Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми, които преобладават в дискусиите?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за бебето на Слънчо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми, които преобладават в дискусиите?
Основните теми в дискусията включват бременност, тестове за бременност, забременяване, медицински съвети и подкрепа един на друг. Форумът служи като платформа за споделяне на лични и медицински преживявания между участниците. Те се подкрепят взаимно по време на този емоционален и физически предизвикателен период.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са последните новини за бебето на Слънчо?
-
Какви са съветите за откриване на бучка в гърдата?
-
Какви са съветите за бременност и тестовете за овулация?
И аз като теб имам спонтанен аборт, след който забременях отново и само аз си знам какви ми бяха страховете и въобще не ми беше до пола на бебето, който пък се видя чак в осмия месец. Но мнения разни, всеки си знае за себе си какво и защо е направил дадено нещо.
сега го чакам да порасне че да се покаже ........-аз сънувах ....да не ми се смеете сега....Една жена с бяла престилка ми го показа....беше като балонче ....мъхесто и каза ,че е малко за това не се вижда.....
С най-добро чувство и усмивка само споделих, че ми направи впечатление, нищо повече. За мен е странно и си казах мнението. Къде намесваш мечти, линч и подобни 
ето ме и мееееен!
мноооого, мноооого да се слушат и от здраве да не се отърват!

, нито до нищо. Мрънкам от няколко дни, очите са ми подпухнали като китаец съм и не знам какво да правя.