Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Алекс   Hug

Нимфичка - тупкането може да е от хълцането на бебо.  Нещо като пулсации, конвулсии долу, където му е главичката.

Добре дошли на новите момичета Hug  Желая ви много късмет.  Аз лежа вече точно 5 месеца и днес започва последната седмица. Тежко е-и физически, и психически, но не се предавайте, всичко минава - само резултатът да е  newsm30

Юле - никакви самоинициативи за лекарства  Naughty  Аз писах за нифедипина, защото е малко популярен като терапия в БГ, но ефективна. Но само док. трябва да потвърди.  При мен чакаха 5 месец, за да ми го дадат.   Дано ти минат контракциите  Hug

Днес влизам в девети месец и съм много изтощена, но безкрайно щастлива Grinning  newsm68 newsm44
Пожелавам го на всички тук  Hug

# 526
Мила, честито! Това е голямо геройство, нека оттук насетне пътя ти да е песен  Hug Heart Eyes
и понеже днес сме на бг музика с Гоши те черпя любимата му песен 
http://www.youtube.com/watch?v=c0CbWbMq8iM&feature=related

Момичета, чувствайте се и вие поздравени с тази песен, днес и ние имаме успех, 33 седмичка започва да се търкаля  baloni

# 527
Milla, честито! Каква радост. Даваш прекрасен пример на всички нас, за което много ти благодаря.   bouquet

Аз лежа вече два месеца и с Божията помощ ми остават още поне 3. Изтощително е, нощем ме болят протритите кокали, през деня треперя от всяко нещо - знаеш как е. Но момичета като теб ми дават сили - гордей се със себе си за това, което си постигнала.

Аз за себе си мога да кажа, че по-трудно нещо не съм правила - а съм учила в Оксфорд  Joy

Пожелавам на всички здрави и износени newsm30!

# 528
  • София
Мила, Силвър  Hug

# 529
Киара,

как мина срещата с Димитров?  Hug Heart Eyes

на мен лентичката ми избърза, а досега все забавяше, явно е от смяната на времето  Joy hahaha

# 530
  • София
Ами добре. Не сме се гледали на ехограф, само шийката през корема измери и я изкара гигант - 2,3 см  Grinning, но по - важното е, че има шийка все още. Ще отсъства в периода 18 - 27 нември, дано не ми се случи тогава раждането. Общо взето нямаше какво да го питам. За присъствието на таткото по време на секцио трябва да получа разрешение от началника на болницата.

# 531
Пожелавам ти успех, поне на мен ми отказаха преди, смятам хич да не се напъвам...само в излишни филми ще се вкарам Laughing

# 532
  • София
Ами няма как да се напъна в момента да обикалям от гише на гише. Така че ще пропуснем с прсъствието на таткото. А така ми се искаше..

# 533
Ако все пак имаш чак толкова голямо желание, може да попълниш тази форма http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/13/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82% … D0%BA%D1%82%D0%B8

От лежане, забравих как се казва главния лекар, досега рових, нещо с Д беше, ама...

# 534
  • София
Ако все пак имаш чак толкова голямо желание, може да попълниш тази форма http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/13/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82% … D0%BA%D1%82%D0%B8

От лежане, забравих как се казва главния лекар, досега рових, нещо с Д беше, ама...

Писах им. От опит глава не боли, макар че моето секцио дори нямя а да е планово. (е, надявам се от все сърце да  греша).

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 10:54 от Киара*

# 535
Хайде и аз да се разпиша днес Simple Smile
В събота ми беше кофти ден - пак нощ с контракции, после цял ден си дебна корема - ами има си ги и това си е...Накрая не издържах и се обадих на Сигридов (досега не бях), беше събота към 17.30 и той ми каза, че не може да направи нищо засега, да съм отивала в болница и после може да пусне разни изследвания (знаете ли какви се пускат, освен магнезий и за инфекции).
Та отиваме ние в Токуда, там лекарката каза, че не съм за болница, увеличи ми гинипрала и магнезия и си ме отпрати. Каза, че тези контркации са "от главата", т.е. едва ли не аз си ги предизвиквам подсъзнателно, това съм го чувала и от други доктори, че много се притеснявам и така ги усилвам...Ами какво да правя - такава съм си...Сега се чудя дали да не отида на психолог вече.
Както съм казвала, аз и с предишната бременност бях така, лежах 3 месеца с контракции, които не се повлияваха много-много от лекарства, а ето сега си имам едно чудесно момченце и се надявам да устискам поне до февруари и да имам още едно  Praynig

# 536
  • Варна
Момичета, благодаря ви  Hug Hug Hug

Силвър  Hug за поздрава!

Честита и на теб първа сериозна победа Hug пожелавам ти поне още 4 седмички!!!

Киара - това са хубави размери, пий хаповете и стискай кълки!

Ася -  пробваш ли да се подпираш  с възглавнички?  За бременни така и не си взех, но имам една за под кръста и си я подпъхвам на разни места  Grinning

Чух се с акушерката за резултатите от изследванията ми и хемоглобинът ми е забележителните 131...а беше 105 месец и половина преди да започна да пия желязо, даже не знам от колко ниски нива съм започнала. Най-съм доволна, защото спирам желязото и има надежда да се справя с някои други проблеми по-ефективно Embarassed Joy Joy Joy

Кари - къде се изгуби, надявам се новините от прегледа да са били добри  Praynig Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 11:44 от Miilla

# 537
Мила,  доста време съм  темата ви и вече съм си понаправила профили за всички ви Hug.Ти за мене си Постоянство,Мъдрост и Упоритост. Финала е твой:)))И ще е  прекрасен.
(сега да не искате на всички да ви казвам профилите,аааа,нема Blush)

Силвър, дабъл тройки;)На щастие е!Честито!

Аз  ходих до 3та градска  да пускам Антифактор ХА.Ако нямам късмет съм  родила  по всичките 3 етажа,където ме разкарваха, няма организация,няма хораааааа:((А и  ме гледаха странно с това изследване. 

Мъжът ми ми се кара,че всяка седмица съм ходила на лекар.Е,нали сега трябва да ида да го видя и Сигридов,  после през 2 седмици ще ида.  Лесно му не на него Crossing Arms( на мъжа де)

Иначе явно се е консултирал по мъжки с някой и сега  само ме натиска  да пия протеинов шейк.До вчера  казваше,че не  било хубаво да става гигабебе,сега  иска. Мъже!! Каза,че хъркам Thinking силно.

Джулс, и мойта плацента  е предна,ниска беше ,че в 13 седмица бях 5 дни в болница,заради кървене. Не са ми  казвали нищо скоро за нея, дано се е вдигнала малко.

На всички ви- късметлийска нова седмичка:)) Аз  посягам към мини баничките Mr. Green.

# 538
  • София
Pisanche, така като те слушам, все едно не става въпрос за Сигридов. Той ли те изпрати в Токуда? Направо не мога да повярвам, че ще те изпрати в Токуда да лежиш.

# 539
Здравейте от мен! Simple Smile

Как сте в този слънчев понеделник? Simple Smile

Аз съм в леглото, почивам си и ви чета! Simple Smile Изписали сте доста през уикенда! Simple Smile

Дбре дошли на новите лежащи майчета! Желая късмет на всички до края!!! Hug Praynig

Мила, честито! Вече си наистина и съвсем къмфиналната права! Стискам палци всичко да мине наред до края, леко раждане и хубаво и здраво бебе на края!  bouquet

Киара, дай Боже и ти да устискаш колкото се може повече и накрая да имаш две пухкави прекрасни дечица! Simple Smile

Алексче, много ме развълнува и разчувства с разказа си! Колко силно може да обича една майка си личи и от твоя пост! Желая Ви от сърце, детенцето да се оправи, да намерите верните и добри специалисти в областта и всичко да се нареди! Силни  Hug Hug Hug от мен към теб и към твоите бебчовци! Много силна жена си, явно българката е такава жена...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт