ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро на всички!
dimitrina8405 честита радост! да бъде здрава и пожелавам, а от там всичко хубаво само ще се нареди.

и аз да ви се оплача. вчера бях на ЖК и пак гъби. писна ми от тях. няма отърване. цяла бременност слагам глобули и какво ли още не, но това нещо няма махане. освен всичко според док има и възпаление понеже било доста зачервено. най - странното е че аз не ги усещам изобщо тези гъби. освен че си имам течение, което така и не престана, други симптоми нямам. вече започнах да се притеснявам да не се стигне до секцио. иначе бебка е с главата надолу от поне 4 месеца. дано не решава да се обърне. станала е 2 кила Simple Smile явно добре се храни Simple Smile аз вече съм +11 кг и изпадам в ужас. имам още месец и половина....

# 436
  • Sofia
Добро утро!Ммммм....много хубаво кафенце!

Тези гъби и мен не ме оставиха май през цялата бременност - стабилна II степен! Док миналия месец нареди - до края на бременността всеки месец за 6 дни да слгам гинодактарин. Другата седмица ще видим дали има ефект.
Juli_Ivka , и аз усещам същото подуване и то поне от месец и половина, и понякога ме боли самото влагалище. Четох, че ставало така от интензивното кръвоснабдяване при някои жени. В началото се шашках, но сега не му обръщам внимание.

# 437
Скъпа Димитрина, ето за теб един линк! Проверих името и датата на раждане на малката Йоана и тя е избрала чудесна дата за поява на белия свят, която е в хармония с името й! Там може да прочетеш ако ти е интересно.
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/bukvi.php?ime=% … D%C0&date1=16

За всички останали мами, които питаха за дата на раждане, това е една страница на бялото братство, в която може да проверите дали според записките на П.Дънов името и датата на раждане на детето ви са в хармония! http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/index.phpМоята леля е от бялото братство и аз я помолих да ми помогне с избора на дата за бебето, като й казах трите имена на които сме се спрели и така. Дано съм билал полезна!

Хаааа, а пък аз си имам вече и легло и скрин, матрак и сега ще редя дрешки!

# 438
dimitrina8405 , честита дъщеричка!!! Бързо да трупа грамчета, за да се прибере вкъщи и много да се гушкате!!!

# 439
  • София
Добро утро. Много тежка нощ изкарах  Sad такива болки в гърлото и носа, режещи, не съм спала повече от час (общо), през останалото време пих чайчета и смуках бонбонки  Tired дано днес да се подобря  Praynig
За сушилнята - ние преди три месеза си взехме на whirlpool, sixth sense, сама си определя времето на сушене в зависимост от обема пране и вида му. Също така е с барабан 9 кг, най-големия възможен. Аз имам вкъщи около пет плюшени играчки, от които едната голям розов хипопотам и си ги изпрах и си ги изсуших в сушилнята после, станаха даже по-пухкави и готини  Peace
За гъбите - много кофти. Аз да ви питам, понеже досега не съм си слагала вагинални глобули - в упътването пише, че при бременни не трябва да се използва апликатора, но пък с пръст не ми е хич удобно да ги бутам  newsm78 вие използвате ли аплисатора или не?

# 440
Hug Благодаря за пожеланията.
Родих в Окръжна болница, при доктор Добрева.
За кърмата - мисля че ме посъветваха да я изхвърлям поради риска от някакви бактерии !? Иначе в болницата се предложих на всички възможни акушерки и докторки, но категорично ми отказаха и ми казаха да си я пазя малката като се прибере. Обаче говорих с едната акушерка, даже и някъде прочетох, че децата, който дълго време са хранени с АМ не пожелават да приемат кърма, но аз все пак ще пробвам да й дам, пък ако не иска, здраве да е. Иначе също така си мисля че не искат да й дават, защото може да не е много хранителна и да не наддава от нея, пък те гледат да я напомпат и да я изпишат. Пък и в момента й давали някакво специално мляко, нещо с "Ф" беше за недоносени деца.
Чипче, това беше доста интересно за името и датата на ражадане  Simple Smile

# 441
Добро утро, момичета!

Чипче, това за името е много интересно, но почти нищо не разбрах Simple Smile
После ще го прочета отново, пък да видим Simple Smile

За глобулите. По-лесно се слагат с пръст, ако си клекнала...

