Юнска тема № 20

• 37 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 555

Момичета някой знае ли нещо за Марету.Да не би да е родила вече????

Не е още Wink

Диди, честито! Лека бременност и здраво и кротко бебче на финала!

На момичетата с проблем, стискам палци да го преодолеят бързо и по най - лекия възможен начин.

# 556
Привет!
Денито,при мен нещата бяха по абсолютно същия начин по който описваш.Раничката ми я обгориха преди 2 месеца (не е никак болезнено)Можеше и чрез намазване да се премахне,но лекарството solcogyn не се внася в БГ в момента и трябваше евентуално да си го търся от чужбина ,затова избрахме обгарянето.Иначе моята гинеколожка ми обясни,че по-добре е с намазване ако ще раждам отново.Обгарянето нарушава еластичноста на матката и при едно нормално раждане може евентуално да има проблем.Не е задължително всяка година да се появява,това се случва обикновено след раждания.Моята раничка беше  същата,която ми я маза след първото раждане,само дето сега беше по-малка.Общо взето това е ,няма нищо страшно.
Гери,мила още веднъж стиснати палчета от мен! Hugще чакам да се похвалиш за силикона. Party
Аз на такъв преглед ходих един месец след като спрях да кърмя ,всичко беше наред.Доколкото знам от лекар-мамолог нормално е известно време след спиране на кърменето в гърдите да се напипват малки ''зрънца''.
Диди,честита бременност и здраво бебче на финала! Hug
За нас нямам нито какво да се похваля ,нито какво да се оплача.Добре сме-здрави!
Хубава вечер от мен!

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 18:43 от Nataliiiiiii

# 557
  • Обетованата земя
Благодаря за хубавите пожелания на всички!  Hug
Ние днес имахме първа лична среща с дядо Коледа. Иво беше много смешен, не се разплака, но се притесни и гледаше като диваче  hahaha Дядо Коледа му донесе конструктор, много си хареса подаръка Simple Smile Беше супер забавно, следващите години ще му е още по-интересно, ще го осъзнава.
Снощи написах картичките и понеделник мисля да ги пратя, всички да очакват послание и от нас Flutter
Пепси, супер е, че за празниците ще си имате тати!  Hug
Дени, неприятно е това с раничката, дано не се появява повече!
Стаси, благодаря за прекрасната картичка!    bouquet
Уфф, гледам по ТВ "какво има в храната" Sick, ще повърна, хлебарки, червеи.... Sick Sick Sick не знаеш вече какво ядеш от магазина и в заведенията!!!
Тези дни трябва да измисля коледния подарък от нас за Иво за Бъдни вечер, че не остана никакво време. Искам да е нещо с топка, която слиза по лабиринт и има музика, да видим какво ще намеря  Mr. Green
 А за коледно костюмче на Иво за коледната нощ, понеже тук не успях да намеря, нито пък в английските сайтове, поръчах на една приятелка от Варна да му вземе от Джъмбо.  Simple Smile
 За Нова година засега сме у нас с едно приятелско семейство, което чака бебе и със семейството на мама Ивв. Габи и Ивко ще си имат и те компания в новогодишната нощ, ще се получи супер забавно с деца на една възраст, няма да ни е скучно и на нас.  Mr. Green
Спокойна съботна вечер!

# 558
Здравейте Simple Smile
Изпита не знам с колко съм го взела, но е последния от тази сесия, и съм го взела със сигурност  Mr. Green Crossing Arms
Имах страхотни 2 дена  Mr. Green Мъжът ми си е в отпуска и решихме да поскитаме малко и да се отдадем на коледно пазаруване естествено  Mr. Green Вчера бяхме цял следобед и до посред нощ в Пловдив, а днес целия ден прекарахме в София. Изхарчихме баснословна сума, но съм супер доволна  Laughing Mr. Green Софи и Ивана вече спят, и аз ще взема да потренирам малко, че съм се отпуснала нещо тези дни  Whistling
Кети, те и двете винаги спят до късно    bowuu По рано от 9,30 в къщи никой не става, а много често в 10,30  Whistling така, че аз като стана по навреме сутринта успявам да си пия на спокойствие кафето, че и работата да си свърша докато се наспят  Peace
Спокойна вечер от нас. Сладки сънища   bouquet

# 559
  • Варна
Здравейте!

Ние вече сме си с тати, но как го посрещнахме ...  ooooh! В петък вечерта Теди вдигна Т, кашлицата стана ужасна, а аз се панирах. Добре, че има добри душички да ме подкрепят и да действам бързо, дадох Нурофен и започнах сироп Флавамед. Вчера беше с лека Т, но пътувахме без никакви проблеми до Бургас. Днес вече е доста по-добре, сега спинка и не съм го чула да кашля. Ама как така винаги в почивните дни трябва да се случват тези неща.  ooooh! Не искам да го водя на лекар, евентуално при хомеопатката ако се наложи, тъй като пулмоложката ни е в отпуск, а каза, че не е препоръчително да се лекуваме с АБ, което при друг лекар не ни мърда.

Хайде стига с лошите неща около нас. Simple Smile Днес си взехме елха и сега чакам мъжете да се събудят, за да отидем за украса. Вече започва и на мен да ми става коледно.

Диди, ето на това много се радва Теди, има го в Хипото на промоция за 50лв. Много хубаво сте го намислили за Нова година, хем с дечицата, хем в приятна компания. И нашето костюмче е от Джъмбо.  Crazy

Denito, намазването със Солкожин е по-добрия и щадящ вариант. Ако има тази възможност опитай първо с намазване, явно при теб е много малка раничката и в съвсем начален стадий. Още преди години спряха да внасят Солкожина, но може някакъв нов заместител да има. А обгарянето с лазер е препоръчително пред тока, но за съжаление във Варна няма, има само замразяване и  обгаряне с ток. Sad Пожелавам ти да се отървеш по най-бързия и лесен начин от тази пуста раничка.

Ооооще спят момчетата, а аз поста си го пиша 2 часа, компа ми все се исключва, плаче за чичо доктор, ама кой да го занесе.  Joy

# 560
  • Обетованата земя
Ех, тази Т и кашлица, дано е било за ден два!
Ние днес бяхме до Хиполенд и точно на тази играчка се спряхме, но наистина се чудя дали ще се заиграва Иво с нея! Мерси, че сподели, Пепси!  Hug Още малко ще поразгледам и накрая сигурно нея ще вземем  Grinning

# 561
Марчелка, а какви са тези лекции, ако не е тайна ?  Thinking Да не увеличавате и вие семейния състав ?  Wink

Чери, на нас в самото начало педиатърката точно Биогая ни беше изписала за запека, в комбинация с Frisovom. Не знам вие на какво AM сте, но може да попиташ за някое по-разхлабващо.
Това за чая на Блевит и на мен ми беше полезно - аз преди сън не съм давала билков чай, само при болно гърло или сутрин. Напоследък Кимето много плаче в просъница и е "барабар Петко с мъжете", все в нашто легло. Точно маточина и липа имам чисти, балкански. Лайка също имам,  ще му приготвя и аз такъв чай вкъщи - да го пробваме, пък да видим ...  Hug

Аз обаче снощи, от многото кривене с малкото между нас, съм си докарала някакви жестoooоки болки в гърба. И днес казах на мъжа ми, че след като заспи, задължително трябва да го мести в неговото си легло. Пък той ми заяви, че без мене можел да спи, но без Кимо - не !!!  Whistling Аз да съм спяла в кошарата.  newsm78
Иначе, да се похваля - вече от 2-3 седмици и ние сме "БИБА-FREE" !!! Взе ни я "Гу-Гу" и отлетя с нея, че много обичал да я смуче.  Mr. Green Имаше много добре премерени моменти на драматизъм в цялата ситуация, но като цяло мина леко и съм доволна.  Party
И още нещо да споделя - впечатлена съм от социалните умения на малък Слънчо. Добре, че не е темерyт като майка си и баща си.  Mr. Green Много е общителен - в супермаркета "завързва разговори" с всички - независимо дали клиенти или продавачи - обяснява им каквото го вълнува в момента. Нищо, че не го разбират хората, като му се усмихват, той си им приказва и като свърши им вика "Ба-байййййй ".  Laughing Сега само да видим в петък как ще протече срещата с "Дядо Мас", по когото и без друго е луд.  santa2

А ето и моят скромен принос по темите за подаръците - куклен театър + кукли за куклен театър...

... и за овесените бисквитки ....

Загубиха се отдавна Софи, Десито и Аntoniabg........... Да не повтарям и другите, които преди време споменах, та взеха, че се разписаха ........ те си знаят кои са ...  Wink

Ооооо, и момичета, малко останало до края на тази тема. Който иска, да дава предложения за заглавие на следващата, че на мен като една истинска "отчетничка" ми е мнооооого сухарско туй "Юнска тема No" ...

Гушкам ви всички за "Лека Нощ"  ! Hug  Hug  Hug

# 562
  • София
Добър вечееер  Party ,
didi24, хайде и от мен честито preggo ! Леко бременност и на финала една красавица 4470 .
Мартеа, как е кака Теа? JJ, а при теб как е ситуацията?
Слънчев_лъч, и аз дебна темичката, че нещо ме сърбят ръцете да пускам новата, но нямам никаква муза за заглавията, така че нека по-поетично настроените да се включат Peace
Хубава вечер, успешна седмица и ба-бааааЙ   bouquet

# 563
Едно бързичко предложение от мен:

Снежна Коледа чука на вратата
с дарове за ЮНЧЕ под елхата!

santa2 Nature Snowman Close-mas:

# 564
Аз спах за първи път цяла нощ  Flutter Направо не е за вярване. Иво почти е забравил за сукането. Опитва се от време на време, но с лекота го разсейвам. Обаче двете бучки си седят. Не знам как да ги разкарам. Кърма нямам от дни. Мажа с Рефригеранса, пия лецитин и нищо,

# 565
Айде и аз да се разпиша, че ще свърши темата  Laughing
Не помня дали честитих, затова - didi24 , честито и от мен   bouquet Много лека и спокойна бременност ти желая, и догодина здраво и пухкаво бебоче  Simple Smile
Слънчев_лъч , не съм Марчелка, ама нали двете бяхме, та да кажа за лекциите. Едната тема по която говориха беше за новите деца-  Индиго, Кристали... Другата тема беше за лечението с хомеопатия. За мен по-интересна беше втората.  В неделя също са били интересни темите - за говора едната и за възпитанието и дисциплината. Аз не можах да отида, защото ходихме на коледно парти. От фирмата , в която работя, организират парти и за децата. Много беше забавно, имаше Дядо Коледа, подаръци, игри ...
Тази седмица ми е последна работна. После съм в отпуск, че трябва да си ги взема иначе ще ми изгорят дните (нали до 10 могат да се прехвърлят) .
jj okocha , дано по-бързо се махнат, че сигурно е много неприятно. Болят ли те гърдите ?
Хубав ден от мен   bouquet

# 566
Гърдите ми са празни. Само самите бучки са болезнени при натиск. Нямам температура. Нямам червенини...

# 567
  • Варна
Да се разпиша и аз - спала цяла нощ за първи път от мнооого време. Павел се събуди чак в 6,40 сутринта и като се гушнах при него в кошарата лесно се унесе, та откарахме до 8. После татко му стана с него, аз аз спах до 10 Blush Вчера купих подвижна преграда за кошарата и вече ми е много по-спокойно. Гърдите ми са много по-добре. Вече кърмя само за приспиване вечер, но мисля и това да махна скоро. Вчера на обяд го приспивах аз - лягам при него в кошарката, пея, разказвам приказки и заспива.
Вече 4 нощи спим с татко му самички на спалнята.
Джей, дано скоро се разкарат бучките! Браво на Ивко!
Слънчо, Ели ти е отговорила. За отбора на чакащите радост имам желание, но още не съм в него. Подаръка ти е страхотен! Приятна среща на Кими с Дядо Коледа!  Heart Eyes Павел ми се струва, че ще плаче...
На Бъдни вечер по традиция сме при майка, а на Коледа при свекитата. НГ ще я посрещаме с брат ми, снаха ми и компания в заведение. Павел ще го гледа майка, живот и здраве.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 12:24 от mar4ela5

# 568
Привет и от мен!

Честито и от мен на Диди, желая ти най-сладкото и здраво бебче на финала Hug

Джей, до колкото си спомням и аз при отбиването имах бучка на дясната гърда  която мина сама за около седмица-две,  дано и при теб бързо минава!

Марчелка, за пореден път се чудя и възхищавам на таткото на Пафчо - как с охота поема голяма част от грижите за малкия, браво на него!   smile3501

Слънчо, Ам го сменихме отдавна, започнах да давам Фризовом. Вече и него махнах, но проблема си остана.

Играчките, които си показала са чудесни, но аз се оглеждам за нещо с което ще играе сам. Чудя се дали да не взема играчка на ФП от серията Малки хора,  като например някоя от тези

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/26701

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/26694

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/6234

И ние сме в отбора на ,,отбитите" - махнахме шишето с биберона и качеството на съня ни се подобри  Laughing  Не беше много трудно, поплака доста само веднъж преди  един следобеден сън, после малко вечерта и това беше. Сега понякога се сеща за бибата като си легнем , обаче не знае как да я назове и затова си иска само вода и аз давам - от чаша  Mr. Green, пийва си малко и ляга.   
Отговора на въпроса ми  какво иска да му донесе дядо Коледа, последния път беше - вода Grinning

# 569
Моля ви споделете какво ще донесе дядо Коледа на момченцата, че направо съм в чуденка какво да му купувам на Денис, а трябва поне две три неща, че и бабите са ми поръчали аз да ги купя. За сега сме му взели само една пожарна кола конструктор http://www.lionbg.eu/product/2916/komplekt-pozharna-i-konstrukto … ot-45-chasti.html и гледам, гледам и нищо не харесвам.
Мислех си за един акумулаторен мотор, в сайта на Колино има малки за над 18мес. и евтини http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=36&subcat=53 предпоследния черния съм харесала, ама тя доставката ще ми излеза поне още 20лв./половината цена от мотора/ и направо се чудя. Чакам идейки.

Общи условия

Активация на акаунт