Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 121
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
Та в тази връзка - можеш да премахнеш влагата у вас със силата на мисълта - просто е необходимо повече или различно мислене от досегашното.  Wink  Останалото ще си дойде самО... Simple Smile

Колко по-различно, да попитам какво по-точно имаш предвид, за да знам дали съм на прав път? Thinking

# 331
Ей и аз се заразих с това чистене,въпреки,че ми е трудничко с това бебе пълзящо навсякъде и батко първокласник,но сутринта станах полвин час по рано и банята ми е чиста,както и обяда готов навреме.Също така си подредих и изчистих шкафчето с препарати и мивката блести,а и щях да забравя не си навлякох раздърпана тениска  Joy облякох се нормално.

# 332
Та в тази връзка - можеш да премахнеш влагата у вас със силата на мисълта - просто е необходимо повече или различно мислене от досегашното.  Wink  Останалото ще си дойде самО... Simple Smile

Колко по-различно, да попитам какво по-точно имаш предвид, за да знам дали съм на прав път? Thinking

Нямам цялостна представа по какъв начин досега сте се опитвали да премахнете влагата - какво сте из/мисляли в борбата срещу влагата? Мислили ли сте изобщо да я премахвате? Мислили ли сте начини? Мисълта ми беше следната - няма как да премахнеш влагата, ако първо не помислиш да го направиш... Т.е. мисълта е тази, която генерира нещата... Simple Smile

# 333
Т.е. мисълта е тази, която генерира нещата... Simple Smile

Grinning Ааа, генерираме я ние с мисъл и подръчни средства, но положението си остава такова засега. Ако се абстрахираме от физическата дейност, която съществува като варианти, как да подходя с мисъл, се питам, но предполагам отговора си е в мен. Надявах се все пак на мнение от ваша страна. Благодаря ти, че се отзова.  bouquet

# 334
  • Tам през Атлантическия океан
"Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо"

Whistling

Хубава седмица  Wink

# 335
Би Лайт, разбрах какво питаш!  Hug    Просто изказах мнението си...Simple Smile   И, доколкото схванах, разбрах, видях, чух , усетих (НЛП:) - нямаш предвид само позитивно или негативно мислене, а просто "силата на мисълта"... 

Та в тази връзка - независимо дали мисленето е позитивно, негативно, неутрално, многоизмерно, едноизмерно и т.н.  - важното е да го има. Защото - кое е първото? Кое е това, което "прави нещата" ?  Действието или мисленето?  Има ли сред Хомо сапиенс случаи на действия, които не са предхождани от мисъл за тях?   Wink

# 336
Здравейте,
да ви изпусне човек два дена от поглед и почистихте света  Mr. Green
Тука се е превърнало малко във веселата домакиня. Аз ще се въздържа, чистенето го мразя, достатъчно ми е да се "чистя" от вътре   Twisted Evil
Моето малко хлапе е с ангина, трета нощ не спим, а аз се чувствам подозрително активна, или ще рухна всеки момент, или хо'опонопо - то помага. По цяла нощ седя и галя детето и си повтарям "Обичам те, Съжалявам, Моля те прости ми, благодаря" , веднъж заради това, че аз му лепнах вируса, и веднъж с надежда че ще спре кашлицата. Не знам дали си въобразявам или детенцето се скапва и заспива, ама всяка нощ след 2 часа повторения, детето се унася. А аз въпреки, че не съм спала се чувствам добре.
Лека и ползотворна седмица на всички и вас Ви Обичам и Ви Благодаря!

# 337
  • Tам през Атлантическия океан
Има ли сред Хомо сапиенс случаи на действия, които не са предхождани от мисъл за тях?   Wink

Може би инстинкта  Wink

Съгласно фън-шуй, добре оправеното жилище се напълва с живителна енергия «ци»  Grinning
Да се отнасяме към това сериозно, или не, е твърде лично нещо. Но едва ли някой ще започне да спори, че в чистота се живее по-леко и позитивно, отколкото в мръсотия.
Wink

joya Hug бързо оздравяване на детенце

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 15:32 от Desss

# 338
Има ли сред Хомо сапиенс случаи на действия, които не са предхождани от мисъл за тях?   Wink

Може би инстинкта  Wink

Да, но ще стане доста философско - подсъзнанието работи с други модели, не винаги е мисълта това, което ни води и по-често е добре да се оставяме на усета си за следването на една или друга цел в живота, но това е друга доста обширна и задълбочена тема.

Desss, иначе, подписа ти си е много важен, определено. Често наблягам върху него, особено като взема те прочета "случайно" веднага отдолу това ми се набива силно, сигурно има какво да ми каже. Peace

# 339

Може би инстинкта  Wink

Да, но ще стане доста философско - подсъзнанието работи с други модели, не винаги е мисълта това, което ни води и по-често е добре да се оставяме на усета си за следването на една или друга цел в живота, но това е друга доста обширна и задълбочена тема.

Защо се приема, че инстинкта не е вложен в когото и да е, в следствие на Нечия съзнателна мисъл?   А е "паднал от небето" ? Simple Smile))
Да, наистина става сложно. Би Лайт, ти питаше дали със силата на мисълта може да се премахне влага от жилище, но въпросът може да се зададе и така: дали със силата на усета, на интуицията, на инстинкта, на визията мога да превъзмогна влагата?... Щом не можеш да се справиш с нея, независимо от предприетите действия - значи ...? Simple Smile  Моето мнение е, че може да се победи със силата на мисълта. Просто още не си уловила подходящата "мисъл", която да генерира решение на проблема, възбуждайки съответни действия. Не знам защо намесихме тук инстинкт. А и подсъзнанието ти явно не се е включило, щом не е дало решение на проблема...

И да добавя за действието - според мен действието е материализирана мисъл. Като под "мисъл" влагам всички образи, визии, чувства, и изобщо - всичко, което се намира в пространство-времето и извън него, и което ние можем да уловим - къде по-успешно, къде - не... Това са т.нар "идеи" - те си плуват някъде там, а ние, колчем ги уловим, мислим, че са наши...(Не говоря за действия ядене, отделяне, дишане и т.н. - които са рефлекторни и инстинктивни.)  Можем ли инстинктивно да победим влагата? Ако можем - то значи при хората, които не се справят с това, инстинктът против влага не работи ... 

Дессс, поздрави!     bouquet    Беше ми приятно да си представя как се справям инстинктивно с някакъв домакински проблем! Нестандартно е!    Действие на автопилот! Simple Smile

# 340
  • на острова на мечтите
 HugЗдравейте и искам извинение,че нахлувам с въпрос,вероятно малко извън темата, но не успях да изчета всичко от петък насам Praynig Надявам се, да бъда извинена! Имам нужда от съвет и се обръщам към вас, защото ви се доверявам Hug
Имам проблеми с дишането, което ми провокира образуване на възел на гласните струни. Спомням си от Йога, че има техника на дишане с диафрагма, но повечето ми книги не са при мен, а в Нет-та  не намерих нищо, което да ми даде насоки! БлагоДаря ви, ако споделите опит или ми дадете насоки!
Връщам се да ви дочета и после ще се поровя още по моят въпрос!
От чисто любопитство а и защото ми се върти един въпрос в тиквата, знае ли се нещо за 20.11.2011 newsm78

# 341
Защо се приема, че инстинкта не е вложен в когото и да е, в следствие на Нечия съзнателна мисъл?   А е "паднал от небето" ? Simple Smile))

В никакъв случай не е паднал от небето и не го твърдя. Може би нещо не е станало ясно от поста ми, за да останеш с такива впечатления.
Тук инстинкта по въпроса не го намесвам между другото. Писах моето мнение във връзка с подсъзнанието.

Със сигурност си права, че явно не съм уловила подходящата мисъл, която да генерира решение, или по-точно имам я, че и подсъзнанието се е включило и дало посока, но вероятно не се старая достатъчно по въпроса, за да я приложа в действителност, има обстоятелства, които спират нещата, имам си го това предвид, де, ще се работи по него - при това съвсем на финно ниво, като за начало. Laughing

Беше ми приятно да си поговорим, но да не занимаваме аудиторията повече с битовите ми проблеми, не си струва в тази тема. Пък, ако имате идеи, винаги съм отворена да ги чуя. Hug

# 342
# 343
  • на острова на мечтите
HugБлагоДаря Mijjjjka!
 Най-сетне ви изчетох! Много е било интересно тук без мен!
Винаги се зареждам положително четейки постовете ви! Hug

# 344

Със сигурност си права, че явно не съм уловила подходящата мисъл, която да генерира решение, или по-точно имам я, че и подсъзнанието се е включило и дало посока, но вероятно не се старая достатъчно по въпроса, за да я приложа в действителност, има обстоятелства, които спират нещата, имам си го това предвид, де, ще се работи по него - при това съвсем на финно ниво, като за начало. Laughing

Беше ми приятно да си поговорим, но да не занимаваме аудиторията повече с битовите ми проблеми, не си струва в тази тема. Пък, ако имате идеи, винаги съм отворена да ги чуя. Hug

Би Лайт, ще ми е интересно да споделиш по-нататък резултата от действието на подсъзнанието, ако имаш желание или е удобно. Simple Smile  В крайна сметка - доколкото разбирам, това е и практическа тема... Много по-интересни са реални резултати с реални хора, от сухата материя...  Simple Smile  За идея - понеже подсъзнанието работи с образи, пробвала ли си да си представиш хубаво къщата си без влага? Подаваш ли този образ на подсъзнанието си?  Предполагам , че да... Наистина ще е интересно да видим как се развива това нататък... Simple Smile  Аз засега нямам някакви такива конкретни неща, които да пробвам текущо - но яви ли се нещо - ще споделя... Поздрави и успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт