Кралски работи и клюки

• 127 279
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцето на един мъж...
Ей голяма драма с тия бебета Grinning Днес тук по радиото поне в шест броя новини съобщиха как принц Уилям я закарал лично с колата и излизал от болницата по-късно следобед...

# 616
  • София
Ох, като започнат да се превъзнасят  ooooh! Ако е само със сутрешно неразположение, какво толкова. Нормално за състоянието й. Взеха да разследват как я е закарал, пък кога точно било заченато детето, още не са казали само как точно е заченато  ooooh!

# 617
Ох, като започнат да се превъзнасят  ooooh! Ако е само със сутрешно неразположение, какво толкова. Нормално за състоянието й. Взеха да разследват как я е закарал, пък кога точно било заченато детето, още не са казали само как точно е заченато  ooooh!
В "кралската поза", разбира се!

http://i.rozali.com/photos/7148_2.jpg

# 618
Чета за това повръщане и не знам...сещам се за едно момиче, с което лежах известно време в гинекологията преди години.....Тя бе бременна в първите месеци, мноооого повръщаше и беше на системи.....Ставаше въпрос за наличие на ацетон в урината при нея.....Тогава наистина трябва да е под лекарско наблюдение. 

Провокира ме това - Като се позовава на експерти, изданието посочва, че състоянието на херцогинята (прекомерно повръщане през първите месеци от бременността) - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5341091......Прекомерно, прекомерно....колко да е прекомерно......

# 619
  • София
Аз първите 3 месеца се спуках от повръщане. Изследванията ми бяха перфектни, но въпреки това имах усещането, че няма по-голям кошмар от това. Влязох в 4-я месец и спрях за 1 ден да повръщам. Понякога е до организъм.

# 620
Аз първите 3 месеца се спуках от повръщане. Изследванията ми бяха перфектни, но въпреки това имах усещането, че няма по-голям кошмар от това. Влязох в 4-я месец и спрях за 1 ден да повръщам. Понякога е до организъм.

Скрит текст:
Момичето, за което пиша......всяка сутрин си изследваше урината...Според ацетона бе и лечението и за деня. Беше и втора бременност. Първата по същия начин е изкарала.....Това момиче буквално живееше в тоалетната.....Нищо не можеше да сложи в устата си, накрая повръщаше жълто.....Уплаши ми се окото на мен.....И навлизането на 4-я месец при първата и бременност не е успокоило повръщането....Просто е било намаляло.  Смятаха да я пращат в София по едно време....Подобен случай за първи път виждах. Дано при Кейт не е това.

# 621
  • UK
http://www.radiotoday.com.au/news/fun-stuff/1699-hot-30-prank-ca … tes-hospital.html

aвстралийски журналисти звънят болницата, в която е Кейт и получават информация от сестрата за състоянието и Laughing жената е с доста силен акцент и се представя за кралицата  Laughing
и сестрата и се връзва  Laughing

# 622
Пу,не останят момичето на спокойствие.Пък и тези сестри  hahaha

# 623
Не знам дали  питането ми е за тук, но се сетих, че княз Кардам е имал или ще има наскоро РД, та в един от вестниците пишеше, че състоянието му пак остава тежко, дори и сега, това вярно ли е?

# 624
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не знам дали  питането ми е за тук, но се сетих, че княз Кардам е имал или ще има наскоро РД, та в един от вестниците пишеше, че състоянието му пак остава тежко, дори и сега, това вярно ли е?

http://dnes.dir.bg/news/simeon-saxkoburggotski-kardam-tarnovski-12525187

# 625
  • в сърцето на един мъж...
При дълго повръщане може да се дехидратира организма, вероятно и затова и принцесата е в болница, тя каквато е кльощава...
Обаче тук не спират да се гаврят - днес обясняваха, как ходили да гледат на видеозон бебето, не видели пола, но било ясно, че е на принц Уилям, понеже имало същите големи уши Mr. Green

# 626
  • София
При дълго повръщане може да се дехидратира организма, вероятно и затова и принцесата е в болница, тя каквато е кльощава...
Обаче тук не спират да се гаврят - днес обясняваха, как ходили да гледат на видеозон бебето, не видели пола, но било ясно, че е на принц Уилям, понеже имало същите големи уши Mr. Green

Joy

# 627
  • София
Урааа, Кейт и Уилям на излизане от болницата.  Grinning

# 628
Много са фешън-този син преобладавщ цвят дали не е намек за желания пол на бебока? Hug Laughing

# 629
Много са хубави   bouquet 
Дано всички е наред с нея и да не я тормозят толкова. Дани сега малко поспрат с хилядите и ангажименти, посещения и пътувания.Надали и се разкарва толкова, пр-ите да се поспрат.

Общи условия

Активация на акаунт