Юнска тема № 20

• 37 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Мартеа, ужасна случка! дано бързо се оправи ръчичката и Теа забрави случилото се! Прегръдки от нас!  Hug
Джей, разбирам напълно ужаса ти! Миналата година бях изпаднала в подобна ситуацния, малко по-лека - не едновременно, а един след друг такива проблеми. Представям си + отбиване какво би било... Кураж и дано минава бързо всичко!
Ула, добре, че е бил макия дявол!  Hug Представям си как си се стреснала! Прегръдки! Hug
Дано Господ пази децата ни, че и пред очите ни не е гаранция, че ще ги опазим...

На Павел носа още тече от време на време, бистър секрет. Мина седмица вече. Може би трябваше да давам хомеопатията, докато спре напълно, а аз спрях като свърши опаковката.

Ние украсихме у дома. Казахме на Павел, че има "къх" и той не приближава елхата изобщо. Дори не можах да го снимам. Стоя близо само в батко си. При опита ми да го сложа седнал пред елхата започна са маха с ръце и крака и я събори отгоре си. Такъв ужас се изписа в очите му... Елхата е малка, всичко е нечупливо по нея, ноо се уплащи доста.
Вчера ходихме да видим украсата на центъра. Голям страх и от лампичките там. Нищо не приближава сам, никъде не даде да го качим - шейна, елени. Иначе им се радва отдалеко.
Много е интересно нашето чедо с тези страхове - от тревата, от морето, от кончето(люлка играчка), а после му минава и не можеш да го отлепиш/изкараш.

# 496
  • Пловдив
Ulla  Hug за вас!

Denito именно въздуха в Бургас е една от причините, поради които не исках да си отгледам детето там. Не че Пловдив е много чист, но поне в квартала тук е сравнително добре. За дупето- ние го мием най-малко веднъж на ден, зависи колко пъти  ака, от лятото не иска да ака в гърне.
mar4ela5 на Стилиян хремата продължи близо 10 дни и си мина сама, дано и при вас скоро премине.
Мама заек благодаря за картичката и fingerscrossed

# 497
Момичета, много неприятни случки  Confused, прегръдки на всички  Hug.
След пентаксима ние вдигнахме температура снощи - 38,8, дадох панадол, през нощта само пипах челцето и не беше много горещ, сутринта в 6 пак ми стори горещ - 38, 6 дадох Панадол, докъм 12 поддържаше 37,2-37,6 и след това вдигна 38, 5 и дадох нурофен, сега спи, дано вече да не вдига  Praynig Педитърката тъкмо ми каза че 1-2 дни може да поддържа, дано да е само това  Praynig

# 498
  • Пловдив
Ulla , и при вас имало инцидент... добре че е малкия дявол.     Hug

Cecile , наблюдавай детето, до 48 часа би трябвало да мине    Peace

Вече взех и пликовете с марки, картичките са налице, остана да ги надпиша и изпратя   Laughing

Хубав и безавариен ден на всички

# 499
Vany6a  Hug
Хубав да е деня по-нататък пожелавам на всички и аз   bouquet

# 500
  • Варна
мартеа, благодаря за съветите. Първо ще проуча за добри алерголози и след празниците може да го заведа, тъкмо докато и таткото си е тук.

Ulla, дано малката не се е уплашила много и добре, че с толкова сте се разминали. Аз още не съм украсила, ще го направим в неделя предполагам и от тези лампички най-много ме е страх.

Диди, ако бяхте останали във Варна още по-зле, с тези ужасни мъгли и влажния и мръсен  въздух. Тук всяко второ дете е с някакви дихателни проблеми, кашлици незнайно откъде.  ooooh!

Майче и аз мисля да си закупя Пентаксима, когато му дойде времето. Мисля, че е най-добре с каквото сме започнали с това и да завършим.

Креми, благодаря за картичката.    Close-mas:

Преди малко докато Теди се дереше видях, че 2 връхчета от кътника, който чакаме вече няколко месеца са цепнали венеца. Ей, от там са му кривотийте.  Mr. Green

Теди не иска и да види гърнето, слага си само мечето в него. Пробвам го понякога, но без успех, веднага става. Ака  ми по 4-5 пъти на ден и се мием по 1 път на ден (сутрин), през повечето време сме навън и няма как да стане. А вечер си се къпем (без косата).

# 501
  • Пловдив
Момичета, още понеделник пуснах картички до всички- никой ли не е получил???  Sad  Сега се чух с едни познати от Бургас, на които пратих също- нищо няма!
Пепси, всяка вечер ли се къпете? Ние зимата разредихме доста къпането, на 5-6 дни понякога.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 18:23 от t_tabakova

# 502
Здравейте!
Леле какво се случва тези дни тук  Shocked
Матреа, Ула, JJ  Hug ужасно се натъжих от случилото се с вас  Hug Дано това да е само... малкия дявол е бил... Дано скоро всичко отмине и дори и спомен да не остане!
Ние днес бяхме на последна проверка  Whistling Да не ме чуе дявола - Вече сме здрави  Praynig Whistling
Аз не съм имала проблеми с коледната украса нито с кака и, когато беше малка, нито с Ивана. Ходят до елхата радват и се, но не пипат. Ивана всяка сутрин след събуждане ме води до елхата да включа лампичките  Mr. Green
Да се похваля, че в къщи дядо Коледа подрани и получих своите подаръци   Mr. Green Нов  лаптоп и смартфон  Mr. Green
Мама Заек  Hug Благодаря за картичката!
Ванче, можеш да ме наричаш както решиш мила  Hug

# 503
  • Обетованата земя
 Ние мием дупенцето само вечер, при самото къпане, къпем се всяка вечер, случва се и някоя вечер да пропуснем. Иво ака по веднъж на ден(само в гърнето) и тогава ползвам само мокри кърпички, винаги е било така. Не се е подсичал (само веднъж, след операцията, когато не трябваше няколко дни да го къпем).
Ulla, направо да не знаеш вече от къде може да ти дойде! Очите и на 8 да са пак е възможно някоя беля да свършат малките, всичко става за секунди... Явно инцидентите с лампичките са чести.
Марчелка  Hug за Пафчо!
 В събота чакаме дядо Коледа да дойде вкъщи и да изненада Иво с подарък Wink Ще ми е интересна реакцията му, сигурно ще реве  Mr. Green

# 504
  • Варна
t_tabakova, да, всяка вечер без главата, нея я мием 2 пъти в седмицата. Много, ама много рядко мия само дупето. Ако си пуснала картичка и до мен, и аз не съм получила.  Cry

Диди, забравих да ти отговоря.  Embarassed Не знам защо ми каза така, но каза, че за НЕГО, аз го разбрах лично за него. Тя е малко разсеяна и говори с доста термини и гледам колкото може да запомня и разбера.

# 505
  • Обетованата земя
И аз не знам кой е пратил картичка и за нас, но аз съм получила само от мама Мони и Unsinn. По принцип всички на всички ли пращат или избираемо? От миналата година не ми стана ясно това Simple Smile
Мерси, Пете Simple Smile

# 506
  • Пловдив
аз пратих на всички.... ама явно не само БДЖ ами и пощата ни е в стачка... дано ги получите!

# 507
Благодаря за картичките на Смилянова и Мама заек.
Улла , миличка ужасно преживяване  Hug дано не се повтаря повече.
Мартеа и при вас дано всичко бързо отшуми и се забрави.
Мама мони с Веската и отбиването сме до под кривата круша. Иначе той е добре само на инфлуцид сме и каката също.
Справих се с налепите (така мисля) с гаргара със сода и мед и сода и орехи.Носът си отпущвах с Пиносол.
Лека вечер момичета и нека пред нас да са само хубавите преживявания , а всичко лошо вече да е минало!!!!

# 508
  • Варна
По принцип всички на всички ли пращат или избираемо?

Всеки си решава на кого да прати, не е задължително на всички.  Peace С една дума - избираемо!

# 509
  • Обетованата земя
По принцип всички на всички ли пращат или избираемо?

Всеки си решава на кого да прати, не е задължително на всички.  Peace С една дума - избираемо!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт