някой легнали положения, които трудно откривам. Направо чувствам, че се побърквам от тази болка и съм супер изнервена  Sad Нищо не мога да правя, освен да лежа.

# 331
m_hristova май е 10,50€ за цяла Европа. Аз все още не съм поръчвалa от него и нямам лични впечатления.  Peace

# 332
  • Хасково
привет момичета пазете се от гадното време да не се разболявате на финала

# 333
  • София
Привет и от мен!
Гледам май всички сме се отдали на пазаруване през почивните дни. И ние в неделя с нашия татко ходихме до Вис Виталис на Симеоновско и направихме доста покупки - дъска за повиване, козметика на Бочко и Себа Мед, прах за пране Тео бебе, памперси, мокри кърпички, две шишета на Avent /защото и аз се надявам да кърмя Simple Smile/. Купих и от еднократните гащи за след раждане, но и на мен ми се видяха доста хлабави, така че ще мисля и за други варианти.

И аз да се оплача, че през нощта се събуждам по хиляда пъти и понеже спя основно на лявата страна, левия си крак направо не го чувствам от болки сутрин като се събудя....ама няма как, още малко ни остана.... Rolling Eyes

# 334
Аз да ви се оплача, от няколко дни имам страшни болки в дясното ребро. И преди ми се появяваха, но само вече и мислех, че е от умора. А сега са постоянни, не ме боли само докато спя и в някой легнали положения, които трудно откривам. Направо чувствам, че се побърквам от тази болка и съм супер изнервена  Sad Нищо не мога да правя, освен да лежа.

И аз съм така.чувствам се добре докато седя само ако се изпъча хубаво,с голяма чупка в кръста,много съм смешна (все едно глътнала бастун) ,но пък помага  Laughing Пробвай ! Simple Smile

# 335
Здравейте бъдещи мами,
днес ходих при моята докторка и тя ми изписа flajyl вагинални таблетки.
В 18 г.с. ми ги беше изписала и тогава помогнаха, но ето ,че сега пак са се появили бактериите. Притеснява ме тъй като в листовката пише, да не се приемат повече от 2 до 3 пъти годишно а аз за има няма три месеца ще ги ползвам два пъти. Надявам се някоя от вас ако ги е ползвала/или пък е отказала да ги ползва/ по време на бременност да сподели.

p.s.  bouquet за авторката на темата

# 336
Здравейте мами Simple Smile

И аз де се присъединя към болните Sad В събота бяхме пак на сватба и настинах, боли ме гърлото, а днес и носа се запуши. Отгоре на всичко бях на ЖК и пуснахме изследвания, хемоглобина ми е 105 и вече ми изписаха желязо /Сорбифер Дурулес/, досега все задържахме положението, но до днес Sad

Някоя от вас обръща ли внимание на мерките, които докторите правят при преглед- става въпрос за главичката, крачето и коремчето на бебето? Направи ми впечатление, че по размер главата на бебето върви с две седмици някъде по-напред от крачето  newsm78 Доки каза, че всичко е нормално, но само го мисля, дано всичко е наред  Praynig

Didka, при кой във Вита ходиш? Аз също освен Токуда и Майчин дом, посещавам и най-редовно Вита, днес бях там. Общо взето там ми водят ЖК

# 337
dilyankataa , флажила съм го пила и слагала глобули заради инфекция с трихомони. Тези бактерии са много упорити и трудно се лекуват. Според мен се довери на доктора си и продължи лечението, за да не предизвикат по-ранно раждане или да не се зарази бебето по време на самото раждане. Нямам спомен колко често аз го пих. И още нещо- ако става въпрос точно за тези бактерии, препоръчвам ДНК- тест, тъй като много често се бъркат при микроскопско изследване. Ния получавахме противоречиви резултатити близа 3-4 месеца и накрая ДНК- теста показа, че всичко е наред и при двамата, Успех ти желая!  Hug

# 338
Аз ги следя мерките всеки път. При нас главата и дължината на бедрото от доста време вървят 10-тина дни напред. На последната ФМ, Атанасова каза, че като цяло всичките й мерки вече вървят синхронно 10-тина дни напред и ми преизчисли термина. Въпреки това си беше с уговорката, че има 2 вероятности в моя случай - или ще се роди 10-тина дни по-рано или ще се роди около термин, но доста по-едричка.
Както можете да предположите, аз се надявам на 1-вия вариант  Whistling

# 339
Добро утро! Спането много трудно при мен тия дни, по-точно заспиването. По предишната нощ заспах след 5:30  #Crazy, снощи след 4h. Дано не е тенденциозно, че много изнервящо така.

Вчера ходихме до Вис Виталиса на Стамболийски - повече ми хареса от този на Симеоновско. Не знам дали е по-голям, но по-зареден ми се стори със сигурност.

Отивам да се приготвя, ще ходя на обяд с една приятелка, после към Вита на консултация, да го видим малчо колко е порастнал, а и аз...
Здравей,didka:)
Прочетох,че ходиш на консултация във Вита,при кой лекар си на консултация.Аз също ходя там и съм при д-р Илиева.Живот и здраве мисля да раждам при нея.Аз съм на консултация в четвъртък,нямам  търпение да видим колко е пораснала и дали се е обърнала,че това ме притеснява повече.

# 340
Благодаря ви за хубавите пожелания!
Аз ползвах и бях доволна от Pampers Sensitive, но те имаха само до към 3ти размер преди 2,6години Wink

# 341
  • София

И аз съм така.чувствам се добре докато седя само ако се изпъча хубаво,с голяма чупка в кръста,много съм смешна (все едно глътнала бастун) ,но пък помага  Laughing Пробвай ! Simple Smile

Мерси много   bouquet. Веднага ще пробвам, дано да има ефект.

# 342
Здравейте бъдещи мами,
днес ходих при моята докторка и тя ми изписа flajyl вагинални таблетки.
В 18 г.с. ми ги беше изписала и тогава помогнаха, но ето ,че сега пак са се появили бактериите. Притеснява ме тъй като в листовката пише, да не се приемат повече от 2 до 3 пъти годишно а аз за има няма три месеца ще ги ползвам два пъти. Надявам се някоя от вас ако ги е ползвала/или пък е отказала да ги ползва/ по време на бременност да сподели.

p.s.  bouquet за авторката на темата
Аз също ползвам flagyl вагинални свещички,мъжът ми пие таблетките.На мен ми ги изписаха,защото резултатът ми показа бактериална вагиноза.Тази бременност ги ползвам за първи път,но за сметка на това всички бактериални инфекции,които имаше ми ги откриха.То не бяха стрептококи,ентерококи, гъбички и сега това.Пих антибиотик, разни други  свещички съм си слагала,излекувам едно ,а се появи друго ooooh!Единствено, което се моля детето да се роди здраво.

# 343
Мимето*, ЧРД и от мен!

Аз пък тая нощ какво сънувах... ooooh! Бременна съм (естествено), ще раждам вече. Ама според лекарите са 6 бебенца. Shocked Както и да е. Отидох да раждам - никой не се засилва секцио да ми прави. Нормално ще се ражда. Странно, бях спокойна. Може би поради присъствието на майка ми около мен, нямам идея. Как станаха нещата, започнах да раждам без лекари наоколо. Бях на "4 крака" и съвсем леко и безболезнено изкарвах бебенцата едно по едно. Бяха по около килограм, но всичко беше наред. Хич не ми идваше на акъла да ги погледна - направо ги подавах на мама, тя ги гледаше и ги носеше нанякъде при докторите да ги оправят. Та от нея разбрах какъв пол са. Родих 5 и спрях. Ми да, ама нали трябва да има още 1?! newsm78 Сума време чаках, докато се накани да тръгне и то (даже по едно време смятах, че лекарите са объркали и друго няма). Накрая някакъв пълен майтап падна и с имената - уж ги измислихме (тук вече + мама присъстваха мъжа ми, татко и свекърите), пък не ги записах, че после взех да се обърквам какви бяха предложенията и излезнаха едни странни-странни имена... Добре, че мъжа ми по това време ми звънна на GSM-а, та ме събуди и спрях да сънувам. Laughing Кой знае какво щеше да се получи до края... Mr. Green

# 344
  • София
Някоя от вас обръща ли внимание на мерките, които докторите правят при преглед- става въпрос за главичката, крачето и коремчето на бебето? Направи ми впечатление, че по размер главата на бебето върви с две седмици някъде по-напред от крачето  newsm78 Доки каза, че всичко е нормално, но само го мисля, дано всичко е наред  Praynig

И при мен е така.Главичката е със седмица и половина по-напред от бедрената кост.Не се притеснявам,защото и при първото ми дете беше така.Тогава много го мислех,но сега не.

Общи условия

Активация на акаунт