Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 15

Нова, много сладка снимка на нашите ЛЮБИМЦИ!

# 16

И за да не забравим, че винаги се държат за ръце...  Hug

# 17
Чудесни са като семейство, не мога да им се нарадвам  Hug Hug Hug
Великолепна "султанска" хармония  Peace Халит и Берг постигат в реалния живот  Peace
Дано в следващите епизоди на ВВ успеят да ни убедят, че е имало поне подобна и в историята newsm78

# 18
Дали в историята е имало една силна и красива любов може само да се гадае....Никой не може стопроцентово да твърди, че знае всичко, но все пак нека се доверим на сценаристката, която се рови от сума ти време, а и има на разположение консултанти-историци.
Изобщо не смятам, че СС е представен като някакъв похотливец, напротив  - нормален мъж! Като знаем султанът с каква власт е разполагал и е имал на разположение изобилие от плът, дори е  доста въздържан в това отношение. Не мога да очаквам да видя някаква извисена любов между него и Хюррем, най-малкото заради неравнопоставеното им положение. Той е едновластен господар на империята, а Хюррем е робиня. Властта винаги дава отпечатък в поведението на човек - неслучайно СС е леко горделив, леко суетен, но е и много умен - самият той осъзнава, че трябва да си поставя някакви спирачки. Не съм съгласна, че е "олекнал" заради увлечението по принцесата - няма по-нормално нещо за един мъж да се почувства привлечен от различното, все пак мъжете са завоеватели. Изабелла с капризите си и с това, че го нарече варварин засегна самолюбието му и го заинтригува. Да не забравяме, че и Хюррем го привлече поради тази причина -  отличаваше се от масата покорни робини в харема, които дори не смееха да го гледат в очите.
Ще видим какво ще измисли Хюррем, за да обърне нещата в своя полза, тъй като за момента повтаря грешките на Махи. Не знам дали обича султана, не знам дали и в действителността Хюррем е обичала СС. Мисля си, че за да се издигне Хюррем толкова, е била хитра, комбинативна и не се е примирявала със статуквото, а не че е била неземна красавица с огромна интелигентност.

# 19
За мен един хубав исторически филм го обърнаха на пълна боза...  Честно казано съм възмутена от отношение към зрителя. Да ни взимат за глупави и желаещи да гледат фустогони и тъпи женички?

Честно казано аз пък бих се обидила ако ми представят СС като безгрешен, почти божествен мъж, а Хюррем като нежно, супер възвисено ангелско създание, в което няма начин да не се влюбиш безпаметно...
Няма начин да е било така в онези жестоки времена. Grinning

# 20
# 21
  • Атлантис, Галактика Пегас
За мен един хубав исторически филм го обърнаха на пълна боза...  Честно казано съм възмутена от отношение към зрителя. Да ни взимат за глупави и желаещи да гледат фустогони и тъпи женички?

Честно казано аз пък бих се обидила ако ми представят СС като безгрешен, почти божествен мъж, а Хюррем като нежно, супер възвисено ангелско създание, в което няма начин да не се влюбиш безпаметно...
Няма начин да е било така в онези жестоки времена. Grinning
Много пъти съм писала че искам да видя една умна жена, а не тъпа патка която ни натрапват във филма.
Не става въпрос за нежно и възвисено създание. Жена образована, умна, интелегентна, комбинативна вероятно, хитра, безпощадна вероятно, но не и тъпа и ограничена до там как да предотврати пореден халвет.  Жена която завладяла акъла на Владетеля, не вярвам леглото да е било само нейно. Но акъла.... А тук?  newsm78

# 22
  • Атлантис, Галактика Пегас
Бих се съгласила с надписа ако не е ставало въпрос за определен султан. Но пък тогава не бих и гледала филма ако ще да играят сто Халита в него.
Аз не съм от фенки които да следят всички изяви на двама Ергенч. Не съм гледала последните му филми, нито сериала на Берг.  Така че не ми ли интересна история, не гледам. 

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 18:12 от Kordelia

# 23
# 24

Благодаря за новата тема!
Мен халветите на султана не ме дразнят,напротив забавлявам се.
За един султан ,който има под ръка цял харем е нормално да се
разнообразява.Новите измислени персонажи и те ме забавляват,но
начина, по който представят образа на Хюррем е за мен лично неприемлив.
Като се знае,че не е хубавица нормално е да си зададем въпроса,
какво и харесва султана?Както и да е.Серияла дори да се ядосвам на
някои моменти го гледам с удоволствие.
Сигорна съм,че Халвет няма да има,защото Изабела е била значима личност за
времето си .Гербът и стои в една от залите на Alhambra,защото тя е първата
кралица живяла в този дворец след напускане на маврите и да и припишат
подобно нещо в една измислена история, никак не върви.Мисля,че Мерал няма да го допусне.

.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 20:45 от nadejda2639

# 25
# 26
# 27
За любителите на сериала, слагам линк към преведената 31 серия. Засега само за онлайн гледане и за директно сваляне. По късно Лакунабейб ще пусне линк и за мастерса.

Искам да благодаря на alex_b и на Мистик за превода и редакциите
  newsm51  love001 smile3501 smile3525

Великолепният Век 31 епизод с превод за онлайн гледане

Великолепният Век 31 епизод с превод за директно сваляне

# 28
# 29
Милата колко измъчен вид има  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт