Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
Фики, имплантационно зацапване недей да чакаш, мила. То изобщо не е задължително, а се появява рядко при някои жени. Имплантацията става от 6 до 11 дни след оплождането обикновено. При мен беше на 5 ден...точни правила няма Mr. Green

Блонди, ми много ти завиждам пък Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 436
  • Велико Търново
Еее, Блонди, да му се не види  #Cussing out Ми нищо, ще чакаме другия месец  Hug
Фики, не съм преживявала такова чудо, но мисля, че на 7-мия ден, т.е. 29-30 октомври  Heart Eyes

# 437
Значи след около седмица да започна да се оглеждам  Joy

Преди два месеца имах импл. зац. Обаче беше късно, някъде към 10-12 ден след О. После 2 дена закъснение и на третия ден ми дойде с пълна сила МЦ и беше по-различно от друг път (ще ви спестя подробностите). Тогава мисля, че химическа бременност имах. Както и да е, този месец съм с нови надежди.

# 438
Фики, аз с първата и втората бременност не съм имала зацапване, сега имах, заедно с болки. Не е задължително сега да имаш пак, така че не се ослушвай толкова, а си живей живота! Peace

# 439
зузи  и мадам тиква  Hug Praynig  всичко ще бъде наред!
блонди  Hug  а двучасовата разтуха и аз ти завиждам  Mr. Green
аз (не)чакам в петък  Whistling
успех на всички!   bouquet

# 440
Здравейтееееееееее Hug мацуранки Laughing
Вече сме в Благоевград на гости на мамчето Simple SmileДнес прегледа мина много добре,дори ми направи ФМ с вагинален за да видим по хубаво дали няма някои проблеми,но всичко за сега е супер и дори предполага за пола  stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl
аз разбирасе съм  newsm44 а мъжо само повтаря че не е сигурно  Laughing.Да неможа да каже на 100% но важното е че друго всичко е ок  и съм мн. спокоина
 Hug Hug Hug Hug за всички

# 441
  • В градината...
Е, Блонди, язък! Айде на другия тираж се нареждам с теб и аз.
Благовесна - и аз искам момиченце  Praynig

# 442
  • София
Ех Блонди,жалко...но нищо и един месец разлика между дечицата пак става Hug
Не се отказвай -продължи си лечението и бъди положително настроена,ето при мен 2 месеца с Клостил и нищо,после се вайках един месец без лекарства и ...нищо ,на третия ударно Клостил и .... Hug
Но не се оставяй на "ще стане когато най-малко очакваш"- не съм привърженик аз на тези работи ако не се бях ровила,питала и лекувала,още щях да си плача след като онова Шейновско светило ми каза през май месец че с тия мойте ужасно много кисти без лапароскопия няма да стана майка #2gunfire #Cussing out
Е и лапароскопия не правих и ОК не пих...и ето на 13,10 фоликул САМО 1 по учебник и нито една киста Praynig
Само не се отказвай,знам че е гадно ...поплачи си и от утре наново....
 Hug

# 443
  • Лондон/Пловдив
Защо го пиете този Клостил чувала съм много лоши неща за него или добрите са повече  newsm78
Хич не съм запозната с лекарствата  Blush
Аз да ви почерпя току що моя мъж ми съобщи ,че си имаме нова новичка количка  newsm68 newsm44 е сега вече трябва да дойде бебчето при нас много се надявам на този цикъл . Praynig

# 444
Добър вечер прекрасни мои  Hug Hug Hug
Виждам, че малко по- малко започваме да вървим към по- добро.
Блонди, аз също имах много надежди за теб, но... другия месец.  Hug Hug Hug
Зузи, много, ама много се радвам за теб. Дано всичко се нареди и повече не се налага да изпитваш силата си, освен тази на нервите, когато малкият човек реве посреднощ  Mr. Green Кой е този прекрасен доктор? Много ме заинтригува   Whistling
Мишки, дано това е вашият месец  Praynig
Благовесна, прекрасни новини. На нас още в 12 седмица ни казаха, че ще си имаме момиченце и всички викаха, че не било сигурно, но виж вече в коя седмица съм и все още си е и то 3- ма доктора потвърдиха  Heart Eyes като си погледна лентичката и още не мога да повярвам колко бързо мина времето и че малкото човече расте. Толкова е хубаво. Вече е около 1 кг, а аз все още не мога да повярвам. Всеки път като го усетя и ми иде да ревна. Дано само до края всичко да си е наред и накрая да си имаме малка, здрава, красива принцеса  Praynig Praynig Praynig
Сега ви наръсвам за лека нощ и... не спете, а работете  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 445
Имам надежда, това е точно и твоя доктор Peace Кажи им колко е невероятен

# 446
  • Видин
Тук съм момичета, но не мога да се доредя до компа #Cussing out
Внд, преди 2 дни ти гледах графиката и тъкмо щях да ти кажа, че това покачване на БТ много ме съмнява и то точно преди датата за МЦ Hug Стискам палци и когато кажеш ще ти честитим Heart Eyes Peace
Блонди, много съжалявам за лелката. И аз мислих, че ти ще си следващата с магистралка. Но нищо двете ще се похвалим другия месец Hug
Лолитка, честит рожден ден. Пожелавам ти на следващия да си с бебе на ръце Praynig  bouquet
Зузи, най-хубаво е да намериш твоя доктор Peace
Тикве, супер ти е ЧХГ-то, но наистина повтори го след 2 дни, за да се успокоиш напълно и другата седмица те чакаме с потвърдителен преглед Mr. Green
Уж нямаше да пиша, а то какво стана Whistling Днес имах доста обилна ЦС, но пък на 11 ден не е ли малко рано за О? За капак ММ нещо се нацупи тази вечер и не знам ще успея ли да го вкарам в леглото Tired

# 447
Ухххххх нямате изчитане  ooooh!
Лоли, честит рожден ден  nbirthday Много много скоро да получиш най-хубавия подарък  Hug
Зузи, радвам се, че намери твоя доктор и че всичко е наред. Така ще бъде и до края  Hug
Благовесна, честит розов щъркел  stork-girl
Кучо, радвам се да те видя  Hug

Сигурно изпуснах нещо ама..... не помня  newsm78 Ши мъ извините ама много пишете, пък аз май се разболявам и немога да запомня всичко  Crazy

# 448
здравейте, мацки! аз едва сега успях да докопам компа
Шарки, прегръдки и много кураж ти изпращам! Cry
Зузи, казах ти, че е готин и успява да зарази с положително настроение и оптимизъм!
Блонди, Мишки, perunika - хем ви е ред, хем ви се и полага...този месец яко труд luvbed
Cherry Mam - честито, а сега да изработите и един пакет за задната седалка  ylinfant
vnd, blagovesna-  Hug
Tиквее,  Praynig
Фики -  Praynig
pufpafke- аз квасих миналата седмица...5л мляко потъна...ядох като двуторбест вълк newsm62
сори ако съм пропуснала някой Confused
иииииииииии, мен бреееееееееее..........

# 449
Плодче, видях твоята страхотна новина и специално те поздравявам!

Общи условия

Активация на акаунт