ще чакам да се похвалиш за силикона. 

Дядо Коледа му донесе конструктор, много си хареса подаръка
Беше супер забавно, следващите години ще му е още по-интересно, ще го осъзнава.

, ще повърна, хлебарки, червеи....
не знаеш вече какво ядеш от магазина и в заведенията!!!

По рано от 9,30 в къщи никой не става, а много често в 10,30
така, че аз като стана по навреме сутринта успявам да си пия на спокойствие кафето, че и работата да си свърша докато се наспят 
В петък вечерта Теди вдигна Т, кашлицата стана ужасна, а аз се панирах. Добре, че има добри душички да ме подкрепят и да действам бързо, дадох Нурофен и започнах сироп Флавамед. Вчера беше с лека Т, но пътувахме без никакви проблеми до Бургас. Днес вече е доста по-добре, сега спинка и не съм го чула да кашля. Ама как така винаги в почивните дни трябва да се случват тези неща.
Не искам да го водя на лекар, евентуално при хомеопатката ако се наложи, тъй като пулмоложката ни е в отпуск, а каза, че не е препоръчително да се лекуваме с АБ, което при друг лекар не ни мърда.
Днес си взехме елха и сега чакам мъжете да се събудят, за да отидем за украса. Вече започва и на мен да ми става коледно. 
Пожелавам ти да се отървеш по най-бързия и лесен начин от тази пуста раничка.
Да не увеличавате и вие семейния състав ? 

Аз да съм спяла в кошарата. 

,
! Леко бременност и на финала една красавица
.
Много лека и спокойна бременност ти желая, и догодина здраво и пухкаво бебоче 

Вчера купих подвижна преграда за кошарата и вече ми е много по-спокойно. Гърдите ми са много по-добре. Вече кърмя само за приспиване вечер, но мисля и това да махна скоро. Вчера на обяд го приспивах аз - лягам при него в кошарката, пея, разказвам приказки и заспива.
Павел ми се струва, че ще плаче... 

Препоръчани теми