На пазар във Варна - 18

• 49 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
 :bouque
От къде мога да си  купя продукти на Gosh??
Декоративна козметика- от магазин "Мари" на гаражите на Колхозния пазар. Не единия ред имат два или три магазина, в най-левия като застанете срещу реда мисля, че беше щендера на Гош. Имаше и в магазин Кокона срещу Областна Управа, но наскоро видях, че са го затворили. Лосиони за тяло Гош има и в Елитис.

Голямо Благодарско  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • Варна
  :bouque
От къде мога да си  купя продукти на Gosh??
Декоративна козметика- от магазин "Мари" на гаражите на Колхозния пазар. Не единия ред имат два или три магазина, в най-левия като застанете срещу реда мисля, че беше щендера на Гош. Имаше и в магазин Кокона срещу Областна Управа, но наскоро видях, че са го затворили. Лосиони за тяло Гош има и в Елитис.

Голямо Благодарско  bouquet  bouquet  bouquet

А ако някой знае къде има декоративната козметика Гош, но в посока Чаталджа/Червен площад, ще съм много благодарна. Много ми беше удобно магазинчето до Варчев, но отдавна го затвориха. Впрочем и то май беше на собствениците на "Мари" newsm78

# 17
  • Варна
Чудя се с какво да се запиша, че да не е само спам newsm78.
Поне да попитам по МОЛ-овете започнаха ли по-големи намаления. Ако не, кога според вас ще има? И още нещо. На Икономическия техникум има магазин за обувки. какво ви е мнението за обувките оттам?
Ейй не мога да се сдържа.  Mr. Green Ако някой от вас отговри на Lizet33 отново, ще го обявявя за мазохист. С добро чувство за разлика...

# 18
И още един въпрос от мен - плетени рокли с дължина до коляното някъде. В Ню Йоркър има, но не ме устройват.

# 19
# 20
Добро утро! Искам да попитам някой знае ли салони във Варна, които работят с лакове Gelish?
Знам за студио егоист до спортна зала и за красен стил до пикадили чаталджа

# 21
  • Варна
Благодаря за новата тема. Не е точно за покупка, но да ви питам - какъв е срока за регистрация на МПС в данъчното, прочетох си закона-пише два месеца, но приятелката ми твърди, че е само седмица?
Там си е магазина и любезната продавачка си е там.
Два месеца е срока да си зачислиш мпс-то в данъчното след регистрация в КАТ, ако колата е нововнос. Ако е вече регистрирана в Бг, тогава е две седмици.
Мишенце, благодаря!

# 22
Записвам се да следя. Simple Smile

# 23
Добро утро! Искам да попитам някой знае ли салони във Варна, които работят с лакове Gelish?
Благодаря много  bouquet

# 24
  • Варна
Ейй не мога да се сдържа.  Mr. Green Ако някой от вас отговри на Lizet33 отново, ще го обявявя за мазохист. С добро чувство за разлика...
Ха-ха,отдавна мислих да го напиша,но все се сдържах. Mr. Green

# 25
  • Варна
И още един въпрос от мен - плетени рокли с дължина до коляното някъде. В Ню Йоркър има, но не ме устройват.
В Кулите, на ет.1- Alexandra Italy. В Мол Варна- един магазин за дамски дрешки след Фокс, има го същия и в Гранд мола. И аз се оглеждам за такава рокля, мисля да проверя и в магазините след цветята на Чаталджа, посока Планекс.

# 26
В Angel face на "Съборни"4 работят с Гелиш Peace

# 27
Здравейте, можете ли да ме ориентирате къде да търся цял бански костюм? Трябва ми за плуване и едва ли ще го облека повече от 5-6 пъти, така че нямам каквито и да е изисквания относно качество, материя, марка и т.н. По спортни магазини не ми се ходи, защото там банските са от специални материи и не си заслужава да давам толкова пари за нещо, което ще се ползва броени пъти...

# 28
  • Варна
Аглика, ак търсиш да не е много изрязан си е направо проблем. Преди 20 дни търсех и аз  Rolling Eyes:

-провери в Помпеа (магзин за бельо) в Гранд Мола. Имаше намалени от 70-80 на ок. 40 лв. На мен не ми станаха в чашките
-Взех си за 25 лв. от Чаталджа (но не е много хубав) като тръгнеш от кръстовището (Чаталджа и 8-ми Приморски) 3. или 4-та барака. Има още джапанки и др.
-На няколко места (козирката или по Бенковска между Образцов дом и Пискюлиев, отляво) има магазини за варненско бельо и бански Перфект. Добре изглеждат, но аз не съм доволна от качеството им.
Упсех

# 29

Общи условия

Активация на акаунт