Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Дони, не знам защо прави впечатление, самата ти казваш в момента, че имаш предпочитания, е ние с pufpafka просто сме казали същото, само че в подписите Grinning И аз като теб имам спонтанен аборт, след който забременях отново и само  аз си знам какви ми бяха страховете и въобще не ми беше до пола на бебето, който пък се видя чак в осмия месец. Но мнения разни, всеки си знае за себе си какво и защо е направил дадено нещо.
Пожелавам на всички хубава и спокойна неделна вечер   Hug Hug Hug

# 136
Здравейте момичета
Може ли да ви попитам кога най рано може да се прави тест Престо?
Вече им е 11 ден след ОВУ то , Т ми е висока и не е спадала драстично,малко ми се гади и ми се вие свят от 2-3 дни и пробожданията са повечко
Не че съм нетърпелива чак толкова,но тези дни правим ремонт в къщи и ако е станало ,да не направя някоя беля- уж се пазя и не вдигам тежко ,но нали знаете как е с ремонтите
Моля за отговора ви

# 137
Венета - Престо, не престо, по- рано от 14-тия ден няма смисъл. Най-добре след закъснение.
Температурата ще ти остане по-висока докато ти дойде - така че по това не може да се съди. Ако толкова не можеш да чакаш - кръвен може да отчете след 11 ден

# 138
  • Burgas, Bulgaria
 Veneta не бързай-виж ме мене от бързане........уж няма бебе.....после има бебе.....после няма бебе...... Joy  сега го чакам да порасне че да се покаже ........-аз сънувах ....да не ми се смеете сега....Една жена с бяла престилка ми го показа....беше като балонче ....мъхесто и каза ,че е малко за това не се вижда.....

# 139
Тикве Joy Joy Joy откачаме, душа, усещаш ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 140
pufpafka , тези наши форумни приятелки само дето не ни линчуват заради подписите, мисля че всеки си има предпочитания за пола и какво лошо все пак е да кажеш какво би искал, то е ясно че това не е "концерт по желание", простете, но не знаех че е грешно човек да има мечти 

Какво написах, как се интерпретира  ooooh! С най-добро чувство и усмивка само споделих, че ми направи впечатление, нищо повече. За мен е странно и си казах мнението. Къде намесваш мечти, линч и подобни  Confused  Hug

Мен ме боли корем, стринка явно ще слезе всеки момент от влака.  Crossing Arms

# 141
  • Burgas, Bulgaria
аааа аз съм новата гадателка на форума ..... гледам на БТ ....,на ЦС .......,на О .....,квото искаш.... сега ще видиш още 5  положителни теста в тази тема.....те не знаят ама аз знам.....и тях мъхести балончета ги чакат  Laughing

# 142
Тикве, щом си врачка кажи утре на прегледа к'во ще става, сестро, че нЕАм нерви вече Crazy

# 143
  261uu ето ме и мееееен!
Честитка на Слънчо!  bouquet Hug Heart Eyesмноооого, мноооого да се слушат и от здраве да не се отърват!
хей, бременелки - най-леките, спокойни и красиви бремености ви желая Hug Hug Hug
вчера бях в гората, намерих едно коте и си го прибрах...бебе нямам, но коте...все си е нещо Grinning
на всички чакащи - хайде по една бебеносна зима Praynig Peace
а аз този месец ще го пропусна(има още време до О за да размисля) Wink

# 144
  • В къщурката на хълма на феите
Тикве скоро може и на 50лв. да почнеш да гледаш Mr. Green тогаз ще искам и мен да научиш Mr. Green Mr. Green
Йори и аз искам котка, обаче мъжото яко е запълнал краката, щото тва вече ще ни бъде неясно кое коте под ред - понеже аз ги прибирам обучавам ги да бъдат послушни и да не правят бели и после все така се случва, че ги подарявам на някого Mr. Green не, че нещо, но са нощни животни, а аз мразя да ми ходят по главата вечер и да ми пречат да спя (аз съм спяща мечка Mr. Green ) опитвам се да го убедя, че тоя път вече на никой няма да давам котето, само да се сдобием с такова, ма той не ми вярва Blush Mr. Green Mr. Green

днес след 40 минути чакане на опашка, 3 биографии на баби с неясни политически настроения и 4 телефонни разговора успях да преборя умрялата от мързел и тъпотия изборна комисия .. тежко беше Mr. Green Mr. Green сега чакаме с мъжото да стане 8 часа и го изстрелвам към магазина за една бутилка червено вино, да отпразнуваме факта, че е неделя вечер Mr. Green

# 145
Мецани, този мацок е на около 4 месеца,казаха снощи в клиниката...незная дали ще мога да го задържа, но ми хареса - още докато му приготвих WC и свърши работа, от снощи все там...но мнооооу лаком...аз му се радвам щот всички злояди в таз къща - мъжо и 3бр игуани и всички капризни и побучкват оттук оттам, сега имам другарче - плюскаме си на воля hahaha Joy
пък ако не се спогодят с игитата ще ти го опаковам и към....откъдето си  bouquet

# 146
Тиквееее едното мъхесто балонче изкочи, то е на йори котарака  Laughing Joy
Днес бяхме да пазарим в джъмбо и естествено доста се отплеснахме, а мъжа ми вика, че като стане работата щял да ми дава карта с лимит за месеца, че иначе гладни сме щели да седим  Joy

# 147
  • до едно тепе
Днес не съм се разписвала май Thinking
Зузко мисли положително мила.Аз бях така 14 дена и след това на 2 пъти имах леки зацапвания,а болките си продължиха доста повече време. Вземай си лекарствата,лежи и мисли колко хубавко ще е бебчето ви Hug.Един лекар ми беше казал в болницата че лекарството е спокойния начин на живот и без резки движения,т.е като ставаш да е бааавно и плавно Peace А за утре 8 чифта са  fingerscrossed
Лека и бебеносна мацки
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 148
Момичета, аз съм много тъжна тези дни. В четвъртък вечер намерих едно малко котенце, обаче мъжо не дава да го запазим, тъй като имаме вече една котка. Много се привързах към мъничето, научих го да яде, да пишка в котешки кристали, постоянно спи в скута ми. Много ми е търсене, имам една кандидатка за котенцето, но девойката е чак в Добрич. Не е такъв голям проблем транспорта, колкото това, че не знам дали ще се грижи добре за него. Ако вие имате нещо предвид, ако някой съвестен и добър човек си търси котенце, пишете ми, моля ви. Хич не ми се разделя с малката, още по-малко като знам, че може да попадне на не много добър стопанин.
Съжалявам за офф-а, просто бях длъжна и тук да попитам. Сега нито ми е до  luvbed , нито до нищо. Мрънкам от няколко дни, очите са ми подпухнали като китаец съм и не знам какво да правя.
Прегръдки и успех на всички  Hug Flutter

# 149
roxanna, сигурна съм, че Блонди въобще не вложи този смисъл, който ти разчете  Heart Eyes  Hug
Йори благородна душа си  Simple Smile
Тикве душО, Фръли едно  гадание и на мене  smile3532
Мецани, що чакате до 8 часа може по-рано в тоя студ винце  Naughty  Mr. Green
Момичета стиснете по едни палчета за мен /по-скоро за мъжлето/  Heart Eyes, участник в изборите е  Blush
Бебеносна недеблна вечер мили мои  Hug

Общи условия

Активация на акаунт