Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 109
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Киара,   утрогестана го пия от 18.10,от ФМ при Врагалева,сега от 3.11 Сигридов каза-вагинално. Но косата.... Confusedпрозира ми главата на места.

# 46
Привет и от мен Laughing

Киара, тук съм, всичко е наред, излизахме малко, но вече сме вкъщи, то не може за повече, аз ходя на 30 мин до wc, не мога да ходя изправена, колана ме стяга, Гоши се оповръща, татито се вкисна и така, бременни неволи... Да те успокоя, че от повече от 30 мин Колето яко се напъва да смени позата и според мен е успял, доста е болезнено ...Hug Heart Eyes

За косопада, в интерес на истината моята коса е ужасно гъста, но след раждането падаше повече отколкото в момента, според мен е от лежането  newsm78

Хайде да ви попрочета и ще пиша пак...купих поне поредното парцалче на бебока, не може аз да не
изхарча малко парички...

Киара, ние на Гоши замразихме в Малинов http://www.stvolovikletki.com/

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 15:50 от silvergreen

# 47
  • София
Добре де, дайте някакъв съвет. Как да ги успокоя тези деца. Продъниха ми корема. Много се притеснявам вече. Чай от лайка ми направи Мирчо, сега ще се надигна да го изпия, ала със сигурност не се въртят. Просто и двете ритат откачено.

# 48
Киара, пусни си класическа музика - надявам се да подейства.

# 49
  • София
Киара, пусни си класическа музика - надявам се да подейства.

Теглят се  Peace

# 50
Киара да не са се скарали за нещо в корема на мама и сега да има бой  Joy Joy Joy

Ох, извинявай, и на мен сигурно ще ми дойде до главата, но ми стана смешно - представям си как корема ти ходи на различни страни.  Laughing А и гледах клипчето за близнашката мама в 41 г.с.....

# 51
  • София
Бебс, коремът ми не ходи на никъде, понеже матката е на камък и няма как да се движи. Ако поне тя бше отпусната, нямаше да има проблем Sad

# 52
Киара, надявам се бебоците да се успокоят малко от чайчето, знам че и маточината действа успокояващо, но това с класическата музика е добро предложение, чувала съм от доста хора че помага. Няма ли нещо, което да успокои матката, магнезия не помага ли, нали той е за контракции?

# 53
Здражейте!Как сте днес!
За косата да жи кажа само-не е от лежане- smile3532
чакайте като родите да жидите какжо става,казвам го от опит- smile3511
Това за сега-всичко с нас е ок-до скоро и целувки

# 54
  • Варна
Киара - писах на Кари в олежаната темичка за банките и пействам тук:

Ние говорихме с CrypSave, Cells4Life, Афродита, защото съхраняват в чужбина. Някак си не мога да се доверя на БГ банка като знам как стават аварии и прочие... Със сигурност ще пазим и мезинхимни. За банките чисто по договорите имах забележки и към трите, но може би е професиоално изкривяване... Криото ме спечелиха с това, че са дъщерно акционерно дружество на холандския холдинг и това за мен довнася някаква сигурност.  Селс4лайф ми се струва, че технологично имат доста изпипан процес и предлагат някои допълнителни възможности. Но БГ страната е дистрибутор, ЕООД с 10 лв капитал, което ми е малко несериозно. Може би проблемът е в моето възприятие. Днес много се разстроих, защото ми казаха, че пъпната връв може да се инфектира при нормалното раждане и мезинхимните клетки да са негодни и едва ли не кандидата може да е проблем... при секцио пък можело да се опре в червата. Но като цялото секциото предполага по-добра възможност за извличане на материал.
Аз много искам нормално раждане и ще обсъдя с док. доколко е достоверно това становище.
И така - трябва да решим скоро, че поне това да не го мисля. Утре е денят за размисъл.  Very Happy

# 55
  • София
Много ме заболя корема. Писах на доктора... умирам вече. Бяха спокойни за 30 минути и сега пак е лудница. Само дето и пулса ми скочи до 150 от хапчето дето изпих.

# 56
Киара,
ако са силни болките, по добре иди до Токуда да те погледнат, ако док не отговори скоро, стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 57
Киара, смени позата, пий повечко вода, магнерот....Друго май няма.Дано бързо върне отговор,аз чакам от обяд за смс.
А,току-що ми звънна.Бактериална вагиноза имам:((Ударната доза  АБ в болницата ми е изтрепало лактобацилите,трябва да пия и такива,че  няма място ве1е във влагалището.
Киара,  върна ли ти  отоговор?

# 58
Сигридов днес е луднал, чаках  2 часа докато успея да се доредя, понеже така и не вдигна телефона, за да питам кога е удобно да намина. Дано сте успели да се свържете. Мини, жалко че и ти в отбора на вагинозните Tiredкакво се навъдихме всички с тая гад не знам Crossing ArmsКиара, дано бебетата се успокоят, водите ти как са, ти скоро беше на преглед, явно док не е видял нищо обезпокоително, дано! PraynigТясна им е къщурката вече май, ама да почакат още поне месец Heart EyesБебс, къде го гледаш товца клипче, ужас 41 седмица, представям си каква революция е в корема на горката жена Shocked
При мен както казах дочаках след голямото чакане, но поне се успокоих: плацентата е почнала да се вдига, а шийката е 3, 92 см и както каза Сигридов, както е тръгнала, ще го докара на размер на негърски п...с Embarassed JoyЕвала на този човек, беше вече адски изморен и пак намери сили за шега и майтап, УНИКАЛЕН Е!

# 59
Юле, браво, твойта шийка е герой Party и новините за плацентата са супер. Това е да си при правилния доктор.

Клипчето го беше пуснала една близнашка мама ето го
http://zabliznacite.wordpress.com/2011/11/05/predizvikvane-rajdane-bliznaci/

Общи условия

Активация на акаунт