Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 37 313
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
geryito около 1100лв е зависи в кой магазин.

# 676
  • Пловдив
Добро утро!!!  Hug

geryito, както ти е написала   yani290885, цената е около 1100 лв, като в тази цена се включва всичко- и чадър и дъждобран и т.н.

yani290885 , да идва по-скъпа от Джордани, ако си вземеш всичко. Много исках да я видя тази Джордани, но с/у Баумакса я нямаха. Обадиха се в другия Вис Виталис, но там я бяха продали.

Цяла нощ не съм спала. Нещо ме боля корема точно под гърдите. Посреднощ пих едно но-шпа и ме поотпусна малко.

Хубава и успешна седмица!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 677
*dreamer* дано не те боли повече, ти кога си на 4Д? Чакам с нетърпение да кажеш как е минало.
 Hug

# 678
  • Пловдив
yani290885 има още много време.  Hug Чак към края на месеца или началото на декември. Много искам да разбера пола, че да знам в какъв род да се обръщам към бебето и най-вече, че всичко му е наред.  Simple Smile

Момичета препоръчайте ми някаква полезна книжка за бремеността, отглеждането на детето и въобще някакво четиво от, което мога да науча полезни неща.

Какво става с Аничка и Газолин? Надявам да са добре.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 09:43 от *dreamer*

# 679

yani290885 има още много време.   Чак към края на месеца или началото на декември. Много искам да разбера пола, че да знам в какъв род да се обръщам към бебето и най-вече, че всичко му е наред.

ооооо,аз съм разбрала грешно,мислех,че си по скоро,значи може да се засечем и пред кабинета, хихи
е аз не издържах за пола и казах на моя си доктор да ми го види.
Утре може да минем да те видим.

Между другото,за утре свободни пловдивски мами нали остава?

# 680

yani290885 има още много време.   Чак към края на месеца или началото на декември. Много искам да разбера пола, че да знам в какъв род да се обръщам към бебето и най-вече, че всичко му е наред.

ооооо,аз съм разбрала грешно,мислех,че си по скоро,значи може да се засечем и пред кабинета, хихи
е аз не издържах за пола и казах на моя си доктор да ми го види.
Утре може да минем да те видим.

Между другото,за утре свободни пловдивски мами нали остава?

# 681
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
mimei, Andromeda_84 и другите болни да оздравявате  Hug
*dreamer* и аз се бях загледала по тази количка, но след като в събота видях как една мама едва не обърна триколка в Южния, съвсем се отказах от този тип (с 3 колела)  Peace за книга - мога да ти пратя на word файл д-р Спок, ако искаш  Rolling Eyes  Hug
mirenamell носи си вода, солети за да не ти става зле  Hug
Mia66 дали ще успеем да се видим в Сряда  Rolling Eyes?
kukundrelka да ти е жив и здрав мъжа Simple Smile
anichka.bs моля те обади се  Praynig Hug
Къдричка понеже ти беше препоръчала олиото против срии да те питам колко опаковки ти стигнаха...аз мажа по корема и краката веднъж на ден... и друго - колко като количество се слага?
Пловдивските мами браво, че сте се видели...ние Софийските не сме, с изключение на тези, които ходят на лекциите в Анел, но аз тогава просто няма как да идвам  Rolling Eyes
Хубава седмица на всички и успех на прегледи и подобни  Grinning  Hug

# 682
момичета извинявам се за трите едни и същи коментара,нещо ми се бъгна компа,но не мога да ги изтрия. Hug

# 683
  • Sydney
момичета извинявам се за трите едни и същи коментара,нещо ми се бъгна компа,но не мога да ги изтрия. Hug
можеш... има бутон изтрий  Peace
дайте да избираме име на новата тема, че пак стана време... ако мога днес ще направя и заглавната  Peace

# 684
можеш... има бутон изтрий  Peace
дайте да избираме име на новата тема, че пак стана време... ако мога днес ще направя и заглавната  Peace

Пише ми,че нямам право да изтрия мнението си.

# 685
Здравейте бремелинки!
Някой беше попитал за ФМ - аз бях на първата (12г.с.) в МЦ Фемина при доц. д-р Виолета Димитрова, от която съм изключително доволна. Утре съм на втората (20г.с.) пак при нея, доверявам се изцяло на опита й - тя е една от първите специалисти в България, които се занимават с фетален скрининг. Много е внимателна и всичко обяснява, без нужда ти да я питаш. Първият ми преглед при нея продължи около 40 мин. Препоръчвам я с две ръце  Peace

# 686
Здравейте, момичета!
dreamer, случайно влизам, много мило ми стана, добре съм, но постоянно съм в някакви "филми"и проблеми  и гледам да се разтоварвам с други теми, че нещо се психясвам.... затова не влизам много във форума, повече следя ФБ. Не мога да излизам и като виждам как си организирате срещи и то съвсем близо до нас, а аз не мога да дойда....то ако напиша нещо ще е депресиращо, какво да ви товаря с негатививни неща. Да си призная влязох за да видя аничка дали е писала, че и във ФБ я няма, притесних се...дано е добре....Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
gazolin, не се притеснявай да пишеш. Нали затова сме тук да се успокояваме една друга и да се подкрепяме, че да не влизаме в някакви филми. А и ако участваш по-активно няма да ти се струва, че си толкова самотна, като си стоиш непрекъснато в къщи Simple Smile, а и знаеш ли благодарение на форума можеш да намериш нови дружки, с които да си хортуваш.

# 688
аничка не пише, аз и писах на лични във ФБ - не отговаря Sad

# 689
Здравейте момичета,
Всички болни и с неразположения бързо да се оправят Praynig
Аз утре съм на ЖК при моята док., за регулярен контрол и ще видя бебка Party
А на 10/11 съм на ФМ при доц. Томова. Напоследък не я усещам много-много и взех да се вкарвам в разни мисли, дано е само психоза.
Аз да се оплача от друго, от една седмица явно имам прещипан нерв, ниско в кръста, само в дясно - остра, пронизваща болка при определени движения - както се казва: няма страшно към Април 2012 - живот и здраве ще мине Crazy

Софиянки, които сте свободни - чакам да дадете сигнал за среща. alert

geryito - аз също бях в Анел, имаше две мами, които ще раждат за втори път, едната бях аз, с раждането от 10 часа, ако си спомняш, ако знаех, че има Априлка ....нищо другия път!

За сега толкова - лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт