Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да заменя овесените ядки в мюслито?
Как мога да накарам 10-годишно дете отново да започне да яде плодове?
Има ли налично добро кисело мляко, което не е в пластмасова кофичка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да заменя овесените ядки в мюслито?
-
Как мога да накарам 10-годишно дете отново да започне да яде плодове?
Опитайте се да предложите плодови шишчета, нарязани парченца или фигури за нанизване на шишчета. Важно е да бъдете търпеливи, да поддържате разнообразие от плодове и да не го притискате твърде много. Освен това включете ги в подготовката на плодовете, като например обелването на ябълка, за да направите процеса по-вълнуващ.
-
Има ли налично добро кисело мляко, което не е в пластмасова кофичка?
-
Какви здравословни закуски мога да приготвя за децата?
-
Къде мога да закупя кокосова захар и какви десерти мога да приготвя без използване на бяла захар?
(Много беше трудно, до момента когато мъжът ми скрил от нас за 2 дни на стайна температура
.Каня и се и аз.
), не ще и не ще; като бебе омотаваше всичко, дори по-кисело киви, а сега само банан; поне сокове не отказва де, ама ме е яд много. Към банана давам и авокадо. Трябва да опитам да смеся и др. плодове с тях, дайте някакви идеи за сурови плодови пюрета, че направо... Обича сладко, а плодове не ще, у нас винаги има, ние с баща му хапваме. Кърмя го още (2 г.), да не би да си взима от кърмата витамини и да не му се щат други? Нещо го притеснява, не ще и да вкуси като ги види, не близва!
, ти ми даваш точна пропорция 1:4 , бадеми:вода .
Зленечуците са "непробиваеми" - само краставица и това е .
И още един въпрос от бадемово мляко с мая за сирене може ли да се получи бадемово сирене?