В момента чета....8

• 41 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
да се обичаме с отворени очи-Хорхе Букай

# 451
Тая си я купих за 5 лв на Базара в НДК, сега я почвам понеже продавача каза,че бил много добър тоя автор

# 452
Чета "Дете във времето" на Йън Макюън

# 453
Току що дочетох тази:

Горещо я препоръчвам, много е добра.

# 454
  • на последния етаж
Току що дочетох тази:

Горещо я препоръчвам, много е добра.
Съгласна съм с теб. И аз я прочетох в началото на годината - много добри разкази.

# 455
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз най-накрая съм вкъщи и чета "Саламбо" на роден език Mr. Green. След това съм си приготвила "Бич божи", исторически роман за Атила.

# 456
Прочетох "Елегантността на таралежа" и дори успях да я номинирам.

Честно казано, очаквах съвсем  друг похват на писане. И  да си призная, че в началото четях ( визирам разсъжденията на момиченцето) и се чувствах глупава, понеже нищо не схванах, но послеееееееее... Снощи прочетох половината книга на един дъх. И не ме питайте как станах днес сутринта. Whistling

Сега почвам "Танц с дракони" и след още няколко книги мисля да повторя "Елегантността на таралежа". Blush

# 457
В момента "Безкрайният план" на Алиенде. Съвсем в началото съм, но като всички останали книга за мен е интересна.
Довърших "Тайната на Ботичели" Марина Фиорато- накрая ми стана интересна, макар че не ми допадаше много стила и една лека недомислица ( героинята беше живяла в манастир до 12 годишна възраст, учила светото писание, а не можеше да чете newsm78)

# 458
  • на североизток от Рая
  Аз пък не знам каква книга да започна.  newsm78
 Покрай празниците искам да е нещо приятно. Обаче какво?

Приключих с "Мизъри" и ако можех, бих убила с голи ръце главната героиня.  #2gunfire Отвратително същество. Чудех се коя актриса би изиграла ролята на Ани. / гадна героиня, пък името й хубаво. Хм./

# 459
  • София
neli mar4, Кати Бейтс изигра Ани  Laughing.
А какво ти се чете? Приятен трилър, приятен романтичен роман или исторически?

# 460
  • Варна/Лондон
 Аз пък не знам каква книга да започна.  newsm78
 Покрай празниците искам да е нещо приятно. Обаче какво?

Приключих с "Мизъри" и ако можех, бих убила с голи ръце главната героиня.  #2gunfire Отвратително същество. Чудех се коя актриса би изиграла ролята на Ани. / гадна героиня, пък името й хубаво. Хм./
Кати Бейтс играе Ани, и се справя доста добре във филма.Simple Smile Също така е и Долорес, във филма ''Долорес Клейборн'', пак по негова книга.
Вени, що така не видях, че си писала... Hug

# 461
  • на североизток от Рая
neli mar4, Кати Бейтс изигра Ани  Laughing.
А какво ти се чете? Приятен трилър, приятен романтичен роман или исторически?

Вени, благодаря за включването!  Hug

Веднага  я потърсих тази Кати Бейтс в Гугъл. Ами, гадничка е. Сигурно й е ходела ролята на Ани.  Mr. Green

Аз не знам какво точно ми се чете.
 След нова година съм решила да прочета отново "На изток от рая". Пак ще си доставя това удоволствие. Но дотогава не знам какво да захвана. Зачудих се дали да не е "Алхимика".
 Ще видим. Може и време да нямам за книги.

Хубави празници!

Джеронимо, благодаря и на теб, мила!

# 462
  • София
Вени, що така не видях, че си писала... Hug
Много съм бърза  Joy!

neli mar4, аз скоро прочетох Играта на Джерал. Страшна работа е тоя Кинг  Crazy! След като ми се обърна психиката, реших, че е крайно време да прочета На изток от Рая, да се насладя на нещо по-различно. По някаква незнайна причина съм останала с впечатлението, че това е семейна сага с положителна емоционална история. А всъщност ме разтърси и ме изненада безкрайно много!

# 463
  • Ямбол
Чета "Марина" - Карлос Руис Сафон

# 464
Започвам "Бавният валс на Костенурките" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт