Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Некст все още не приемат БГ карти, нали?

# 76
Привет момичета,досега поръчваме от теско с габко,но вече не приема адреса и ако може дайте съвет сега кой превозвач да ползваме.Благодаря предварително

# 77
Добре де, аз миналата година по това време още не съм пазарувала от Англия, но търся в темите от ноември миналата година - нищо като "черен петък" няма, какво ще прави в Англия - нали е петъкът след Денят на благодарността? Питах и близък, който живее в Лондон - каза, че най-големите намаление са в първите дни на януари. Защо всъщност решихме, че ще има в Англия на 25.11 намаления?  newsm78

# 78
  • София
И аз това се питам,но си мълча да видя какво ще кажат по-запознатите с този така наречен "Черен петък".Принципно занм,че в ААмеирка го има но за Англия и аз нищо такова не знам. Thinking

# 79
Черният петък всъщност е началото на коледните намаления.

# 80
Не знам дали важи и за Англия, но в Ирландия намаленията започват на 27.12 точно след St.Stephen's Day, който там се празнува на 26.12  Peace

# 81
  • София
И аз това се питам,но си мълча да видя какво ще кажат по-запознатите с този така наречен "Черен петък".Принципно занм,че в ААмеирка го има но за Англия и аз нищо такова не знам. Thinking
Да има го,но разбира се няма нищо общо с американският.Аз миналата година в Амазон добре си напазарувах обувки приятно намалени с 90%,но те пускат единични бройки(с такава цена) не всичко е намалено.И тази година ще има,ето Black friday

# 82
  • Пловдив
В амазон имаше миналата година,но не съм сигурна за другите сайтове.В Англия също почват на боксинг дей 26 декември.Януари обаче има по добри намаления,стига да има налични номера.

# 83
Отново да попитам детските ботушки на Некст отговарят ли си на  номера ?

# 84
Момичета някой знае ли за габко вече на новия адрес се правят поръчките или до 15 може и на стария?

# 85
  • Бургас
Момичета някой знае ли за габко вече на новия адрес се правят поръчките или до 15 може и на стария?

На новия.

# 86
а къде да намеря новия им адрес?нещо не го намирам на страницата,а само ми пратиха мейл че си сменят адреса...

# 87
  • Бургас
а къде да намеря новия им адрес?нещо не го намирам на страницата,а само ми пратиха мейл че си сменят адреса...

Като се логнеш, в Транспортна услуга под данните за пратките.

# 88

Като се логнеш, в Транспортна услуга под данните за пратките.

благодаря ти  bouquet видях го.
понеже насайта им пише че за пратки пристигнали до 15  може и на стария ..и затова се чудя кой адрес да им ползвам?,но може би новия за по-сигурно.. Thinking

# 89
  • Варна
Искам да попитам кои посредници доставят от ММдирект,че ударих на дърво с Бритс.Пуснах им днес формата като видях ,че тази седмица ще има обща от сайта,а ми върнаха мейл,че се отменяла. Sick

Общи условия

Активация на акаунт