# 442
  • София
За глобулите. По-лесно се слагат с пръст, ако си клекнала...
Сега като се замисля, май наистина е така. А аз снощи - легнала (така пише в упътването), ми нищо не направих  Blush

# 443
тъй като и аз станах спец на глобулите да кажа, че когато си легнала според мен успяваш да я напъхаш доста по навътре. тези последните които ми изписаха са някакви вагинални таблетки  Shocked все едно е хапче за антибиотик, но не е гладко и капсулирано. ужасно са гадни и трудни за поставяне. даже си помислих че са объркали лекарството като ги видях. ще се измъча тея дни с тях, но дано има ефект

# 444
dimitrina8405 Честита дъщеричка, да расте здрава, красива, умна, добра, много щастливи да сте!
Venilove много ме впечатли разказа за първото ти раждане, много харесвам острова, за пореден път се убеждавам, че е приказно място Heart Eyes..
За гъбите, такъв тормоз не бях очаквала, слагах с тази си бременност 4 пъти разни медикаменти, редувах Канестен (3 глобули) и Гиназол, и не е като да не усещам нищо, то сърбежи то парене, то чудо, тези симптоми се появяват заедно с хрема и болки в гърлото, т.е. щом ми се понижи имунитета веднага и гъбите почват да ме тормозят..Ползвам апликатора, Гиназола даже може да се поставя само с апликатор, че самото кремче си е в апликатора...Мисля, че с апликатора ги намествам по-навътре..
Този сайт с името и датите и аз съм го гледала и преди, чудих се как да си го тълкувам, накрая стигнах до извода, че колкото повече съвпадения в двете графи, толкова по-хубаво..
Гледам на лентичката ми пише "Soon to be head down and making mum walk funny", не само че ходя фъни а направо съм си като патица, ужас всички кости около таза ме болят, едва си обувам гащите..с предната си бременност си мислех, че жените дето ходят като бременни и тежко, тежко преиграват и се глезят..сега изпаднах в тяхното положение.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:26 от Zò

# 445
  • София
Gossip.girl, и моите са такива - не са гладки, доста са ръбати и не се пързалят и няма навиране  Embarassed сори че ви занимавам с глобули, ама снощи в чудо се видях. Аз се притесних с апликатора да ги сложа да не би да навра нещо много навътре и да стане някаква беля, знам ли кое къде е  Blush

# 446
  • София
Вие сте се побъркали! Чудно ми е само, тези от последните страници дали въобще отварят 5-6 страници назад за да прочетат, че детето е родено в 30 г.с. и тези 1,4 кг.?? Това наистина ли е повод за честитки?! Децата на Тиона се родиха в 29 г.с. и тежаха повече от това, нужно ли е да напомням какво се случи с едното и какво се случва с другото?

п.п. Извинявайте ако обиждам някого, но не виждам повод за радост! Нека я изпишат жива и здрава, пък да й се радваме цял живот!

# 447
а бе да ти кажа то няма как да ги навреш по навътре от позволеното за това място Simple Smile все пак всичко си има начало и край. за това до където стигнеш, но да не е някъде в началото, че така бързо ще изпаднат и ефекта ще е нулев. мен док вчера направо ме уби. каза ми че ако трябва до края ще слагаме глобули само да се разминем със секциото. е то хубаво ама това ми носи такъв дискомфорт.....пожелавам си скоро да има ефект от тях че да не си откарам наистина още месец и половина така...

# 448
capsicum, трябва името и рожденото число да са от едни и същи триади 1-5-7 или 2-4-8, именно тогава ще са в хармония. Всяка буква от името влияе върху 9 години от живота на човека, които са написани в десния край на таблицата. Така ми обусни леля ми.
По-надолу е описано влиянието и значението на всяка буква от името и как би било ако лицето е в хармония или не е.
А след таблицата е обяснено подробно. Peace
Гъбички имах предната бременност - беше ужасно. Заради корема ги слагах легнала по гръб и беше лесно.Получи ми се само от едно влизане в джакузи, затова този път къпания в обществени басейни нямаше. Гиназол беше кошмар - направо ме изгори, затова го смених.
Киара, права си, че е рано родено бебенцето, но мисля, че майката има нужда повече от всякога от подкрепата на всички! Смятам, че тя трябва да е в позитивна посока, да няма и помен от безпокойство или да бъдат навявани страшни мисли!  Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:49 от chip4e

# 449
При някои хормоните вече здраво бушуват Laughing

Общи условия

Активация на акаунт