Юнска тема № 20

• 37 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Привет!
Вики, добре дошла! Hug
Мартеа, Юла,  сигурно сте чели, че преди време имахме подобен инцидент и ние с изгорена ръчичка. Бях писала тогава за мехлем, който ни помогна много, ако искате мога да ви го пратя.
Мартеа, в Пирогов искаха да обработят изгоряното на Андрей с пълна упойка, което аз не позволих, смятам, че не сгреших, ако имаш колебания или въпроси някакви- насреща съм.
Джей , та ядеш бой значи, ами като не даваш млякото така ще е Joy Посмях се за твоя сметка Joy Извинявай! Жив и здрав да ти е юнака, горе главата и това ще мине, а за зъбите само чакам и аз момента в който ще ме накажат заради отлагането. ooooh!
На болните- бързо оздравяване  Praynig и много кураж и прегръдки на майките им Hug

# 511
  • София
t_tabakova аз днес получих картичката ти, благодаря  Hug .
Да пощите стачкуват, но ако питате мен целогодишно. В нашата поща тази, която се занимава с писма, пощенски пратки и записи я мързи да гледа, а е на не повече от 30 години. Днес и нося 5 записа на веднъж да пускам и тя ми вика "Защо не дойде с 15?", въпреки че знае в какво положение съм #Sniper . Малко ми остана, като се прибрах, да търся телефон или имейл, за да пиша оплакване. Пълно безобразие #Crazy
Хайде лека и спокойна нощ  smile3524

# 512
  • Пловдив
Привет, момичета!

Танче, щом си писала на всички, и аз се присъединявам към неполучилите. Макар че прочетох, че Креми я е получила вчера, а е от София, а ние с тебе сме от един град. Хммм, явно пътя Пловдив - Пловдив е по-сложен от Пловдив - София.     Joy    Иначе за протокола  и аз ще пратя на всички, но все още не съм ги надписала. като ги пратя ще пиша, че да си следите в пощенските кутии.  Simple Smile

Днес тука една мъгла е паднала... мрачно едно такова, тюююююю

Най- после и радостни новини в темата ни - момичетата на Надето се справиха без болница      Hug        Пепс и Теди са  с тати по празниците   Hug, мама   MimiBo  и тя оздравява    Hug   Креми, как ти е крака? Успяваш ли да учиш?

Лек ден и се пазете  Peace

# 513
Благодаря на всички за съпричастността! Теа е по-добре, сега отиваме на превръзка. Дано раната се е подобрила.
Мен ме викат две седмици по-рано на работа, съответно изведнъж всички задачки за последните дни преди празниците ми се събират за днес и утре, така че изчезвам!

# 514

Мартеа, Юла,  сигурно сте чели, че преди време имахме подобен инцидент и ние с изгорена ръчичка. Бях писала тогава за мехлем, който ни помогна много, ако искате мога да ви го пратя.

Благодаря за предложението! При нас няма изгоряло, разминахме се с малко поражение, но с голям уплах. Особено аз ooooh!

# 515
mama moni, честита ви рожденничка на патерички. Да ви е жива и здрава най-вече. Разкажи как мина РД.
Като чета какви премеждия са имали някой и направо настръхвам. Дано вече само положителни неща да се случат и лошото да е за гърба ви. jj okocha макар че много ти съчувствам да си призная и аз се посмях на боя дето си яла, защото и на мен ми се е случвало Денис като не му давам нещо забранено да ме удря, та си представих съвсем ясно какво ти е /да се смееш ли да плачеш ли/.

Малко съжалявам, че не се включих в инициативата с коледните картички, но в последно време толкова бързо ми лети времето, че не успявам да се организирам да свършя всичко, което съм си запланувала. Затова и реших, че най-вероятно няма да успея да се организирам да изпратя картичките.

За нас - Денис е добре /пу-пу/. Отвреме на време е леко суполив и прокашля - давам сироп и капки и се оправя за около 2седмици, след 2седмици пак така, така че на две-три седмици редовно си посещаваме педито. Направо не ми се мисли как ще го пускам на ясла, той без да ходи е през две седмици суполив, а като тръгне незнам.

Иначе много се е променил, няма нищо общо с онова палаво дете, което проходи на 9месеца и бързаше да опознае света. Сега е супер спокоен и послушен, дори внимателен. Не отваря шкафове, не пипа забранени неща, играе си сам, като сме навън ходи където му кажа, абе с две думи много слуша. Дори онзи ден се престраших и сама с двете деца отидох в мола и то с градския транспорт.
Иначе продължава да се катери да бяга, дори вече успява да скача с двата крака, но всичко прави изключително внимателно и за сега нямаме сериозни падания и рани.
Към настоящия момент е изцяло сраснал с биберона и почти по цял ден е в устата му. Ако случайно не му го дам започва да си смуче пръстчетата, затова на този етап не мисля да му го махам.
Гърне не ползваме, мисля че още не е готов и не осъзнава за какво е, затова не смятам да го мъча още.
Чакаме с нетърпение Дядо Коледа, макар че все още не съм осигурила всички подаръци, които трябва да донесе.

# 516
Слава богу че има по-добри новини днес като влизам да чета.ТОва ме кара да се усмихна.Вярвате или не,на живо може да не ви познавам,но сте ми форумски приятелки и съм съпричастна с всичко случващо се с вас.

На мен днес обаче ми е малко притеснено,защото като преобличах сутринта Вики,цялото и коремче,гърдичките и гръбчето е в едни бледи червеникави петънца,като алергична реакция.Нищо друго и няма(освен че е леко подсечена,защото вчера ака 3 пъти),храна нова не е яла,не е пила нищо ново,лекарства не е пила,освен съвсем малко пробитик,вит.Ц и прополис,но и преди съм давала.Някой има ли идея какво може да?Аз си мисля за алергична реакция,знам че се дава Фенистил,но ако не и дам-може ли да се изчисти сама,без лекарства.Днес няма да мога да я водя на лекар,но утре ще трябва явно.

Момичета,споделете за Нова Година,кой къде ще ходи,децата?Ние все още не знаем,ако мъжът ми чака още малко,ще си стоим вкъщи,но това е защото в компанията всеки има само претенции,а по организацията не се включват.А за малката ако се наложи да ходим някъде ще я пратя при майка ми.

Снощи мъжът ми се прибира късничко,и ми носи една торбичка с ръчно правени(купени) шоколадови бонбони(явно гузен ли и аз не знам),и то такива бонбони които аз не обичам.Сто пъти му повтарям ако иска да ме изненада кои са любимите ми бонбони(фереро рошер) и той пак не запомни.МЪЖЕ,ама да не се оплаквам,все пак се е сетил за мен.И днес Гала каза голям лаф за днешните мъже-ВРАТА се отваря само на нова жена и нова кола. Grinning.

Киди,Денис как така се е променил толкова много,Виктория постоянно дърпа да отваря забранените шкафове,и то с ярост.Имам изкъртена дръжка,залепям я със скоч,и след малко пак е счупена.За сополите-за мен всичко е от зъбите,така че до яслата ще сте ги изкарали и ще се закрепи детето.Пък и радвай се че сте със сополи само,че не е нещо сериозно.

# 517
  • Пловдив
vany6a аз картичката да бях дошла да ти я дам лично  Laughing
За Нова Година ние мислехме да ходим при приятели в Стара Загора, но се отказахме заради транспорта- нямаме кола, влаковете са малко и те , както и автобусите ще са пълни с хора, та ще си останем вкъщи с майка ми и семейството на сестра ми.

# 518
Танче, според мен си я претоплила Викито и затова има такова обривче. Денис понякога като се изпоти става така. Наблюдавай я днес и гледай да не я обличам много дебело, че да се поти.
А за Денис, просто и аз незнам, но промяната е от доста време. Понякога му е интересно отваря някой шкаф гледа любопитно маха с пръстче и вика НЕ, НЕ и затваря.

# 519
Мдааа, на чужд гръб и 100 тояги са малко  Mr. Green Признавам, че и аз си умирам вътрешно от смях, когато прави фасони, ама в 3 през нощта хич не ми е забавно.
Отчетът за деня - 2 бучки в дясната гърда. Почти бях сигурна, че ще се случи, защото и в началото на кърменето там имах такива проблеми. Сега поне си знам как да действам. Започнах ударни дози от кравешкия крем и продължавам със салвията и лецитина. Ще се пробвам да намеря време и за топли душове.

# 520
И ние сме с проблем, надявам се да не е много сериозен, но започвам да се съмнявам вече.
 Запека при Андрей започна супер много да ме притеснява Confused 
След консултацията със специалист и започнато лечение, успяхме да достигнем нормално изхождане за известно време, но щом спрях предписаните медикаменти и му дадох не разхлабваща храна, той веднага се запече. Според лекаря лекарствата са безобидни и не водят до пристрастяване и лениви черва, но знам ли Thinking Вода пие много, яде предимно готвено, любимите му банани отдавна са табу, не му давам и всички други  запичащи продукти.
Скоро пак ще посещаваме лекар, моля се да открие причината и тя да е нещо безобидно. Praynig

Имаме още един проблем и той е пристрастяването към шишето с биберона. Цяла нощ го търси, няма значение  какво ще пие - мляко, чай или вода. През нощта сменявам три-четири обилно напоени памперса от най-големите (на Памперс 6), които в повечето случаи са пропуснали и Андрей съответно е вир водичка.

Ако имате идеи как да решим проблемите, ще съм благодарна да ги споделите.

# 521
  • малкия йеросалим
Здравейте!
Първо да благодаря на Мама Заек и Стаси за картичките  Grinning. Танче и аз не съм получила картичка,независимо че съм близко до Пл.
JJ и аз се посмях тихичко ,ама не споделих ,за да не се засегнеш.То в три часа през нощите определено не ти е било до смях  LaughingИначе за бучките ти препоръчвам да слагаш зелеви листа на гърдите.Аз миналата седмица като отбих Жоро бях на подобно дередже с едната гърда.Пих няколко дни чай от салвия+топли душове с леко изцеждане и зелевите листа.Така се оправих .
Мартеа браво за подобрението на Теа.Много целувки от нас  Heart Eyes
Денито може и да е алергична реакция към прах за пране или материя на дреха? А за мъжът ти -все пак се е сетил човека.Моят мъж е опериран от романтика.Все мрънкам да направи нещо мило и романтично,но уви реакция няма.За всичките години в ,който сме заедно е правил един-два романтични жеста.Ама това да им е дефекта  Grinning
Наде Мерси ,че попита за Рд.Беше много добре -шумно и весело.Като имам време ще кача малко снимки във Фейса.Кети беше много щастлива,получи много подаръци и така.Детска радост  Laughing
За празниците не ми се мисли изобщо.Толкова много се радвах,че идват празници.Бях се настроила за страхотен месец.Мой много близък приятел си пристигна от Щатите и се очертаваше голяма веселба.Обаче по закона на Мърфи нещата не станаха така.Мъжо днес замина на спешна командировка за един месец на Боровец.На всичките празници ще съм сама  с децата:roll:Даже преди малко се чух с него по телефона и като разбрах как са му наредили нарядите ми се приплака.Обира всички празници.Ама какво да се прави -съдба Rolling Eyes.За Нова Година компанията се събират на заведение и ме канят и мен,но още се чудя.Не ми се ходи много сама...
Толкова от мен засега.Ще изчезвам да свърша нещо докато малкият спи

# 522
И ние сме с проблем, надявам се да не е много сериозен, но започвам да се съмнявам вече.
 Запека при Андрей започна супер много да ме притеснява Confused 
Чери, проверете хемоглобина, при железен дефицит може да има запек.

# 523
  • Варна
Редовно ви изчитам ,но не ми остава време да се разпиша.

Чери, пробвала ли си с някой от пробиотиците? Ако не помогнат, поне няма да му навредят  Peace

Дано се оправят бързо пострадалите и болничките!  bouquet JJ бързо справяне с бучките, ти пожелавам   bouquet

И ни е търчим по доктори. Цялото семейство: аз, мъжа ми, децата, майка....абе лудница. Какви са тези вируси тази година - направо ад!

Киди, и ние сме 2 седмици със сополи, 2 седмици почивка. Това е от август насам. И сега педиатърката даде направление за алерголог, която пък ни препрати към УНГ да отхвърли съмнение за 3та сливица. Но първо трябва да спрем сополите и после ще им бърка в гърлата да си види тези сливици. Днес и онзи ден ми се взе тока да тичам по кабинети с тези палавите диванета. Поне са жизнени, а не отпуснати. То снимки на белия дроб ли не беше, вземане на кръв ли не беше... И понеже двамата не се спират, а викат, пипат, събарят и рушат в кабинетите, всички ме гледат я с усмивка, я със съжаление Crazy

# 524
Чери Ивана беше така пристрастена към биберона и заради него изпиваше по 3-4 литра вода на ден. Съответно 150 памперса (6-ца )на месец не ни стигаха. Всяка нощ я преобличах по 3 пъти и сменях чаршафи  ooooh! #2gunfire и вечно беше вир вода. Прибирането на шишето беше начало на 3-та световна, само да го изпусне от поглед и край  #Crazy Един ден просто ми дойде в повече цялата ситуация и го махнах! Директно го изхвърлих за да не се изкуша да и го дам пак. Първия ден порева много - 4-5 часа на почивки, втория по- малко 2-3 часа, на третия само вечерта преди заспиване ревна за 20 минутки и това беше  Whistling Crazy Сега пие от всякакви други накрайници, но не и от биберон - нормални количества - 1литър или малко повече на ден, караме с по 3 памперса 4-ка денонощието  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт