Редовно ви чета и понеже засегнахте темата за раждане в Сливен реших да се разпиша.Аз родих секцио в "Ева" точно преди два месеца.Изключително много съм доволна.Болницата е малка , но много чиста.Целия персонал са много готини хора и специалисти.В болницата беше много забавно като цяло.Аз бях ходила на преглед два пъти в кабинета на лекарката при която родих.Втория път ме сложи в болницата под наблюдение , защото вече имах контракции.След седмица ме оперираха.Лекарката идваше по няколко пъти на ден да ме пита как съм,акушерките също бяха много добри и внимателни.Не ти позволяват да "ох"-неш.Аз раждах при завеждащата отделение там - доктор Марчева.Изключителен специалист и много народен човек.Единствения недостатък на тази болница е , че няма неонатология.Аз видях само един кувьоз.И недай Боже нещо да се случи с бебето го превеждат в окръжна болница.Но ако имам второ дете , живот и здраве пак там ще родя
Ех , каква реклама им направих 
Просто не можех да ви чета известно време, че много ми сълзеше окото заради фациалиса и съответно нямаше как да се и разпиша.
Мерси още веднъж на всички, които писаха, за да ме успокоят или да споделят опит с техни близки. 
Препоръчани теми