Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Когато се сблъскате с различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза, важно е да се консултирате с повече от един специалист, но изберете един, на когото имате доверие. Редовните тестове за хормони са от съществено значение и трябва да реагирате бързо в случай на влошаване. Изберете лекар, на когото имате доверие и следвайте предписаното лечение.
-
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Рефлукс-езофагитът е възпаление на стомашната лигавица, причинено от връщането на стомашно съдържание в хранопровода. За управление на симптомите се препоръчва вечерята да се консумира по-рано, избягване на храна преди лягане и приемане на лекарства, предписани от лекар. Важно е да се консултирате със специалист за подходящо лечение.
-
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности по време на бременност?
-
Какво означава 50/75 при лечението с Тироксин?
за новата тема
за новата тема
от мен отърване няма 
Аз бях го спряла дефакто от четвъртък не го пия т.к послушах светилото Катя Тодорова ... нооо вече тотално се обърках какво да правя и как и ще се оправят ли, изобщо нещата при мен
.
Странно ми е мнението на д-р. Начев за комбинация на двата медикамента, не че нещо разбирам
Дано не е нищо сериозно (и извинявай, ако от поста ми ти се стори, че се бъркам там, където не ми е работа, но го правя, за да знаеш, че макар тук всички да сме просто едни анонимни лица, може от нас да получиш подкрепа и добри идеи. И не само ти, всички, които пишат тук.