Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Зузко, аз така с първата бременност спряха да ме болят гърдите няколко дни след като разбрах, че съм бременна и въобще не ми ставаше лошо. вместо да се радвам обаче аз се ошашках и му дръпнах един рев, че май вече не съм бременна, добре че имаше една комшийка до нас родила наскоро, че тя ми обясни че не е задължително все да ми е гадно и да ме боли нещо.

Цветенце, не се притеснявай преди да си посетила лекар. Моите гърди са едри и както каза док. фиброзни или мастопатични и особено преди цикъл ставам цялата на бучки. Инъче си имам две малки, които ми стоят откакто спрях да кърмя сина ми и вече 6 год си ги отглеждам, но ходя и на мамолог от време на време да ме види.

# 121
  • Сливен
Май всички се юрнахте към урните - и аз отивам Grinning, все пак трябва да се гласува нали така, хубав следобед ви пожелавам  bouquet

# 122
  • В градината...
Момичета,
 първо, честит син Калоян да е усмихнат винаги и да стане беладжия голям  Laughing
Тази сутрин ми дойде и ...как само се успокоих, спира бушуването на хормоните и слънцето се усмихва за мен  Hug
Така ми действа на мен, а не песимистично.
За едно обедно настроение да ви поздравя с валса на цветята и да цъфнат в сърцата ви много красиви мечти http://www.youtube.com/watch?v=TW-nwOi0q_Q&feature=related

# 123
Ох , идвам да се оплача. От 2 месеца слагам утрогестан заради нисък прогестерон , имах кървене извън М дъъълго време и така се стигна до изследвания , които показаха ниския прогестерон. 2 месеца го слагам вече , миналия нямах оплаквания , дойде си ми на 28 дена , нямах зацапвания , само 2-3 розови капчици някъде около 12-тия ден на цикъла. Тогава не му обърнах внимание , защото бяха нищожни капчиците. Този месец , обаче , днес на 11-ти ден от цикъла отново прицапване само , че малко по - обилно от предния месец. Не е някакво силно кървене , просто ми цапа , като отида до wc. Взех да се притеснявам вече защо не ми се оправя прогестерона или може би е още рано ? После пък си мисля дали това зацапване не е от предстояща ову , понеже теста днес ми показа 2 еднакви черти newsm78?

# 124
Elizabett дано зацапването да е от ову-то, и резултатът да е след две седмици  Heart Eyes
Благодаря ви за отговорите момичета, лошото е, че тази седмица въобще нямам свободен ден да отида на лекар  Sad и само ще го мисля. Да се надявам, че поне ову-то /ако има такова/ ще го хванем Blush.
Успешен изборен ден Simple Smile, нашето семейство току що гласувахме.

# 125
Перуника, щом се радваш, и аз се радвам за теб  Hug

Елизабет, да ти кажа честно, съмнява ме да цапа от овулация. Иди пак на изследвания.  Peace

# 126
Момичета,

Минавам само да се разпиша, че още съм потънала в работа до ушите (сега имам един срок до края на месеца), но много си мисля за вас, прегръщам ви, честитя всички прекрасни новини, които съм сигурна, че са се натрупали, и обещавам да да се отчета след следващия си преглед (в средата на другата седмица трябва да ида).

Hug

# 127
Да не ви изпусна Heart Eyes

Огромно ЧЕСТИТО на виделите две черти Hug Страшно се зарадвах за вас, а и тези положителни тестове - направо ми спират дъха всеки път като видя двете черти на някоя от вас. Дори не мога да си представя огромната радост, дано и мен ме споходи скоро.

Благодаря и на Cafe con leche за чудесната тема! Hug

# 128
Здравеййте момичета, пуснахте ли своят глас  Wink

Ние днес от сутринта с мъжа ми голяма физ зарядка му спретнахме-чистене, после метро, джъмбо -пазар и сега докато се приберем и сготвим и пак трябва да излизаме. Не усетих как мина деня, нищо не разбрах от този почивен ден. А той милият се върна за един ден и утре следобеда пак го изпращам за Софията  Tired, послед другата Събота аз трябва да съм там, а пък май точно тогава ще съм в овулация и ще правя едни сложни схеми, само за да не изпуснем месеца, много се надявам на този месец  Praynig

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА СЛЪНЧО! Пожелавам много здраве и бързо да расте малчугана и да носи на мама и тате много, много усмивки и щастливи мигове!   bouquet

А това за бучките в гърдите или по-скоро го наричат възелчета са мастни образувания най-често. И аз имам такива, особено се напипват преди цикъл, понякога доста болят и са подвижни. Но е хубаво веднъж годишно поне, а при мен както мама е с операция-по-често, да се ходи на мамолог. Ако има нужда той назначава ехография или мамография. Но-най често са дребни образувания, които се дължат на хормоните  Hug

Спокойна и бебеносна Неделна вечер ви желая момичета. За нечакащите  Praynig и ще ви дебна през седмицата за отчет . А тикветооо къде отиде, аз нея си я следя, че нали е градска и се вълнувам от приръста на населението  Mr. Green Mr. Green

# 129
браво на виделите   EFP  дано новата тема има поне десетина Laughing   мен вчера лелята ме посети smile3511 smile3514 smile3511 но дано ме забрави другия  Laughing за всички момичета усрешен ден и бебеносна вечер Laughing

# 130
  • Пловдив
Абе, момичета, много са ми странни тия подписи, ето и твоя, Пуфпафке - работим за девойка. Друго едно момиче от темата пише, не се сещам ника, - работим за бебка. Добре, де, ако ще бъда ваше бебе и ще съм момче, много ще ви се обидя, да знаете  Crossing Arms

Хаххаха Блонди и аз това си го мислих  Laughing Но ясно е, че бебчо ако дойде няма мама и тати да пита, така че каквото им се падне  Heart Eyes

Слънчоооооо,  newsm44 newsm44 newsm44 Честито бебче и бързо възстановяване! От сега насетне семейството се е увеличило с още един член Калоян и затова нека и щастието и радостта ви да са двойни  Hug  bouquet

Аника и Коко
да не се спотайват, а мамата да драсне два реда  Crossing Arms

pufpafka, при сегашната ми бременност беше така в началото - два плодни сака с еднакъв размер и си отговаряха на седмиците, но док каза че вероятно на следващия преглед ще бъде само един и така и стана.

*starlet*, гуш и тук  Hug

*Цветенце*,
не се тревожи излишно.  аз имах разни твърди образувания и даже един онкохирург в Пловдив много ме беше наплашил, че трябва едва ли не да се оперирам по-бързо. В крайна сметка се оказа, че си имам кистозна мастопатия, а също 2 аденома, но е нужно наблюдение и контрол и нищо повече. Така, че не се тревожи - може да е нещо безобидно. Намери свястен док и направи една консултация  Hug

jiorjita, дано бързо зсе оправи малката принцеса  Praynig

Зузи, не се тревожи даже и да не те болят толкова гърдите. С предната неуспешна бременност умирах от болки в гърди и какво?! Този път много малко ме боляха и бъзо отшумя този симптом и засега всичко е ок. Така , че изооообщо не мисли за това  Naughty Гуш  Hug

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 17:57 от Doni M

# 131
  • Сливен
pufpafka , тези наши форумни приятелки само дето не ни линчуват заради подписите, мисля че всеки си има предпочитания за пола и какво лошо все пак е да кажеш какво би искал, то е ясно че това не е "концерт по желание", простете, но не знаех че е грешно човек да има мечти  Wink и защо да не искам момиче след като имам вече момченце, но още веднъж казвам  стига да се получи, и момче да е ,няма да получи по-малко любов.

# 132
  • Велико Търново
Дони, това за болките в гърдите май искаше да го адресираш към Зузка, а не към Жоржи  Hug
Тиквата, Шанел и Плодчето да се явят веднага да дадат отчет  smile3513
Зузка, всичко си идва по местата и се нормализира  Hug Утре на прегледа ще затвърдиш хубавата новина  Heart Eyes
Перуника, само така!  Heart Eyes
Елизабет, не би трябвало да е рано  newsm78 Аз като имах такова зацапване още след първия прием на Дуфастон изчезна. Но знам ли, може с Утрогестана да е друго  Hug
Хоупче, в такъв случай те чакаме другата седмица да разказваш надълго-нашироко  Heart Eyes
Пуфпафка, дано ти се получат схемите  Hug
Цане, изпращай я по живо - по здраво и другия месец изобщо да не се връща  Naughty

# 133
  • Пловдив
Яжка, то от много копи-пейст така става  Joy Коригирах се  Blush

roxanna, така е всеки има предпочитание, но пък прави впечатление  Crazy Аз може би типично като везна не мога да взема решение. първия път с неуспешната бременност много исках момиче и се оказа, че е момиче. Сега пък се бях фиксирала на мъжко чадо и уж засега док казва, че е момче. Третия път какво ли ще искам незнам  Thinking

# 134
Яже, мерси за оптимизма   bouquet Аз пак леко прокървих и пак взе уж да отшумява. Ако разбера какво става вече...луда работа! Crazy Имах и леки болки, и те започнаха да минават. Ще си лежа и ще ви чета, ще си чакам прегледа и ще се моля всичко лошо да е зад гърба ми, Оптимист съм, макар и в някои моменти да губя търпение и да съм на ръба на нервите си. Ще оживеем 2 в 1, имам инат за целия свят! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дони hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт