Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 530
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Одобрена съм за Графичен дизайн. Сега остава да си намеря и читав доставчик. Ако има доволни - свиркайте. Не искам дистанционно. Бях си харесала една фирма на Руски паметник, но все още проучвам нещата.

Успех на чакащите!  Peace  bouquet

# 481
  • Някъде на път....
Някаква информация за БТ-Люлин?
да, в петък бяха до номер 1000, аз съм 700 и си взех уведомлението. Съпруга ми е 1756 примерно, и не са му се обадили още.
Аз ей сега им звъннах, около 1060-ти номер съм, казаха ми, че наближава, да очаквам обаждане, ако не до края на тази седмица, то другата.
Ооооф!
Значи около 1400-1500 номер ще сме догодина уведомени, евентуално!  Tired

# 482
Здравейте, и аз вече съм одобрена и имам удостоверение, сега съм в процес на търсене на доставчик. Но се оказа че е доста трудно да намериш доставчик на немски език в района на младост, София.
Ако някой знае за стартиращ курс в най-близко бъдеще ще съм много благодарна ако ми помогне.

# 483
... бясна съм  #2gunfire  #Cussing out въртях телефони на някакви фирми, така грубо ме отсвириха, чак ми се дорева. Нямало яснота дали ще продължи програмата, чакали Агенцията да каже дали ще има продължение за графичния дизайн. Към момента ...  Confused нищо. Какво ще го правя този ваучер? Нали уж програмата беше до 2013  newsm78 или аз се бъркам. ... подготвила съм се да започна догодина по някое време, есента, в най-добрия случай.... Ами сега  Rolling Eyes

# 484
Момичета,знаете ли дали срокът на ваучерите (единия месец) може да се удължи?Оказа се,че не мога да си намеря доставчик за нивото,което ме устройва ooooh!.И още един въпрос-на уведомлението ми пише,че срокът му е до 28.11.Това означава 28-ми включително,нали?

# 485
Някаква информация за БТ-Люлин?
да, в петък бяха до номер 1000, аз съм 700 и си взех уведомлението. Съпруга ми е 1756 примерно, и не са му се обадили още.
Аз се запътвам към темата с английския и май ще избера дистанционно обучение в кабината, защото живея в Нови Искър и 6 месеца да си запълня съботите и неделите не ме устройва, вечерното също не ме устройва а и аз така или иначе знам отлично английски и това ще е само опреснителен курс за мен Peace

Казваш, че знаеш отлично английски език, да разбирам ли че си го учила в училище. Питам, защото ме интересува в дипломата ти за средно образование колко часа ти е хорариума от часове по английски език, защото мен ме притеснява, че няма да ми дадат ваучер, понеже имам над 600 часа харариум по английски.Аз също го знам / не перфектно/, но исках да взема ваучер за да мина по-горните нива B1, B2, C1, примерно. Аз също съм от района на Нови искър и се чудя къде да се запиша на курс, ако ми дадат ваучер, защото всички школи, които са наблизо са започнали вече обучението или имат курс само от ниво A1.

# 486
Аз да попитам пак в отчаянието си: Някой да знае за сутрешни курсове по английски ез второ ниво Pre intermedia?

# 487
coolsexyy изрично ги попитах за английския в училище. Казаха, че ако съм била в английска гимназия или с профилиран английски и имам серитфикати за това, тогава не може. Знам английски, защото ми е трябвал и съм седнала и съм го научила, но не го практикувах 3-4 години и разбирам всичко, но говоренето ми е бавно, за писането да не говорим ooooh!. АА относно нивата - само в Кабината, където е онлайн обучение имат нивата, които търсиш, поне аз само при тях до сега съм намерила. Много трудно ще намериш свормирана група за тези нива, защото малко хора стигат до тях Confused
И мен ме интересува ако по време на курса човек остане без работа, тогава какво?

# 488
И мен ме интересува ако по време на курса човек остане без работа, тогава какво?
Днес се обадих в БТ точно с този въпрос. Казаха ми, че не е проблем. Важното е към момента на издаване на ваучера да не си безработен.

# 489
  • Стара Загора
Момичета,знаете ли дали срокът на ваучерите (единия месец) може да се удължи?Оказа се,че не мога да си намеря доставчик за нивото,което ме устройва ooooh!.И още един въпрос-на уведомлението ми пише,че срокът му е до 28.11.Това означава 28-ми включително,нали?
Може! На мен поне така ми казаха. Ако през този месец не успея да си намеря доставчик, да отида пак при тях, за да ми удължат срока.

# 490
  • Стара Загора
... бясна съм  #2gunfire  #Cussing out въртях телефони на някакви фирми, така грубо ме отсвириха, чак ми се дорева. Нямало яснота дали ще продължи програмата, чакали Агенцията да каже дали ще има продължение за графичния дизайн. Към момента ...  Confused нищо. Какво ще го правя този ваучер? Нали уж програмата беше до 2013  newsm78 или аз се бъркам. ... подготвила съм се да започна догодина по някое време, есента, в най-добрия случай.... Ами сега  Rolling Eyes
Аз също бях пуснала заявелние за графичен дизайн, но така и не получих уведомление за него. Тази и доста други специалности са спрени с някаква писмо от министерството още от 6-ти Октомври.
Не е ясно дали и кога ще ги пуснат отново.

# 491
Звъннах аз в БТ Младост да попитам и една любезна жена ми поиска номерчето, за да провери за дизайна, след което ми каза да отида на място при тях. Ще мина през бюрото утре сутрин и ще пиша.  Peace

# 492
coolsexyy изрично ги попитах за английския в училище. Казаха, че ако съм била в английска гимназия или с профилиран английски и имам серитфикати за това, тогава не може. Знам английски, защото ми е трябвал и съм седнала и съм го научила, но не го практикувах 3-4 години и разбирам всичко, но говоренето ми е бавно, за писането да не говорим ooooh!. АА относно нивата - само в Кабината, където е онлайн обучение имат нивата, които търсиш, поне аз само при тях до сега съм намерила. Много трудно ще намериш свормирана група за тези нива, защото малко хора стигат до тях Confused

Аз съм завършила математическа гимназия и там първата година "учихме усилено английски език", и поради тази причина имам хорариум от над 600 часа. Нямам издаден сертификат за английският език. Затова ако не е проблем може ли да ми кажеш ти по диплома колко часа английски си учила?

# 493
  • в света на неограничените измерения
Звъннах аз в БТ Младост да попитам и една любезна жена ми поиска номерчето, за да провери за дизайна, след което ми каза да отида на място при тях. Ще мина през бюрото утре сутрин и ще пиша.  Peace

Като ходиш, моля те, питай  всъщност до кога е края на тази кампания.
Т.е. кога трябва да свършим с обучението по прогр. "Аз мога повече"  Peace
Успех !

# 494
  • Варна
Нещо ново за Варна знае ли се?
Разглеждат ли се заявления ?

Общи условия

Активация на акаунт