Електрическа четка за зъби!

• 181 669
  • 346
  •   1
Отговори
# 315
Преди години имах четка от ДМ, преди да мина на Филипс,  имаха неприятния навик да нямат винаги налични консумативи или като дойде нов модел, съвсем да няма за предишния.

# 316
  • София
Аз моята съм планирала да я ползвам с глави на Филипс. Много по- важна е главата, отколкото дали са 30к или 50к трептения.
А най- важна техниката, която аз явно не уцелвам със звуковата, колкото и да няма такава. Или главата е голяма, а аз съм с мънички зъби.

# 317
За ДМ-ската четка има глави он-лайн. Явно са оправили вече пропуска си. 2 вида са.
Моята на Филипс също е с 2 минутен таймер. И на мен не ми стига и си я пускам още няколко пъти докато съм доволна от резултата.
За полирани зъби препоръчвам накрайниците Diamond Clean на Филипс. Направо ги прави стъкло зъбите, но за тази цел за твърди, тесни и малки накрайниците. Може да не се харесат на всеки.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 15:37 от Lale_Lili

# 318
  • София
Да, ето това е основният ми проблем. Не мога да си измия зъбите за 2 минути. Трябват ми 5-6, а такова предобряне не е хубаво.

# 319
Здравейте,
Имаме 2 четки соник кеър. Едната е мойта, която ползвам редовно, а другата на детето, която не сме я ползвали от доста време.
Днес решихме детето да ползва неговата четка, но проблемът е че четката не се зарежда. Предполагам батерията е заминала, понеже не е ползвана дълго време.
Някой имал ли е подобен проблем. Може ли да се сменя батерията и ако да откъде.
Благодаря преварително!

# 320
Мисля, че батериите не могат да се подменят. Да не би зарядното нещо да не зарежда, свети ли индикатор поне?

# 321
Мисля, че батериите не могат да се подменят. Да не би зарядното нещо да не зарежда, свети ли индикатор поне?
Пробвах с друго зарядно, но не става, явно батерията е заминала от стоене Simple Smile
Благодаря!

# 322
  • София
Димяни, как активира режима за първите 14 миенета? Имам същата четка, но няма упътване в кутията към нея. Благодаря!
От вчера използвам четка на Philips. Доста силно ми се струва, че работи🙄Дано свикна бързо! Направо със страх си ги мия и с  ококорени очи  😅Вие бързо ли свикнахте?

Има настройка (описана е в упътването), която се прави за първоначалното ползване на четката - за една седмица, за да привикнеш. Освен това, първата седмица аз миех зъбите само на Gentle.
Видях, че мога да активирам режим Easy start, това е за първите 14 миенета. Сега ще опитам. Това е четката иначе, много се чудех каква да си взема и в крайна сметка се спрях на тази.
https://www.philips.bg/c-p/HX6836_24/sonicare-protectiveclean-45 … ectric-toothbrush
Трябва ли някъде да я регистрирам? Или пазя само касов бон за гаранцията!?

# 323
  • Пловдив
Препоръчайте ми електрическа четка за зъби.
Не съм ползвала досега.
Какво да гледам? Кое е важното?
Много съм объркана от голямото предлагане на пазара.
Бюджет около стотина лв.
Благодаря.

# 324
Здравейте! В търсене съм на нова електрическа четка за зъби, някой има ли впечатление от този модел или ако може да препоръчате такъв от който сте доволни? 😀

https://www.notino.bg/oral-b/io3-elektricheska-chetka-za-zbi/

# 325
  • София
Препоръчайте ми електрическа четка за зъби.
Не съм ползвала досега.
Какво да гледам? Кое е важното?
Много съм объркана от голямото предлагане на пазара.
Бюджет около стотина лв.
Благодаря.
Аз съм доволна от четката на ДМ, ползвам я с глави на Филипс. Има няколко режима и интензитета. На мен ми бе важно да имам този избор

# 326
Аз съм доволна от O clean. Взех си я от Нотино тази пролет за 100 лева. Чисти страхотно, главите й са много хубави, батерията държи месеци. Прекрасна е!!!Преди това ползвах, а и все още имам, Филипс. Като я купих беше най-скъпата и най-новата, тази на O clean я намирам за по-хубава и на много по достъпна цена. Няма калъфче за пътуване, но в интерес на истината и не ми и трябва. Сестра ми си взе преди 1 година последния модел на Филипс и кихна 500 лева. Аз никога не бих дала тази пари. Моята струваше 300 лева преди 3 години.
Тук от форума научих за четката на ДМ и купих такава за подарък, отзивите бяха много положителни и за нея 👍

# 327
  • София
Виждам, че Oral B са пуснали соник четка. Някой пробвал ли я е. Те години наред правеха само осцилиращи, които са супер сами по себе си, но просто аз лично странях от въртящи се.

# 328
  • IC 1101,Abell 2029
Честно казано,не виждам каква толкова може да е разликата между Филипс за 500 лева и Oral B за 40 лева.Според мен е далеч по-важно как се мият зъбите,а не четката.

# 329
Ползвам Oral-B IO Series 10 LUXE EDITION

Това е марка номер едно Естествено цената е оправдана

https://shop.oralb.de/io-series-10-elektrische-zahnburste-luxe-e … hhmhoChUcQAvD_BwE

Не мога да разбера защо препоръчвате Philips като тя не е механична а пулсираща Как една пулсация ще премахне плаката от зъбите Ви

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:59 от andrianivanov

Общи условия

Активация на акаунт