Аз днес нямах никакво време,чак сега сядам.Сутринта оправях вкъщи,готвих,после ходихме на разходка за 2 часа,после пък имахме гости...И сега тъкмо нахраних Али и тя заспа,а ММ се занимава с Боян,та използвам свободното време,че после ще трябва да ставам да вечеряме и да ги къпем.

А Даринка наистина е само за мачкане.
А Дневниците на вампира аз го тегля от Замундата,то вече са 3 сезона.Иначе по БТВ Синема го дават с бг аудио в събота и неделя от 10 и 30 сутринта и повторение в 6 вечерта.Тази вечер даваха 4-тата серия. 

Къпем я към 7-7 и 30,ако нещо сме закъсняли се случва и към 8.Тогава я приготвям и за сън,обличам пижамката и така. 
аз нали съм на тема спане и за това сигурно прекръстих чая
, много сте изписали, явно не са ви изтормозили още бебоците
, милите ни бебчета, много ги тормозят, а нищо не помага за съжаление
.
, бях сигурна, че ще има някакъв проблем с името, защото до последно нямах идея как да я кръстя
!
и съм много доволна, и не съжалявам за избора си 
, нищо не и помага, облекчава я само сешоара (затоплям и коремчето с него), но като го спра пак започват мъките, но така е, ще чакаме да отминат, после ще ни замъчат зъбките и изобщо както казват хората " не се става лесно майка"
.
.
. Да ли има някакъв трик
или всичко си зависи от бебето?
И нищо смешно няма в това, таткото да помогне,
и други майки са прибягвали до този трик. Опитала си и доста други неща, за да успееш да облекчиш положението. Би ли уточнила, започнало е възпаление ли, та лекарят ти е назначил антибиотик?
ето тук: можеш да видиш разполагането на пръстите и тук 
Но тогава гърдата беше значително по-спокойна, а и от всички тези стискания в повечето случаи е отекла. Но при последното цедене не си бях сложила предварително компрес с риванол и не се получи. Сега ще пробвам и този метод - дано имам успех. Утре ще споделя за ефекта. Благодаря още веднъж 

яде онова ми ти бебе, кашля и се дави,оригва се като каруцар и така хълца, все е дно кокошки кудкудякат
взех си да пия чай от салвия-след като се посъветвах с Галка
и той след 4-5 дни започна да ми помага-кърмата ми понамаля и вече не ми тежи гърдата
сега даже май ми се засича и с някаква лактационна криза (гърдите ми омекнаха, а пък бебето взе начесто да огладнява), но ако трябва, ще дохранвам-само в доилен агрегат не смятам да се превръщам 
всеки ден си казваме,че се обичаме, гушкаме се,когато се разминаваме в коридора дори-чак идилично е малко и даже вчера сутринта той преобул бебето, нахранил го с изцедената кърма, взел Лили и излезли на разходка,за да мога аз да се наспя чааак до обяд. добре че сестра ми ми беше на гости, та ошетала междувременно 

баща и казва,че тя напоследък предпочитала да прекарва повече време с него, но Едипа си казва думата все пак и това щеше да се случи със или без бебето. вечер за заспиване се гушваме двете и даже спим заедно до първото среднощно кърмене.понякога се държи като ревнива съпруга,която натяква,че са и изневерили и е много сърдита за това,но дори и тогава и повтарям колко много я обичам и че се гордея с нея-ако е сигурна в обичта ми,аз ще съм спокойна 

В крайна сметка тук намерих някакви превръзки Аро - нямат гел и на нищо не миришат. 

Още не съм правила масаж, май е време. 
като я стисна от начало има, въпреки малкия размер, но малко след това Зеррин я пуска, ядосва се и като стисна пак няма нищо. може ли да направя нещо?
поне си успяла да отпушиш каналчетата. Една добра новина е по-добре от нищо.
Имам чувството, че си объркана защо вместо да се успокоят нещата, все нещо излиза, което да ти създава грижи.
И никога не вреди да потърсиш повторно лекарска консултация!