Как ви е раната след превръзката?
Е, важен е жеста, повечето мъже са така, не обръщат внимание на детайлите.
сега след три месеца с още изследвания и така.

- ееех, как звучи само. Ние пълним цели 10 бр. направо ме разорява 
Дано си остане малкия дявол
Колкото и трудно да е - Мисли позитивно и всичко ще е наред!!!

От мен де
Както и да е...
Като излезехме на разходка сменях памперси на всеки час едва ли не, и не дай си боже да заспи ненадейно, задължително след сън се събуждаше вир вода мокра... винаги разнасях с мен по 2 чифта бельо и дрешки щото иначе...
Един ден бях си прала чантата на количката и тръгнахме с нея по важни задачи (да се разбира, че нямаше как да се прибера без да съм приключила) и така ми заспа без да я усетя и сменя преди това. Естествено се събуди мокра и количката мокра и ....По закона на мърфи не бях взела дрехи, та добре че имам пари винаги в мен, сдоби се набързо с нови дрехи от горе до долу и ново одеало за да постеля на мократа количка
Не че ни бяха нужни де... 
.Лека бременност и на финала едно здраво и пухкаво бебче 

Много съм щастлива!
Не съм се похвалила, защото едва снощи видяхме малкото сърчице
Пепси и Марчелка ме разконспирираха отрано
Поради бременността явно млякото на Иво си промени вкуса и той от 13.12 категорично отказва да суче, май се отби вече. Гърдите ми не се препълват, сигурно няма да имам нужда от билки. Сега съм с доста объркани чувства и малко повече ме е страх от първия път, в смисъл как ще се справям с две деца и как ще съумея да ги обичам еднакво, но съм сигурна, че всичко ще си дойде на мястото! 

А пък където с едно, там и с две, тати ще помага, а и бабите за какво са.
То при мен проблема е, че не искам никаква помощ от бабите, особено в началото, някак си искам да усетя бебето само за нас си с татито
Странна работа, даже майка ми се сърди, ама така си чувствам нещата.
То при мен проблема е, че не искам никаква помощ от бабите, особено в началото, някак си искам да усетя бебето само за нас си с татито
Странна работа, даже майка ми се сърди, ама така си чувствам нещата.
Много ми беше хубаво 2 седмици при нашите, като изключим пневмонията на Теди.
Ако съумееш да научиш Иво на повече самостоятелност, изобщо няма да усетиш тежест
А любовта не я мисли
Ще ги обичаш даже повече като са две
Каквато е любовта за един, такава и двама, трима.. гледай да си спокойна и на финала, само радост и пухкаво здраво бебенце

Всичко ще е наред ще видиш 
Диди честито ,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност
Аз също нямам баби да ми помагат,много е трудно,ама ми е и много спокойно,човек се пригажда към обстоятелствата,организира се и готово
,а за любовта и аз така си мислех в началото,че не може да го обичам по равно,ама представата ми е била грешна.Ето имам трима и си ги обичам повече от всичко на света,гушкаме се според нуждите и възрастта 
Ще потърся второ мнение и се надявам да е същото като първото
Диди отидох на профилактичен ,гърдите ми са с нодозна структура(възлеста)редовно се преглеждам сама,но не съм напипала бучката.
доктора да е объркал и да нямам нищо ,и да ида да си сложа едни силиконови цици 
Препоръчани теми