Юнска тема № 20

• 37 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Обетованата земя
Oooo,  Гери, пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата  Mr. Green
 А за бабите, имаме си и помагат много  Heart Eyes Просто ние сами се опитваме да сме възможно по-самостоятелни, все пак сме отделно семейство. А аз имам предвид, че не искам помощ ( да не казвам голяма дума) живот и здраве за първия месец. При Иво първите дни с мама имахме известни търкания, тя прекалено много иска пък да помага, а аз искам помощ от тях, но когато им е поискана. Абе далече е още да говоря за тези неща, но понеже наскоро пак имахме спор, та ми е прясна тема.
 Пепси, разбирам те напълно и аз от време на време имам нужда да разпусна, но пак казвам, когато аз реша  Mr. Green А знам, че бабите и дядовците ни винаги са насреща!
 Наде, успешен резултат на изпита !  Peace

# 541
  • Пловдив
Диди  Hug Hug Hug много се зарадвах на новината   bouquet

# 542
didi24, честито и от мен. Пожелавам ти лека и спокойна бременност, Иво много да те слуша и накрая всички да се радвате на едно здраво бебенце. 

# 543
  • малкия йеросалим
Диди кога ти е термина?

# 544
  • Обетованата земя
Благодаря, момичета  Hug
Мама Мони, и на двата прегледа все забравям да питам, но май 6-7 август догодина Simple Smile

# 545
  • Варна
Хоп, имам си 2 картички. Таня, Стаси, благодаря за картичките и пожеланията.  Close-mas: В понеделник ще пусна и аз моите, че със скоростта на Бг пощи, ще прескочим празниците.  Mr. Green

Теди ме е вдигнал в 6.30ч., преди малко го сложих да поспи, още го чувам че си бърбори в кошарата.Имам толкова много неща да свърша и това скапано време съвсем ми провали нещата. Дано утре да не вали и да няма мъгла, че трябва да пътувам до Бургас и ще ми е притеснено с малкия.

# 546
ДИДИ,ами честито,всичко да е наред пожелавам,а с двете деца ще се справяш и още как!След второто дете съм станала още по-обичлива и чувствителна,и най-малкото ме разревава,но децата двойно и тройно ги обичам,засилва се любовта!!!!!

Гери,сподели какво означава диагнозата ти!!!!Дано и при теб всичко е наред!!!
След Нова година и аз отивам на преглед.Иначе аз ходих на гинеколог и имам раничка-момичета,от какво са тези ранички,пролетта нямах нищо,а сега да..... Sad

Пепси,благодаря че попита как е Вики.Ами пак си стои на петна,дано да е от претопляне все пак.Започнах да си мисля дали не е от едни краставици.Мъжът ми донесе от Италия краставици,и тя си хапна,после купих от тук,хапна едната вечер,но на другата категорично отказа,а много обича.Но и баткото яде от тях,на него му няма нищо.
Ако не е тайна,сподели какво ще правиш в нашия град?Пък може и да се засечем нейде?

# 547
  • Варна
Дени, отговорът ми за раничката е - от какво ли не. Важното е, че както при Гери са ти я открили в началото. След раждане много по-често се появяват.
А от Бургас ще си посрещам мъжа, нали във Варна летището е в ремонт. Simple Smile Ако беше хубаво времето можеше и по-рано да дойда и да се разходим. Отвсякъде чувам, че е станал много хубав града. Но в това кофти време до Сарафово и обратно.  Mr. Green

# 548
Пепси,хубав е Бургас вечер като светнат лампичките по центъра.Иначе баш на площада като минеш покрай дървените винарнички и като се омиришеш на скара,тогава ти идва настроението Laughingособено ако можеш да поспреш за една чашчица.От Сарафово до Бургас е няколко минути с кола,все пак ако не е толкова лошо времето може да се разходите.Да посрещнеш подобаващо половинката!!!!

# 549
Диди Честито  и от мен.Лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебче на финала.Момче или момиче да е живо и здраво.Обич ще има и за двамата,но време за теб никакво.Всеки дърпа към него.Тази сутрин малката се събуди и я взех при нас малко.Дойде батко и станал за училище .Аз го извиках да легне малко и той до мен,а малката като нададе страшен вой.Тя трябва да е до мен,а той до баща си. Mr. Green

# 550
  • малкия йеросалим
Зизу и Жоро реагира така като гушна кака му.Вика като бясен.Той ме има за негова собственост.
Момичета някой знае ли нещо за Марету.Да не би да е родила вече????
Диди мерси за името на чая  Hug

# 551
Здравейте!
Диди , честито и от мен. HugКаква хубава новина.Пожелавам ти да е безпроблемна, да ги нашарите дет се вика и Ивко да си има една сестричка, която да пази като батко.Ама и момче да е ,живо и здраво да се роди.Сигурна съм, че ще ги обичаш еднакво и много.
Джей, дано скоро се нареди всичко при вас.И будуването нощем и да пребориш тези бучки.Впечатлението ми за теб е, че няма да им се дадеш  Peace
Denito, щом са ти открили раничката скоро, сигурно ще я изгорят и ще си правиш цитонамазка поне веднъж годишно.Раничката всъщност, не е типична "раничка", както си представяме, като се каже раничка.
Т.е. не е механично предизвикана и не изглежда като раничка.Не е толкова страшно, но трябва да се следи  Peace
Пепси, леко шофиране до Бургас и приятно изкарване с татито.
Чери, дано се справите бързо и с двата проблема.Да не би просто да си ожаднява детето.Свързваш  ли го нещо с приема на лекарствата за запека или започна преди това?Може и до навик да е.
Наде, направо ти завидях, признавам, като ти прочетох сутрешния пост, че всички у вас още спят.После прочетох, че отиваш на изпит и си викам, е, то пълно щастие няма.Шегувам се разбира се  Peace.Как мина изпита?
Да кажа и аз, че от десет дни сме без биберон-залъгалка.Мина неочаквано леко, което не го очаквах.Иначе шишето с мляко преди заспиване и среднощното съм ги оставила.Пробвала съм с това за заспиване да не го дам и номера е минавал, но онова към 3-4 посред нощ, не смея да го пипам за сега.Хич не ми се играе с играчки точно тогава, а той като си го пийне заспива.Това отказване обаче от залъгалката, от два-три дни ни докара друг навик.Не знае какво да си прави езичето и току го изплезва и го движи наляво-надясно.Дано отмине и този навик, че него няма как да го скрия.Добре че не се е сетил, както по-горе някой писа, да си засмуче пръстите.Ама да не казвам голяма дума, че то никога не е късно.

# 552
  • Пазарджик
Диди, и от мен честито! Лека бременност!  Hug и аз като теб мисля, че в началото е по-добре майката да е сама с детето. те сега ще те слушат бабите, нали си вече с опит и ще се съобразяват Grinning а ще си имаш и един малък помощник.  Laughing
JJ, зелев лист много ми помогна в началото на кърменето при поява на бучки, дано бързо се разкарат.
Гергана, Денито, стискам палци всичко да е наред!  Praynig
Чери, бързо преодоляване на проблема!
МimiBo, моля те, пиши как излизате на разходки без памперс? Аз ги слагам само на разходки и при нощния сън. случвало се е като застудя да се напиша като се разсънва при следобедния сън, но само два пъти и не върнах памперса. но мога да реагирам и да я сменя, а навън не ми се мисли какво ще правя ако се напиша в тоя студ. Педиатърката ме предупреди, че децата се объркват ако ту слагаме памперс, ту го махаме и наистина така стана - свикна в къщи да показва, че иска да седне на гърнето, но като сложа за разходка памперс и тя пак свиква да не казва. мисля да караме така до пролетта и когато е по-топло времето да махна и за разходките. затова ми стана чудно вие как процедирате.
Кети, браво за отказа от залъгалката.
аз имам проблем с пристрастяването към гърдите - откакто й никнат кътниците много по-често суче, по-малко вода пие, докато яде се сеща за сучене, после пак си дояжда, опитвам се да не й давам винаги когато поиска, но много плаче. знам, че е от кътниците, преди това разреди доста и си вървяхме към естествето отбиване, но сега все по-невъзможно ми се струва да стане така. дори и хрема изкара сучейки като луда - пускаше гърдата, поемаше си въздух и пак налапваше, все едно ще се гмурка във вода  Laughing
unsinn, честит ти взет изпит!
това е от нас.
дано ви обхване всички празничното настроение и независимо в какъв състав и как ще го празнувате, да има много настроение и весели моменти! нашите деца ще ни го осигурят, сигурна съм! лека и спокойна нощ на всички

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 04:34 от djidji_p

# 553
Ketti,ами това за раничката,аз си ходя всяка година на цитонамазка и изследвания,имах и след първото раждане,с лекарство се оправих.А сега пролетта бях на гинеколог-нямах раничка,а есента-имам.Цитонамазката е наред,втора ПАП.
Ама може ли постоянно да имам такава раничка,може ли е да е свързана с влагалищното овлажняване,и секса,или и аз не знам .То може ли всяка година да ми се появява.А според запознатите кое по-добре-да я лекуват с лекарство или обгаряне.Иначе гинеколжката ми предлага и двете-а аз което си избера.
Аз съм много щастлива,защото днес получих една поръчка от Mothercare-едно якенце за Вики,в смисъл се кефя че дойде преди Коледа.
Голям ветрилник днес тук.

# 554
  • Варна
Привет и от нас!

Гери, стискам палци да е станала грешка, а ако не - да е възможно най-лекия вариант.
Денито, и на теб успех с раничката. Да я пребориш завинаги!

Аз днес имах много хубав ден. С Елито/николови/ посетихме 2 лекции. Припомних си добрите стари бременни времена като ходихме бременни на лекции. После се поразходих малко да допълня подаръците. Нали си имам мъж отпускар и батко, та се гледаха по мъжки в къщи.
Иначе използваме отпуската като правим опити за отбиване и за преместване в кошарата. На обяд тати го приспива, а аз излизам, защото обикаля да ме търси из целия апартамент. Вече 2 нощи не е сукал и си спи в легълцето. Първата нощ драмата беше доста голяма. Заспа с приказка, но послеее... имаше и безсъние от 1 до 3, ревове, молби, борби, чак вода от биберон пропи. Снощи заспа сучейки в 21. Събуди се чак в 4. И след 30 мин. заспа. Стана в 7,40. Моите гърди са пред пръсване. Дори поизцедих малко. Сега мисля да го приспя на гърда, за да ме облекчи малко и постепенно да махна и това кърмене. Стискайте ми палци.
Друго щях да ви споделям, че вече излизаме без количката в квартала, че иначе заспива на връщане иначе и се обърква. Върви до мен и за ръка без проблем. Вземаме и камиончето за бутане с крака.
С храната също напредваме. Хапва повечко и без много разправии. Още важат клипчетата за залъгване, но става и без тях.
Като всички деца и той става все по интересен. Речниковия запас се увеличава.
На гърнето не иска да стои, ама аз и не настоявам. Като е готов тогава. Както върви от малък, все иска да прави нещата като големите, се чудя дали да не купя направо седалка и да го пробвам там.

Стаси, Креми, благодаря за прекрасните картички, които вече красят дома ни! Моите са надписани отдавна, но така и не съм ги пуснала още....

Общи условия

Активация на акаунт