10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София и там където не се пуши
Ей, браво на тези деца, най-после футболисти на Славия на първо място, ето малко история http://slavia-bg.com/ .

Да ви кажа днес случайно бях до НПМГ. Е супер модерна сграда е станала. Двора подреден с чисто нови пейки, вътре не съм разглеждала новите придобивки, нооо е много хубаво. Дано и други държавни училища ги ремонтират така добре. Е жал ми беше че страхотни цвета, половината поляти половината не, следващия път ще си нося шише  като ходя  Joy .

# 76
честито на Дива за класирането и на имениците-на патерица.
Дороти, сина ми е във възторг от НПМГ и не само-където мине все това му прави впечатление-колко "жестоко" училище видял (най го впечатляват игрището за футбол и баскетболните кошове), но и общия изглед отвън. Последното беше в Стрелбище-предполагам, че е видял новата сграда на втора английска... и сравненията никога не са в полза на немската Joy Joy
За компа-никога не сме му налагали ограничения, макар че е имало в миналото моменти, когато ми се е струвало, че може да седи по- малко на него. Сега обаче го ползва за полезни неща-търси информации, за презентации и т.н. Не съм го виждала да играе на него скоро. Виждам го да играе на пи-ес-пито от време на време. Тая покупка се изплаща вече 6-та година Joy Joy

# 77

(най го впечатляват игрището за футбол и баскетболните кошове),
Ооо това е поне май на 5 год, сега направо от централния вход, което видях е страхотно.

# 78
дива, браво на Любо и отбора! Само така!

# 79
  • Sofia
ДиВА, Поздравления!!!
 newsm18 newsm18 newsm18

# 80
  • София
Ей, noshtna_ptica, пак си потвърди името  Laughing Какви са тези постове в 2 часа през нощта, бе жена  Grinning В нашето училище (визирам сериозните мами, които редовно посещаваме мамските срещи  Laughing) има брожения от вчера. Един от класовете (10-ти) вчера са имали индивидулна РС с цел смяна на учителката по математика. Още един клас също подкрепял. Нямам инфо какво се е решило снощи и до къде са стигнали нещата. Според синът ми, тя не преподава никак добре, само крещи на дъската и нищо не й се разбира. Но той я приема, бил и свикнал, както и с факта друг да му обяснява материала. Laughing Аз лично не й харесвам това, че ако задачата е разписана по начин различен от нейния, намалява оценка, което не е справедливо.

# 81
  • През девет земи в десета
Аз лично не й харесвам това, че ако задачата е разписана по начин различен от нейния, намалява оценка, което не е справедливо.
Neli_ani, нашата учителка по математика, мисля че е различна от вашата, но положението е точно същото. За вярно решени задачи, но записани по начин малко по-различен от този, който тя изисква, пише 4-ка.  Синът ми обаче си я харесва, харесва му начина по който преподава, независимо от четворките. На последното контролно каза, че толкова подробно е описал всичко, както никога досега, да видим дали този път ще има забележки. Нямам идея защо госпожата им реже така от оценките. Дали за да спести стипендии, дали просто смята за незначителен факта, че ще им развали оценката за дипломата за средно образование, незнам........newsm78 Сигурна съм, че детето разбира задачите, тъй като решава, при това за удоволствие едни сборници по математика за 10-и клас, които изобщо не са елементарни. Смятам, че знанията му са за заслужена шестица, но уви...... Crossing Arms   Нищо обаче не е казало детето за тези извънредни родителски срещи. Спомена нещо от сорта, че госпожата по математика ще свиква извънредна РС за лоша дисциплина, но не разбрах за кой точно клас се отнася.

# 82
Кои са тези госпожи?

# 83
давам ви линк за една статия от дневник-Унгария въвежда закон за възпитанието на децата. Много по-интересни обаче ми бяха коментарите под нея, ха-ха.
http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2011/11/10/1200575_zakon_v_ … oditelite_kak_da/

# 84
  • София
казабланка, благодаря!  Hug Hug Hug  добър смях за начало на деня!  hahaha Joy hahaha

# 85
Да ви пожелая хубава събота и неделя и да преместя темата на първа страница. Мразя, когато не я виждам на първа. Joy Joy Joy Joy

# 86
  • Sofia
Адмирации и палцестискане за Пеши, днес дъщеря ми се е запознала с него.
Ирина, сигурно досега не са ти го казвали  Joy, но имаш изключително момче!

А време ли е вече да мислим за коледна сбирка? Защото аз се записвам отсега...
Хубав уикенд на всички!

# 87
  • гр.София
Всеки път като изпратя младежа по света намирам утеха в компанията ви,момичета!Като част от голямо семейство се чувствам....
noshtna_ptica,време беше да им се пресекат пътищата и на нашите деца-бях сигурна,че една от девойките от тази сутрин е била дъщеря ти.Даже го разпитвах,но той беше твърде развълнуван от предстоящата дестинация и не ме отрази:)
И аз се записвам за коледна среща-много отсъствия ми се насъбраха и все неизвинени...
И di.va,запаи ми една фланелка на Любо-като стане звезда,ще я продам на търг и ще си осигуря старините:))))

# 88
Стискам палци на Пеши и на другите деца, дано се справят и представят страната ни отлично.

Дива ме подтикна, да търся документи на Славия в нашата къща, че отдавна ги чакат, ама пак нещо не се справихме докрай. Майка ми се чуди, къде е сложила снимката на ръководството основало Славия, а моите деца Левскари, сигурно ако имах момиченце, нямаше да иска да прекъсва връзката.

# 89
  • София
Ирина Б., много успех на Пеши и отбора! Лек път и да се върнат с отлично представяне! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт