Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 37 327
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile На всички болни - оправяйте се! Аз пия хомеопатия - курс за имунитет. Ако някой се интересува мога да споделя! Simple Smile Пие се само събота и неделя и помага. АГ-то ми даде зелена светлина с хомеопатията. А иначе пия и пчелно млечице сутрин по една капка - да чукна на дърво съм здравичка, а постоянно ми е горещо и ходя боса и по къси ръкави. Само един вирус изкарах в началото на бременноста, но мина лекичко - за един ден. Само тогава повръщах един ден и всичко се опраив. В нас още парно не съм пуснала защото ми е жега Simple Smile ТО и аз съм си малко лудичка ама наистина ми е жега. За кашлицата помага чай от лайка, мед и малко сода на връхчето на лъжичката. Гаргара от лайка също помага. Дано съм помогнала на някой. itali аз съм на твоето мнение,че природата си знае работата и секциото трябва да се прави само по медицински причини. Една моя съученичка роди на скоро секцио защото някаква мацка и казала,че естественото раждане много боли. Емии те хората са казали,че майка не се става лесно, но си е била абсолютно здрава и без никакви проблеми. Това кълцане на парче трябва да се забрани в България. Като се правят деца, трябва и да се родят и всяка жена трябва да е подготвена,а не да вие от бой. Малко се отпуснах с приказките и ще ме прощавате. Черпя ви по една тортичка и фрешче,че мъжо ми днес има рожден ден! Simple Smile

# 646
Здравейте в този прекрасен съботен ден Hug
Kukundrelka, да ти е жив и здрав мъжо LaughingМного да те радва и да те слуша Wink
Mia66, благодаря за инфото за Cangaroo.  Hug
Момичета, още въобще не съм се ориентирала с онлайн пазаруването и със сайтовете за колички. Затова, моля ви, споделяйте. Ние искаме хубава количка - да е 3 в 1, удобна, маневрена, лесно сгъваема и побираща се в багажника на колата...Обаче като гледам, такива вървят около хилядарка, че и нагоре, а ние се поохарчихме с този ремонт Sad Затова, ако ви попадне сайт, където ги има по-изгодно, моля казвайте Praynig  bouquet
Браво на пловдивчанки, че са се събрали, сега и ние софиянките тябва да направим нещо подобно. Искате ли другата седмица - докато е още топличко по обяд?
Аз днес за пръв път от няколко дни ще изляза за малко от вкъщи - мъжо ще ме води да си купуваме столове Sunglasses
Лек ден на всички Sunglasses Hug

# 647
Здравейте и от мен Simple Smile
С този ремонт в къщи бая се замотах да се включа, дано приемате закъснели Simple Smile
На болните пожелавам бързо оздравяване! За грипа решихме днес да си направим противогрипни ваксини. Толкова съм против всякакви химии, излишни лекарства и ваксини, ама решихме, че тъй като и двамата работим с хора, които масово са болни, май ще е по- малкото зло. Джи Пи-то ми, каза, че е ОК за бременни, тя също е бременна и щяла да си направи.
Kukundrelka- честити ти рожденник!
Andromeda_84 - имам приятелки, направили страхотни удъри от Продавалник (подарили им две колички и продават едната на много добра цена и т.н.)
s.kov- на кое училище ходиш и доволна ли си? (ако си писала някъде вече ме извини, доста сте изписали вече и не съм смогнала да прегледам всичко)

# 648
И аз се включвам в групата на болните  Cry Цял ден ми е отпаднало,сякаш нещо ми е заседнало на гърлото и ми се ще да го изкашлям,но не става,а и като цяло усещам дискомфорт в дихателните пътища...Чудя се къде в Пловдив мога да отида и да ме прегледат утре?Нещо не ми се чака до понеделник.Цял ден се наливам с чай с мед,сега ще поръчам да ми купят сироп на д-р Тайс с живовляк да го видим,той е за кашлица,ама...
Днес сте се скрили някъде всички?Или използвате хубавото време за разходка?Прегръдки  Hug

# 649
ВМИ на Васил Априлов имат спешен кабинет - на първи етаж, веднага след рецепцията - по диагонал в дясно .. аз там ходих в 4ти месец, имах стомашен грип.
---
супер време, но ме е обзела апатия . ..

# 650
Здравейте мами! Искам да споделя впечатленията си днес от лекцията в Анел. Темата беше за раждането и беше така поднесена, че половината ми от страховете изчезнаха. Много съм доволна.

# 651
Здравейте, искам да попитам пиете ли витамини и колко време ще ги пиете? В този сезон предписаха ли ви имуностимулатори? Аз се чудя за витамините и чух много противоречиви мнения. С баткото съм пила само един месец през февруари и март, а сега се чудя дали да пия.
Иначе съм добре. На ЖК мерят ли ви височината на матката? На мен ми я измериха и се чуди докторката, че била като за 20 г.с., а аз съм в 18, но на ултразвука бебето си беше за 18 г.с.
Чакам ФМ средата на ноември, и дано да е всичко както си трябва:)))Приятна вечер

# 652
Здравейте, искам да попитам пиете ли витамини и колко време ще ги пиете? В този сезон предписаха ли ви имуностимулатори? Аз се чудя за витамините и чух много противоречиви мнения. С баткото съм пила само един месец през февруари и март, а сега се чудя дали да пия.
Иначе съм добре. На ЖК мерят ли ви височината на матката? На мен ми я измериха и се чуди докторката, че била като за 20 г.с., а аз съм в 18, но на ултразвука бебето си беше за 18 г.с.
Чакам ФМ средата на ноември, и дано да е всичко както си трябва:)))Приятна вечер

Здравей, аз съм през седмица болна, а съм едва в началото и на бремеността и на зимата. Rolling Eyes В средата на октомври док ми изписа Биозин мама-имуностимулатор 2х1 и ми каза, че ще го пия минимум 3 месеца, също така витамини Прегнакеър + Омега 3. Надявам се, с натрупването в организма да започнат да действат, защото аз пак съм болна от 1 седмица Cry

# 653
kukundrelka, да ти е жив и здрав мъжа, но все пак избягвай такива картинки. Всички тук сме бременни и по една или друга причина не всички може да си позволят определени лакомпства.

# 654
kukundrelka, да ти е жив и здрав мъжа, но все пак избягвай такива картинки. Всички тук сме бременни и по една или друга причина не всички може да си позволят определени лакомпства.
Peace Поздрави и от мен за РД! Благодарение на картинката рано сутринта мъжът ми беше събуден и изпратен за портокали Joy
Някой по-напред в темата питаше за МЦ Фемина. Бях там в понеделник и съм много доволна от вниманието и прецизността на прегледа - аз бях при д-р Р. Димитров.
Бебето е добре, върви доста едричко (220гр.), със сигурност е момче - даже и аз ясно видях доказателството  Grinning Така че можем да заменим  част от текста за мен в началото на следващата тема със син щъркел stork-boy

# 655
И аз имам записан час във Фемина другата събота. Дано да остана доволна. Бончил то води ли таткото? Той на целия преглед ли присъства и колко всъщност трае целия преглед? Хубав ден на всички

# 656
Да, таткото влезе заедно с мен на прегледа и питаше повече от мен  Simple Smile. Като време не знам точно, но не беше повече от 25-30мин., включително и описването на резултатите след това.

# 657
  • София
Здравейте бремелинки Simple Smile Извинявайте за фрешчето и тортичката Simple Smile Аз всяка сутрин закусвам с фреш от фрейпфрут или някакъв плод и се чувствам много добре за сега Simple Smile Иначе не пия никакви витамини и не смятам за нужно щом лекарката не ми е предписала. Ако каже,че трябва ще си купя какво да се прави. Аз си записах час за 29-ти ноември при Томова за фетална морфология и нямам търпение вече. На 16-ти съм на ЖК и се надявам да видим пола на бебчо вече. А по въпроса с количките много ми похвалиха кангаро и мисля да си взема такава. Харесала съм си няколко вида от тях. Моя приятелка направо я смля от търкаляне и не е мръднала вече повече от 2 години. Май няма да си взимам зимен кош защото не ми е необходим. Достатъчно е количката да има пълно легнало положение.  То ще е жега лятото и няма да го сваряваме бебо, а и докато дойде време за зимен кош ще е надминало размера на коша. А и с приятелки говорих и ми помогнаха да затвърдя мнението си. За мен е малко безсмислено да се дават 2 хилки за количка - ненужна тузария. Въпроса е бебчо да се чувства добре в нея,а като ви чета май почти всичко е произведено на едно място и ефект - нулев! Усмихнат и слънчев ден от мен! Simple Smile

# 658
  • Пловдив
Здравейте!!!  Hug
И аз се радвам, че се видяхме и запознахме на живо. Ще се радвам да повторим, затретим и т.н  Grinning Mr. Green Heart Eyes.
kukundrelka, честит ти рожденник!  Hug
Болните-да оздравявате бързо!  Hug
Аз в събота ходих във Вис Виталис да видя количката Джордани, но я нямаше, продадена е Sad Харесах си два други модела  Mr. Green . Едната беше безумно скъпа, но много ми допадна-само шасито и зимно кошче струваха над 1000 лв. Другата е тази http://www.abc-design.de/bg/produkti/trikolki/3-tec.html  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Комбинацията от черно с червено ми хареса. Мамчета имате ли впечатления от марката? Момчетата от магазина ми казаха, че от както ги продават нямало върната с проблем, докато тези дни били докарали една Джордани, за смяна на колелото.

# 659
Зимният кош не е кош за зимата Simple Smile А кош за малко бебе.
Може да се ползва до към 5 месец, но обикновено бебоците към 4тия вече им омръзва да лежат и почват да се напъват да стават и да се оглеждат Simple Smile Та без значение сезона, общо взето употребата му е около 3-4 месеца.
Аз не съм ползвала, не смятам и да ползвам. Но мои приятелни бяха с такива колички и останаха много доволни от зимния кош.
Ако количката има легнало положение - няма проблем и без зимен кош. А и да има няколко градуса наклон, винаги може да се корегира с порт-бебе или дори някое одеалце или пелена..

Общи условия

Активация на акаунт