Електрическа четка за зъби!

• 181 715
  • 346
  •   1
Отговори
# 330
Не само миенето на зъбите е важно, важна е и пастата. Наскоро открих една избелваща и след нея всички останали ми се струват лигави и нищо не правещи. Чувствам разлика. Важна е редовната и старателна употреба също. Не мога да кажа мнение за Орал Б, никога не съм имала такава четка. Само "соник" съм ползвала и съм доволна като цяло. Механична също ползвам понякога ако са ми свършили накрайниците или батерията, ходя някъде например, все още си имам запаси и от тях. Аз лично с механична много натискам, по внимателна съм с Ел. Четката.

# 331

Не мога да разбера защо препоръчвате Philips като тя не е механична а пулсираща Как една пулсация ще премахне плаката от зъбите Ви
Филипс премахва плаката и то, идеално.

# 332
Не само миенето на зъбите е важно, важна е и пастата. Наскоро открих една избелваща и след нея всички останали ми се струват лигави и нищо не правещи. Чувствам разлика. Важна е редовната и старателна употреба също. Не мога да кажа мнение за Орал Б, никога не съм имала такава четка. Само "соник" съм ползвала и съм доволна като цяло. Механична също ползвам понякога ако са ми свършили накрайниците или батерията, ходя някъде например, все още си имам запаси и от тях. Аз лично с механична много натискам, по внимателна съм с Ел. Четката.

Може ли да споделите коя е пастата за зъби, която ползвате и сте доволни от нея? 😄

# 333
Да, ето тази е. Тук във форума ми я препоръчаха. Избелваща, но не е абразивна и почиства наистина добре.

# 334
  • София
Може ли да ми препоръчате четка с по-голяма мощност? Имала съм Филипс преди години, но не бях особено доволна по отношение на батерия. Освен това бяха спрели главите за модела - принуждават те да купиш нов модел. После купих една много евтина, която се оказа много здрава и мощна. Но вече е на 7-8 години и батерията издържа само 2 дена.
Усещането, което търся, е да усещам вибрациите в цялата челюст.

# 335
  • Sofia
Не знам какво имаш предвид, но една "нормална" Oral-B PRO 3 3500 издържа 2 седмици. Мисля, че е добре, примерно за пътуване - може и да не вземеш зарядното.

# 336
  • София
Благодаря ти. Имах предвид достатъчно добра на добра цена. Искам да усещам движенията, да не ми гали зъбите само, за 2 минути да изчисти зъбите.
Точно към Oral-B се бях насочила.

# 337
За пълно и качествено измиване са необходими няколко техники на почистване - четка за зъби, конец за зъби и зъбен душ. Реално храната се задържа основно между зъбите, а не по тях. Използвайки трите техники в комбинация постигаме почти пълна хигиена.

# 338
  • София
black_meri, права си, но много време отнема. Имам зъбен душ, но ме мързи да го използвам. Може да го извадя пак. Проблемът е, че няма къде да го държа и включвам в банята и трябва да го ползвам в кухнята.
Поръчах Oral-B PRO 3 3500 от Амазон за 50 евро.

# 339
Да, разбираемо. В новия апартамент си сложих контакт в банята специално за тази цел, че строителят не беше предвидил и сега мога да си ползвам моя свободно. Иначе вариант е портативен. Simple Smile

# 340
  • София
Моят зъбен душ стои включен в контакт в хола на закътано място, за да не бие на очи. С вграден резервоар е и само го взимам от мястото му, за да си измия зъбите. Пълня с вода в банята, ползвам и после го връщам обратно.
Когато го избирах гледах да има тази опция, защото контакт в банята нямам.

# 341
Някой с отзиви за детската Ел. Четка за зъби на Nordics?
 А за зъбния им душ?

# 342
  • Асеновград
Да питам,ел четките за зъби върху зарядните ли ги държите илипо друг начин?Аз сега на черния петък взех една Oral B и в ръководството пише ,че може да се държи и така.

Как държите вашите четки?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 10:33 от felipe

# 343
Ако е мокра я държа далече от ток. Пак на поставката, но разбира се не е включена в контакта. Ако е може да даде на късо и четката да изгори.

# 344
  • София
Да, на зарядното я държа постоянно, но не стои в банята.

Общи условия

Активация на акаунт