Юнска тема № 20

• 37 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

mama&sladurana , чак не ми се вярва, че онова малко бебенце, ще стане такава палавница Wink.Но пък какво от това, важното е да е здравичка и да нямаме шашкания като в началото  PeaceА, онези приятели, май не са били от най-разбраните.Даже им кажи, че ще си купувате барабани и до 22.00 ч.може да си ги думкате  Laughing.Даже и да дойде полиция, освен, да ви уведомят, че има оплакване, какво друго?Който иска тишина да отива на Витоша, без съседи.

ketti, не вярваш, ама си е голяма палавница  Laughing като баща си.
И аз това викам - важното да е здрава  Praynig
Честно казано, не мисля, че чак толкова шумим  Rolling Eyes , едва ли от детето се чува 2 етажа над нас.... Питахме съседите около нас, казаха, че рядко през нощта да реве... като бебе по-честичко, де  Crazy

П.П. чувала ли си се с Цеци и нейния юнак? Не ми отговаря на телефона, щяхме да се виждаме, ама така и остана...

# 466
Аз исках да ви питам, как обличате децата за сън? Аз досега му нахлузвах един гащеризон, но вече му е малък, а вече като цяло сме големи за гащеризони и ританки. Основно се чудя за чорапите. Аз лично мразя да спя с чорапи, но все ми се струва, че ще му е студено, ако му оставя крачетата голички...
Здравейте! Аз съм нова тук, но искам да се включа също.  Embarassed  Сега бебето ми спи с чорапки, пижама (от 1 част) и спален чувал (топъл е). Намерих на един сайт гащеризонче и се чудя да го пробвам, защото чувалът често го смъкваме, като и чорапките.  Laughing Ето го и него http://bstyle.bg/bg/product.php?id=147

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 00:03 от Вики-212

# 467
  • Варна
mama&sladurana, нямам думи за твоите съседи. Ама и на тях ще се падне второто да е бяс, ако не е, поне внуците им ще са хуни.  Crazy
Чувало се било..... ами детето ви е жизнено, енергично и креативно. Моята свекърва пък казва така: Нека да беснеят сега, да им излязат дяволите!

# 468
  • Пловдив
Смилянова благодаря за картичката!   bouquet

# 469
Бреййй ТАНЧЕ  дошла ли е? Тези бг пощи ме изненадват  Crazy Вчера ги пуснах  Hug Радвам се че ти харесва   bouquet

# 470
  • Пловдив
Чуди се, чуди се, Наде, ама и при мен дойде . Благодаря ти!    bouquet     / Между другото защо си смени ника? Виж, ние всички си те знаем като Смилянова     Hug   

Вики-212 , добре дошла и ти след нас. Пиши малко повече подробности за твоето детенце. Иначе и моята щерка има подобни на тези, които си дала в линка. На мен са ми супер удобни.   Peace

# 471
vany6a  Hug
Смених си ника, за да отговаря на това, което пиша  Mr. Green или поне на всеобщото мнение  Mr. Green

# 472
Момичета днес ни реимунизираха с Пентаксим, сега малчо спи, а аз се притеснявам понеже при реимунизацията със Синфлорикс вдигна температура, и сега педиатърката ме предупреди че е често явление. При Вас как беше? Колко време след ваксината се очаква висока температура?

# 473
  • малкия йеросалим
Здравейте!
Първо искам да почерпя виртуално/обаче без картинка,че ужасно бързам  Embarassed/ за РД на моята кукла.Днес става на 6 години и вече е една малка дама  Grinning
И втора да благодаря на Надето за сладурската картичка.Зарадва ме много в напрегнатият ми ден.Утре ще пиша повече  Hug

# 474
  • Пловдив
mama moni , жива и здрава да ви е порасналата принцеса и все така да ви радва.

Cecile , на Гери й биха ваксината миналата седмица. Нямаше никакви странични ефекти - Пу-пу-пу. Все пак лекарката каза да я наблюдавам 24 часа до 48 часа. Дано всичко е наред.     Peace

Наде, сега за непросветените остава и да кажеш какво точно значи това   Unsinn    - направо ми повдигна любопитството      Embarassed

# 475
хе хе Ванче - на немски означава - "глупости"  Mr. Green
Мони да ти е жива и здрава принцеса Кети! Много щастие, късмет и успехи в живота и желая! Да я целунеш от нас трите  Hug Hug Hug

# 476
  • Обетованата земя
Мартеа, днес правих овесените бисквитки, чуднички станаха, мммм (без първата изгоряла партида  Blush). Мерси за рецептата отново  Hug
 Unsinn, мерси за картичката Hug И тази година ги нареждам на видно място на секцията, да ни повдигат коледния дух!
Mama Moni, честит Рожден Ден на дъщеричката ти! Да ви е жива и здрава!!!   bouquet
Аз пък днес ви черпя за годинка и половина на Иво! Simple Smile (с овесени бисквитки )
Новото при нас е, че Иво постепенно се отбива сам, аз предлагам, той казва не и извърта главата, сукне един-два пъти и пак не, не. По-късно ще разкажа подробно Simple Smile

# 477
Вики-212 , добре дошла и ти след нас. Пиши малко повече подробности за твоето детенце. Иначе и моята щерка има подобни на тези, които си дала в линка. На мен са ми супер удобни.   Peace
Благодаря ти, vany6a. От Варна съм. Моята щерка се роди на 24 юни (по-раничко на 1,5 мес., трябваше да се роди през август). Вече това е голяма мадама.  Laughing Все още сме на кърма, но яде плодови пюрета, зеленчуци, месо, извара.
mama moni , честит Рожден Ден на твоята дъщеричка. Да ти е жива и здрава! Всичко най-хубаво!!! 

# 478
Благодаря ти, vany6a. От Варна съм. Моята щерка се роди на 24 юни (по-раничко на 1,5 мес., трябваше да се роди през август). Вече това е голяма мадама.  Laughing Все още сме на кърма, но яде плодови пюрета, зеленчуци, месо, извара.
mama moni , честит Рожден Ден на твоята дъщеричка. Да ти е жива и здрава! Всичко най-хубаво!!! 
Добре дошла сред нас Вики!И моя юнак се роди горе-долу месец по-рано, но те си наваксват  PeaceПишеш, че ядете плодови пюрета, не й ли даваш пресни плодчета вече?

# 479
Добре дошла сред нас Вики!И моя юнак се роди горе-долу месец по-рано, но те си наваксват  PeaceПишеш, че ядете плодови пюрета, не й ли даваш пресни плодчета вече?
Давам й пресни плодове, разбира се, но само ябълки, круши и банани. Плодови пюрета направихме сами от ябълки, праскови, кайсии, круши, череши и сливи. Много са вкусни.  Laughing Тя много ги обича, най-много черешките.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт