Посмях се за твоя сметка
Извинявай! Жив и здрав да ти е юнака, горе главата и това ще мине, а за зъбите само чакам и аз момента в който ще ме накажат заради отлагането. 
и много кураж и прегръдки на майките им 
.
. Малко ми остана, като се прибрах, да търся телефон или имейл, за да пиша оплакване. Пълно безобразие 
Иначе за протокола и аз ще пратя на всички, но все още не съм ги надписала. като ги пратя ще пиша, че да си следите в пощенските кутии. 
Пепс и Теди са с тати по празниците
, мама MimiBo и тя оздравява
Креми, как ти е крака? Успяваш ли да учиш?
.
Вода пие много, яде предимно готвено, любимите му банани отдавна са табу, не му давам и всички други запичащи продукти. 
. Танче и аз не съм получила картичка,независимо че съм близко до Пл.

JJ бързо справяне с бучките, ти пожелавам 

и вечно беше вир вода. Прибирането на шишето беше начало на 3-та световна, само да го изпусне от поглед и край
Един ден просто ми дойде в повече цялата ситуация и го махнах! Директно го изхвърлих за да не се изкуша да и го дам пак. Първия ден порева много - 4-5 часа на почивки, втория по- малко 2-3 часа, на третия само вечерта преди заспиване ревна за 20 минутки и това беше
Сега пие от всякакви други накрайници, но не и от биберон - нормални количества - 1литър или малко повече на ден, караме с по 3 памперса 4-ка денонощието Препоръчани теми