Просто ние сами се опитваме да сме възможно по-самостоятелни, все пак сме отделно семейство. А аз имам предвид, че не искам помощ ( да не казвам голяма дума) живот и здраве за първия месец. При Иво първите дни с мама имахме известни търкания, тя прекалено много иска пък да помага, а аз искам помощ от тях, но когато им е поискана. Абе далече е още да говоря за тези неща, но понеже наскоро пак имахме спор, та ми е прясна тема.
-mas: В понеделник ще пусна и аз моите, че със скоростта на Бг пощи, ще прескочим празниците. 
Ако беше хубаво времето можеше и по-рано да дойда и да се разходим. Отвсякъде чувам, че е станал много хубав града. Но в това кофти време до Сарафово и обратно.
Каква хубава новина.Пожелавам ти да е безпроблемна, да ги нашарите дет се вика и Ивко да си има една сестричка, която да пази като батко.Ама и момче да е ,живо и здраво да се роди.Сигурна съм, че ще ги обичаш еднакво и много.

.Как мина изпита?
и аз като теб мисля, че в началото е по-добре майката да е сама с детето. те сега ще те слушат бабите, нали си вече с опит и ще се съобразяват
а ще си имаш и един малък помощник. 
Препоръчани теми