Юнска тема № 20

• 37 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Стаси, благодаря за картичката , миличка!
Искам да се похваля , че Весо съвсем осъзнато си казва че има АКИ и си пишка и ака в гърнето. Всичко е до упоритост и постоянство . Слагам памперс само през нощта , но и той вече 3-4 нощи е сух. Сутрин си мие зъбките сам и в тази връзка да питам мамите с кърмачета :
Предните зъбки дали са пожълтели? При нас-да, в горния край към венеца са по-жълтички. С Деси това не се случи , но тя беше кърмена 2-3 месеца.
Да пиша как спи Веската- с боди с къс ръкав или потник и пижама -горнище и долнище. Завивам го с олекотена завивка , а през нощта му метвам и одеалце поларено. Обичаме си топлото. У нас е 22-23 градуса, а през нощта климатика е на 20-21.
За празниците ще сме с бабите аз със децата , а тати е нов в градския транспорт и ще бачка като новобранец.

# 526
  • Варна
Здравейте!
Тъкмо седнах следобяд да драсна няяяяяколко реда и Теди се събуди.  Mr. Green Сега вече спим и спокойно ще се разпиша.

Днес ходих да снимам на приятелката ми детенцето в детската градина, празнуваха с Дядо Коледа. Няма да изпадам в подробности, но много се замислих дали ще дам Теди в тези институции.  Rolling Eyes

mama_zaek, такива реплики мнооогооо ги обичам.  #2gunfire

мартеа, като по запозната с инхалцийте, за хрема, по скоро за запушен нос, с какво е добре да си ги правя?   bouquet Как ви е раната след превръзката?

Denito, как сте вие? Изчезнаха ли петънцата? И аз си мисля, че може да е от претопляне.
Добре, че подчерта, че бонбоните са купени, щях да ахна направо, гледай какъв мъж и бонбони прави.  Joy Е, важен е жеста, повечето мъже са така, не обръщат внимание на детайлите.
За празниците може малко да ни се променят плановете, поне за Коледа. Мислихме да сме при свекърите, но днес баба му на мъжа ми е получила инсулт и явно освен леля му и тя ще остане, та за нас място май няма да има. Обаче на Нова година сме запазили цяло хотелче за компания от 50-на човека, все познати и приятели и се надявам да си изкараме страхотно. Теди ще е при някоя от бабите, в краен случай с нас.  Mr. Green

cherri, japanese вече те е посъветвала. Аз давам на Теди Ацидофилус и Бифидус на Аквасорс. Опитай с пробиотици, но поне месец ги давай, за да видиш някакъв ефект.

Като казахте Стаси, не се е разписвала скоро, а и толкова много хора също... Слънчев лъч, драсни и ти някой ред.

А аз съм в една предпосрещаческа треска, още един ден, а в събота ще ми избият бушоните.  Heart Eyes

# 527
  • София
Чери Стефан беше така,пиеше по два литра сок за една нощ,но постепенно започнах да сипвам по малко в шишето ,колкото да се залъже и така спря.
Коледа ще прекараме цялото семейство на вилата,големия има и РД и имен ден после и винаги сме там.НГ ще сме в Турция,децата ще ги гледат родителите ми.
Сега малко да се оплача,вчера имах запазен час за мамолог,профилактичен преглед и ми откри фиброаденом Sadсега след три месеца с още изследвания и така.
Бързо оздравяване на болничките,дано няма произшествия вече Peace

# 528
Благодаря момичета за съветите! Hug

Сесил, изследванята, които правихме на годинка показваха, че всичко е в норма, но ще пуснем още едни на своя глава без ЗК , защото според личната при която го водих днес, Андрей е напълно здрав и този проблем щял да отшуми с времето и нямало нужда от изследвания. Thinking

jepanese, Pepsi, пробиотик съм давала само Биогайа, до момента е изпил около 3 шишенца.Всъшност има ли значение какви точно трябва да са и трябва ли да търся такива, които са съобразени с неговия проблем (нещо хич не съм в час с тях) И още един въпрос -продуктите на Аквасорс продават ли се в аптеките или трябва да търся дистрибутор?

Смилянова, ще се окаже май, че твоят метод е единствения начин за отказване от пристрастяването към биберона, но той за съжаление  коства много нерви и безсънни нощи. Tired
  Реших още тази вечер да го лиша от това му удоволствие и му дадох чаша с накрайник за заспиване и драмата беше пълна- запъжда ме с чашата, плака, моли се за бибата и накрая не издържах и му я дадох (ще се наложи май и аз да изхвърля всичките шишета)  През деня пие само от обикновена чаша, приспиването някак ще го премъчим, но през нощта... ooooh!  
 Скоро имахме такава битка с отказване от млякото, замествах го с вода и чай.  Ако се бях сетила само, че вместо млякото трябва да махна биберона  сигурно щяхме да спестим доста сълзи и безсънни нощи.
З-памперса за денонощието #Crazy - ееех, как звучи само. Ние пълним цели  10 бр. направо ме разорява Crossing Arms

Гери, мила, много неприятно Hug Дано си остане малкия дявол Praynig Колкото и трудно да е - Мисли позитивно и всичко ще е наред!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 23:40 от cherri

# 529
Едно среднощно здравейте !!! Момичета, от близо 2 седмици не съм влизала и взех да попрочета изпуснатото. Мислех чак след това да пиша, но ми стана много радостно и бързам да честитя на Диди новата лентичка - страхотен коледен подарък за вашия тати - наистина страхотна новина !!!  1stroller

Черешке, благодаря за милите думи. ПепсиHug
Трябва да издържа някакси с тоя скапан интернет до края на годината, после го сменяме и ще се включвам по-често, обещавам.  Hug

Прегръдки за всички болни или пострадали малки герои !!!   love001

# 530
добро утро от нас   bouquet От мен де  Mr. Green всички други спят в къщи. Аз обаче отивам на изпит  Crazy Както и да е...
Диди24 Честито!!! Браво на теб, много здраве, късмет и успех на финала със една сестричка за Иво  Mr. Green  bouquet
Чери така както го написах съм прозвучала като някакъв инквизитор  Shocked Обаче съвсем откровено споделям, че направо се бях хвала в чудо  #Crazy Като излезехме на разходка сменях памперси на всеки час едва ли не, и не дай си боже да заспи ненадейно, задължително след сън се събуждаше вир вода мокра... винаги разнасях с мен по 2 чифта бельо и дрешки щото иначе... #2gunfire Един ден бях си прала чантата на количката и тръгнахме с нея по важни задачи (да се разбира, че нямаше как да се прибера без да съм приключила) и така ми заспа без да я усетя и сменя преди това. Естествено се събуди мокра и количката мокра и ....По закона на мърфи не бях взела дрехи, та добре че имам пари винаги в мен, сдоби се набързо с нови дрехи от горе до долу и ново одеало за да постеля на мократа количка  ooooh! #2gunfire Не че ни бяха нужни де... #2gunfire
В нашето положение, аз не видях друг изход, овен да се лиша от малко сън, който и без туй все беше прекъсван от среднощно сменяне на дрехи и чаршафи, понякога и по няколко пъти на нощ  Sick

# 531
  • малкия йеросалим
Ехееее Диди Честито!!!Накараме да се усмихна в този мрачен ден  Grinning.Лека бременност и на финала едно здраво и пухкаво бебче   bouquet
Момичета аз исках да питам нещо -някоя мама беше писала за един чай за спокоен сън /съжалявам ,че не се сещам коя е мамата  Rolling Eyes/.Ако някой се сеща ,ще съм му благодарна да ми припомни  Hug

# 532
  • Пловдив
Мани, честито - от сърце ти желая всичко да е наред и лятото да гушнеш още едно сладкишче - братче или сестриче на Ивко. Замислих се колко малко му трябва понякога на човек, за да се усмихне - една добра новина ми дари такива положителни емоции. Дори и сега като пиша се подсмихвам    Hug

Наде, успех на изпита  Peace

Стаси, благодаря ти. Интересното с твоята картичка е, че на обяд я нямаше, към 18 часа също, че ходихме с Креми на рожден ден на детенце от класа й. Тя провери в пощенската кутия и аз й обясних, че по това време няма как да има нещо. Навръщане беше вече минало 20 часа, но тя отново провери и каза -"Мамо, видя ли, че винаги трябва да проверяваш?" И една такава доволна   Laughing    А аз точно такава        Rolling Eyes  Та твоята картичка е дошла в нашата пощенска кутия след 18 часа, ха сега де.  

mama moni , доколкото си спомням ставаше въпрос за смесен чай от липа и... май на хип беше.

Пепс, заслужава си изпушването, все пак тати си идва   Hug

gergana26 - всичко ще е наред   Peace

# 533
  • Обетованата земя
Момичета, благодаря ви от сърце!  Hug  Много съм щастлива!  dancingНе съм се похвалила, защото едва снощи видяхме малкото сърчице  Heart Eyes Пепси и Марчелка ме разконспирираха отрано  Mr. Green Първите три месеца съм малко на тръни, дано всичко е наред!  Praynig  Flowers Four Leaf Clover Поради бременността явно млякото на Иво си промени вкуса и той от 13.12 категорично отказва да суче, май се отби вече. Гърдите ми не се препълват, сигурно няма да имам нужда от билки. Сега съм с доста объркани чувства и малко повече ме е страх от първия път, в смисъл как ще се справям с две деца и как ще съумея да ги обичам еднакво, но съм сигурна, че всичко ще си дойде на мястото! Simple Smile
Мама Мони, чаят май се казваше Блевит или нещо подобно.  Peace
Хубав ден на всички!  sun

# 534
Unsinn, мокрото е бил последния ти пробле. Прекалената употреба на течности може да увреди и работата на бъбреците Simple Smile
Гери, ще излезе малкия дявол, сигурна съм!
vany6a, някой съсед най-вероятно я е преместил в правилната пощенска кутия.

При мен кърма няма, но двете бучки си стоят.

# 535
  • Варна
Добро утро! (докато успея да си напиша поста и стана Добър ден!)  Mr. Green

Гери, първо много хубаво си направила, че си отишла на преглед, профилактиката е много важна. Аз ще ходя през февруари, трябва да минат 3 месеца след като съм спряла да кърмя. Според мен, каквито и да е образувания нямат място в гърдите, дори и доброкачествени. Обърни си внимание задължително и ще видиш, че всичко ще е наред.  Hug

Дидииииии, хайде сега едно силно Честито! Лека и безпроблемна бременност, на финала здраво бебче. Една сестричка пожелавам за Иво. Ама как ще се притесняваш дали ще съумееш да ги обичаш и двамата, нали любовта ти ще е за двама.  Heart Eyes А пък където с едно, там и с две, тати ще помага, а и бабите за какво са.  Mr. Green Е, само да не е положението като при мен.  Blush

# 536
  • Обетованата земя
Мерси, ПетеHeart Eyes То при мен проблема е, че не искам никаква помощ от бабите, особено в началото, някак си искам да усетя бебето само за нас си с татито  Crazy Странна работа, даже майка ми се сърди, ама така си чувствам нещата.
Гери, забравих да пиша, стискам ти силно палци всичко да е наред! Ти имаше ли някакви оплаквания или отиде просто профилактично на преглед?
JJ, дано бързо отминат бучките, при мен лецитина действаше безотказно, кравешкото-не.

# 537
  • Варна
Мерси, ПетеHeart Eyes То при мен проблема е, че не искам никаква помощ от бабите, особено в началото, някак си искам да усетя бебето само за нас си с татито  Crazy Странна работа, даже майка ми се сърди, ама така си чувствам нещата.

Хихи, Диди, ако си на моето място в един момент ще ти се прииска не, ами не знам.  Joy Много ми беше хубаво 2 седмици при нашите, като изключим пневмонията на Теди.
Ние понакашляме и не знам вече къде да го водя. Уж е здрав, а пък защо накашля? Пием си лекарствата, а пулмоложката ни е в отпуска от вчера.  ooooh!

# 538
хоп и аз тук, мина изпита  Mr. Green
Диди не се притеснявай мила, аз забременях със Ивана, когато каката беше на същата възраст като Иво, аз също нямам помощ, гледам си ги основно сама. бабите живеят в други градове. Със всичко се свиква, само организация трябва  Peace Ако съумееш да научиш Иво на повече самостоятелност, изобщо няма да усетиш тежест Simple Smile А любовта не я мисли  Crazy Ще ги обичаш даже повече като са две  Heart Eyes Каквато е любовта за един, такава и двама, трима.. гледай да си спокойна и на финала, само радост и пухкаво здраво бебенце  Peace Praynig
Гери мила  Hug Praynig Всичко ще е наред ще видиш  Hug
JJ ясно ми беше, за това взех толкова кардинални мерки  Peace

# 539
  • София
Охо каква хубава новина   bouquet Диди честито ,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност HugАз също нямам баби да ми помагат,много е трудно,ама ми е и много спокойно,човек се пригажда към обстоятелствата,организира се и готово Grinning,а за любовта и аз така си мислех в началото,че не може да го обичам по равно,ама представата ми е била грешна.Ето имам трима и си ги обичам повече от всичко на света,гушкаме се според нуждите и възрастта Laughingголемия вече не иска ooooh!
Благодаря за подкрепата PraynigЩе потърся второ мнение и се надявам да е същото като първото PeaceДиди отидох на профилактичен ,гърдите ми са с нодозна структура(възлеста)редовно се преглеждам сама,но не съм напипала бучката.
Сега да ви кажа за какво си мечтая Joyдоктора да е объркал и да нямам нищо ,и да ида да си сложа едни силиконови цици  Laughing да си понапълня деколтето Heart Eyes
Наде как мина изпита?

Общи условия

Активация на акаунт