Номинации Човек на годината

• 11 313
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Само на мен ли снимката на Светла ми изчезва (буквално) в момента , когато "стъпя" върху нея? Квадратчето остава празно.

# 91
718
 харесват това.

479
 обсъждат това.

Все още сме много назад в класацията, макар и да дръпнахме сериозно. Моля ви копирайте линк в профила си във фейсбук, пуснете в скайп и на всичките си приятели.

Гласувайте за Родителските си права, за децата ни и нас, тяхното семейство!

Гласувайте за да не гният никога повече деца в домове като Могилино!

ТУК

# 92
Eто затова всички трябва да подкрепим Светла! Защото само Семейството, майката, бащата, могат да защитят детето. Иначе е Ничие и всеки го подритва както си иска, особено ако е с увреждане. Ничието дете с увреждане се подритва най-брутално, за да не „загрозява“ „красивия“ център и 100 годишната му представителна сграда.

БТВ Тази сутрин - Самоков:  общински съветник е заявил: "Не искаме деца идиотчета!"

http://www.btv.bg/bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/364 … ya.html/#Comments

# 93
Eто затова всички трябва да подкрепим Светла! Защото само Семейството, майката, бащата, могат да защитят детето. Иначе е Ничие и всеки го подритва както си иска, особено ако е с увреждане. Ничието дете с увреждане се подритва най-брутално, за да не „загрозява“ „красивия“ център и 100 годишната му представителна сграда.

БТВ Тази сутрин - Самоков:  общински съветник е заявил: "Не искаме деца идиотчета!"

http://www.btv.bg/bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/364 … ya.html/#Comments

Не били разбрали, не чули, не видели. ooooh!
И както винаги, всички обясняват защо не може да се случат нещата, как един не каза- я да видим, да помислим, така че да стане ooooh!

# 94
И както винаги, всички обясняват защо не може да се случат нещата, как един не каза- я да видим, да помислим, така че да стане ooooh!

Да, всички сме наясно с фактите, ама какво правим, та да променим нещата?! Щото аз не виждам, дори и от нашите хора, да има сериозна ангажираност, да се намерят решения на проблемите. Ей го на, казуса със Светлето, това е само един от многото начини, да докажем, че сме прави. И колко от нас самите, дето сме в час с нещата, уж, са активни и работят, за да успеем за децата. Никой, активно, от пряко засегнатите, а очакваме, че не пряко засегнатите, ще вземат да се засегнат и реагират, все едно, че ги касае пряко. Няма как да стане, и не са виновни те, а този дето има проблем. Знам, че съм отвратителна, обаче това са фактите. Гадното в цялата работа е, че страдат деца.

# 95
  • sofia

Да, всички сме наясно с фактите, ама какво правим, та да променим нещата?! Щото аз не виждам, дори и от нашите хора, да има сериозна ангажираност, да се намерят решения на проблемите. Ей го на, казуса със Светлето, това е само един от многото начини, да докажем, че сме прави. И колко от нас самите, дето сме в час с нещата, уж, са активни и работят, за да успеем за децата. Никой, активно, от пряко засегнатите, а очакваме, че не пряко засегнатите, ще вземат да се засегнат и реагират, все едно, че ги касае пряко. Няма как да стане, и не са виновни те, а този дето има проблем. Знам, че съм отвратителна, обаче това са фактите. Гадното в цялата работа е, че страдат деца.

Не си отвратителна, Тео. По-настъпателна, да, може Twisted Evil

# 96
Не си отвратителна, Тео. По-настъпателна, да, може Twisted Evil

Както и да го усукваш, направо съм си отвратителна, ама направо съм го ударила през просото......

Изтрих продължението, че не в възпитано за майчински форум, все пак.

# 97

Не, не си отвратителна, права си,.
За жалост животът не е математика с вярно и грешно решение на задачата. Пред теб стои изборът  усилия, време и нерви в битка със системата, битка, която я спечелиш, я не и изборът да вложиш всичко това в подобряване състоянието на детето, а това е битка с времето, защото децата растат, и с всяка изминала минута шансовете ти за успех в тази битка намаляват, а ти нямаш време и право на грешки, правиш и невъзможното за да спечелиш, защото детето ти има само теб.
Едновременно с това, в крачка се научаваш да се бориш и със системата- когато и ако са ти останали сили, защото в тази война си- и сам воинът е воин.

# 98
Не, не си отвратителна, права си,.
За жалост животът не е математика с вярно и грешно решение на задачата. Пред теб стои изборът  усилия, време и нерви в битка със системата, битка, която я спечелиш, я не и изборът да вложиш всичко това в подобряване състоянието на детето, а това е битка с времето, защото децата растат, и с всяка изминала минута шансовете ти за успех в тази битка намаляват, а ти нямаш време и право на грешки, правиш и невъзможното за да спечелиш, защото детето ти има само теб.
Едновременно с това, в крачка се научаваш да се бориш и със системата- когато и ако са ти останали сили, защото в тази война си- и сам воинът е воин.

Да, ама не! Веднага ти казвам защо не е така. Така беше допреди 3-4 год.. Не съм сигурна дали изобщо някой от вас осъзнава промяната, което е жалко, защото пропускате шансовете за децата ни. В същото време има едни хора, дето много добре вдяват промяната, и работят срещу нея. Последното, което си написала, "и сам войнът е войн" отдавна не е вярно, което променя цялата ти хипотеза. Преди три години примерно е било вярно, сега не е. Сега усилията да отстояваш правата на детето си, са съвсем реални и достъпни, защото си фактор, сила, ти лично и конкретно, ама имаш всички средства и целия достъп да го направиш. Само трябва да си наясно какво искаш. Просто трябва да спрем със старата песен и оправданията и да превключим на новата вълна. От мен лично, от нас, зависи всичко, ако искаме. Ако с детето ми нещата са зле, АЗ съм виновен и никой друг не ми е виновен. Аз съм си виновен, точка, това е истината. Който не му изнася, и от девет кладенеца вода ще извади да се обяснява как някой друг му бил виновен. Така е най-лесно.

# 99
Агитирам си аз ама само  13 от моите  приятели са  гласували Simple Smile

# 100
Агитирам си аз ама само  13 от моите  приятели са  гласували Simple Smile

Е, как, 13 човека са са си цял отбор! Браво! Много ти благодаря! Hug

Новини:

"В онлайн гласуването за награда на публиката д-р Мила Бобадова продължава да води убедително с 1220 гласа, подкрепена от форума на българските майки, я настига Светлана Дякова със 705 гласа, следва Евгения Пеева с 365 гласа. Подкрепете своите фаворити - остават 16 дена до края на гласуването. Споделяйте тази страница!"

Гласувайте за Светлето, тоест за Себе си!

TУК

# 101
Разликата е по-малка да кажа, в момента са 787 гласа за нас. Имаме да догонваме...., само момент да сметна..., около 430-450г гласа, в зависимост, дали това са последните цифри за докторката.

Ехеййййй. Хайде бе, БГ МАМА, няма да се излагаме! Не е по моя вина, ей на, честен кръст, ама името на форума е изтипосано, ние гоним, Бг Мама. Laughing

# 102
797
like this

Грубо, около 400 гласа ни трябват.

Аз направо си мисля, че това е нищо работа, ако всеки сложи ниминацията на Светла на профила си във Фейсбук, прати на приятели в скайпа....

Страхотно би било, ако спечели обикновен и редови родител, който просто се бори за правата на детето си и своите също. С хъс и инат!

# 103
Гласувах и го качвам във фейса...

# 104
  • София
В понеделник сутрин как е положението с гласуването?

Общи условия

Активация на акаунт