Любители на котки тема 55

• 46 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Та, Снежи, мисля, че котките никак не са толкова загубени. Просто не се знае дали свободата няма да им се стори по-примамлива. Или недай боже да станат жертва на някой изверг. Като гледам на какви случаи попадат момичетата, от които взех Мацухито.
Тези истории за кучета и котки провървяли километри за да се завърнат са хубави, но са по-скоро изключения. Не можеш да разчиташ на това като си пуснеш животното вън. За всяко геройски завърнало се животно, колко има които никога не се връщат? Колко обяви за загубени кучета, за изчезнали котки? Аз не бих се надявала да се върне, по-скоро ако стане бих го приела като голям късмет. Пък и както викаш я има и тази страна на нещата - някои не се връщат защото не могат да намерят пътя, но някои определено не се връщат защото навън им е по-интересно. Вариантът с каишката е добър, научете го докато е малък и се разхождайте заедно, да ви е пред очите. В темата има и други мацки с каишки, които могат да споделят опит и чалъми. Иначе да, историите за стреляни, бити, подпалвани и какви ли не котки не са за подценяване...

Обаче да ви кажа, уж четох, че котките не пръцкали, но ми се срува, че нашият го прави. И то доста звучно. И миризливо Laughing
Laughing Не знам къде си го чела, но и котките, и кучетата пърдят, и то бая мощно. Както вика мъжа ми, "тихо но смъртоносно"  Mr. Green

# 76
Ами ха де, сигурна съм, че някъде го четох. Но вече се уверих, че не е вярно. Laughing

# 77
  • София
Докато се усетя и те станали 5 страници  Grinning
Да се запиша и да дам своя принос към мац-галерията :

Изглежда като пожарникарче, но всъщност това е дъждобран  hahaha
Сега се връщам назад да чета

# 78
Малиии, какво е уникално това сивото пожарникар.  Heart Eyes

Абе пръцкат си котките май. И на мен ми се трува, че съм долавяла неидентифицирани безпричинни миризми понякога. Е, само ако съм съвсем наблизо де. Не е дъскорезница. По чорапи по-скоро, но все пак.

За котките дето се завръщат аз все си мисля, че се отнася повече за живеещи навън. Една изцяло домашна котка, каквото и да си говорим, не е с така изострени сетива като уличната, свикнала да бушува къде ли не, но пак да си се връща под любимия контейнер.

# 79
Ой, че сладко сиво коте с оранжеви очи. Голяма слабост са ми точно тези. И рижавите, разбира се Heart Eyes

# 80
akemi, уникален сладкиш!!!  Two Hearts

# 81
Добро утро.Не съм плащала скоро данък.Вижте от къде пием вода,затова сме млади и хубави.

# 82
 grigori, знаеш ли, че и Рижко предпочита да пие вода от стъклена чаша или каната на масата. По едно време си мислех, че не различава нивото на водата в порцелановата си купа.

# 83
  • София
Привет!

Честичко наминавам в темичката да погледам тези неземни красоти, чиито снимки слагате  Heart Eyes

Имам котак на година и два месеца (снимка по-долу). Понеже го взехме от съвсем малко бебе и нямам опит с отглеждането на тийнейджър (другият ни котарак остана при свекървата, а реално го "познавам" от 5-годишен) имам един въпрос към стопаните на поотраснали мъжки котараци. Улегнаха ли с времето вашите котаци? Нашият е кастриран, но е доста хаплив, скача като куче по пръчка, типично дете. Не, че не си го обичам и такъв, все пак всяко животно си има характер, но тайничко се надявам с времето да започне да проявява повече нежност. Благодаря предварително за отговорите.

Ето го и него:

Леополд by RBodurova, on Flickr

# 84
  • София
Хихихих и нашето коте на скоро го чухме докато се протягаше и лекичко и тихичко пръцна  Laughing От тогава обаче не сме го чували  Joy
Вчера приятелят ми, ми каза че се бил оригнал с/у него... аз не успях да го чуя  Laughing Laughing Laughing но много се смя

# 85
  • София
Anabella, май е до характер... мъжкият ни котарак е на 6 месеца а е като плюшена играчка, детето го мачка непрекъснато а той никога не я е одраскал... не знам как успява да си пази ноктите, но дори и като се разиграе не драска  Shocked

Ето нагледно как стои в абсолютно всякакви пози в които Аля го сложи  Laughing

Разиграва се само като се подгонят с женската или като ги закачам с пръчка с перца.

# 86
Дано не ме обявите за спамър, но една приятелка отчаяно й търси дом-
http://arsofia.com/bg/22167/kiara-2

# 87
  • София
Nat_tab, товите писани са разкошни! Винаги като видя такива искам да ги стискам и мачкам  Heart Eyes

# 88
  • София
Nat_tab, товите писани са разкошни! Винаги като видя такива искам да ги стискам и мачкам  Heart Eyes

Мерсиииии... моите писани са с коренно различен характер, тази от ляво на аватара е женската, изобщо не обича да я мачкат, но пък ме гледа с такава любов и само като си задържа погледа за повече от 10сек. започва да мърка... уникална е... мъжкият пък, е като плюшена играчка, дава да го мачкаш колкото искаш  Laughing

# 89
nad_tab, искам и аз такъв шал  Heart Eyes Уникални са!

Общи условия

Активация на акаунт