Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 224
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Кой е този джентълбой? http://arwen.snimka.bg/holidays/koledno-parti-talas-mcheta-11-12 … 1.640132.25820520
Страхотно настроение! Браво!  Heart Eyes
Абрикотинчето да мине да си обере овациите!!!  Crossing Arms

# 271
  • София

Ивчо на Мара К. Heart Eyes Голям красавец ( - трудно уловим). Laughing

И майка му, както и Абрикотинка, LV., и т.н..... са поканени, най - официално насам.. само че Ани има някакъв проблем с форума и регистрирацията, затова не списва. Confused

# 272
Снощи и през нощта Калина беше с 40 ° темп. Беше ужасно.

Вери найс, или някоя от другите мами, моля те ако четеш се включи каква хомеопатия се даваше при висока темп.
Използвам всички темп. понижаващи медикаменти и ме е страх да не ги предозирам. Отделно слагах и мокри компреси и какво ли още не.
Много съжалявам, че късно ти отговарям, но през уикенда не влизам във форума, много е слаб нета вкъщи.
Ама и без друго не бих се ангажирала да дам съвет, най-често се дава Беладона 30СН, но има и много други. Ако искаш пробвай, но не знам как ще си влия с другите л-ва. Страх ме е да ти кажа категорично. Ние винаги даваме след консултация с хомеопата. Дано вече сте я преборили. Миличката.

# 273
здравейте момичета, беше прекрасно, чудесно, супер-хипер весело и зареждащо парти на априлчетата!!! не съм се забавлявала така от много време, толкова се вълнувах, защото това беше първия осъзнат дядо коледа на иво.........заредих батериите и съм много щастлива, че бяхме здрави и успяхме да отидем на това парти....снимките ми не стават за нищо, но пък поне може да се добие представа за духа на купона:)))) благодаря на всички, които допринесоха за моето и на иво настроение....на останалите, с които не се видяхме цун и гуш!!!
http://maracasy.snimka.bg/holidays/super-kuper-koledno-aprilsko-parti.640241

# 274
Какви са ни хубави априлчетата! Не че са си нашите, но наистина не съм виждала по-готина тайфа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ma lolo, как е Калина?
Poem, дано сте по-добре вече всички вкъщи, а Сами да устои мъжки, както досега, на окръжаващите го вирусчета. Praynig
Дани, какво й е точно на Мади?  Confused
Рая, Рони, радвам се на добрите новини от вашите принцески.  fingerscrossed Hug
Бен, браво на Дали, че е започнала да си хапва, пу-пу. Hug
Jiema, Nanny, много хубави разяснения сте направила за алергените и алергиите.  bouquet

Аз се тръшнах от нещо в петък още, бях като парцал, от следващия ден като ме погна едно стомашно неразположение, място не можех да си намеря. Едва днес като че ли съм мааалко по-добре, но все пак не мога да гравитирам повече от половин час на място, където няма WC в непосредствена близост.  Tired По тази причина Анелия отиде на лекар с баща си, а не с мен, на тръни съм докато ги чакам. Сашко пък сутринта на изпроводяк за ДГ взе да повръща и се върна набързо. Засега не е повторил. Сега сме си двамата и си чакаме другите двама. Добре, че Митко си е вкъщи, определено имам нужда от него. ooooh!
Иначе сме добре. smile3537 (на пръв поглед, всеки от малките е достатъчно див, за да не му личи, че не е добре  fingerscrossed) Днес смятам, така и така сме всички вкъщи, най-накрая да отворим коледната работилничка. Напук на всичко. Whistling

МимеHug

# 275
Още ни мъчи температура, но от днес пу-пу с по-ниски стойности - до 38. Много й е червено гърлото и има увеличени лимфни възли. Заради това от днес сме на антибиотик.
Ей, с тая висока темп. от петък до неделя така се бях мобилизирала, че сън не ме ловеше нито денем, нито нощем. И въпреки неспането продължава да не ми се спи.

Момичета, много са хубави снимките от партито. Наистина зареждат с коледно настроение.

Миме, как си днес?

Деси, бързо оздравяване и пиши как е Ани.

# 276
  • София
ma_lolo, намажи и стъпалата с мед и обуй памучни чорапки. Да преспи така. Сваля висока Т от раз, изпитано. Peace

Хайде да свършва вече тази болна серия, и при вас, и при Деси, и при Дани Н... край няма да му се не види. Tired

Мимее, къде сиии? Laughing

# 277
Най-после при прегледа се е установило, че Анелия е добре. Praynig Сашко обаче протече не само отгоре, ами и отдолу, явно съм му предала вируса, тръшнал мен. Confused Няма слизане от въртележката.
Ma loloHug

Миме *, само ти можеш да вдигнеш на MAX тонуса в темата. Grinning Аз чакам и една от най-близките ми приятелки да роди тези дни, бебче, чакано много години. Praynig

# 278
Деси какво да ти кажа след около седмица в градината се появават сополки  Twisted Evil от тях кашлица и повръщате от секрети водят я уж алергичен ринит  Rolling Eyes но никой не казва точна диагноза сега я лекува една УНГ горе долу успешно но почти всяка седмица сме при нея с болежки в петък ги прегледа няма и нищо най обикновенна хрема от вчера Мади е с ужасната кашлица и днес и предписа хомеопатично Coccus cacti 9ch А понеже аз смятам че за тази 2,9г станах по голям док от всички за моето дете седнах да се ограмотя  ooooh! защото като я заведа в началото на болеста никой не ми вярва до 48 ч какво ми предстои освен домочадието защото го изживява заедно с мен  за последно съм спала / силно казано щото се будят по 5 пъти на нощ, аз спя сама с двете не искат никой друг / сряда срещу четвъртък от тогава се зомбирам и вечер с кафе щото ще полудея за сън  Tired
Радвам де че при Ани болеста си отива дано и на бати Саши скоро да му мине  Hug
Явно всички чакаме Мимето да ни зарадва  Mr. Green
ПП Извинявам се за натоварващия пост но вече стигнах предела на възможностите си. Затова и ги спирам от ясла за тази година дано следващата ни донесе най вече здраве че ми писна от болни деца

# 279
Разбина се, че е Иво. И аз съм една бяла птичка.
Ако проблемите на Абрикотинчето, ЛВ и Марчето са технически, ще пишем петиция да им ги отстранят.  Hug Grinning
Много се радвам, че новините от Анито са такива по-хубави вече. Сега Саши бързо да се оправи, а мама да намери сили за малко Коледно настроение.  Hug
И за махнатата температура на Калинче-бубулинче браво. БЪрзо а започва да радва МаЛоло с хитри усмивчици и гонене на хубавата топка.
Дани, хубаво решение си взела. (лекарите едва ли биха приложили друго лечение и ако състоянието на децата е като след 48 часовото чудо, което опислаш). Понеже при нас "красотите" винаги се появяват в петък вечер, нямам избор освен да промивам с физиологичен разтвор хубаво нослето и да чистя с аспираторчето. Включвам и парната си маска (взета за козметични цели) и някак забалбуквам Мария да подиша върху нея. Вече МАрия си е горд собственик на Панда, така че ще си диша вече на свой уред. (успях да сменя машината, но от аптеката явно са си върнали и другите от същата странна марка, защото в инструкцията нямаше даже време на работа/почивка записано)
Не знам дали е от сиропчето от черен бъз, но имам чувството за много по-поносимо протичане на тези гадории (като се изключи последната серия, която ми взе здравето заради разнообразието).
Миме, няма да ни се сърдиш. Всички знаем колко е досадно всеки ден да не питат "ти не роди ли вече, кога ще раждаш?" Надявам се да приемаш нашите закачки като съпричастност към тежащото тумбалаче вече.  Heart Eyes

# 280
Добро утро  Hug
Много хубави снимки от срещичката, завидях ви  Heart Eyes
Дани, деси,ма_лоло,рони...дано бързо оздравяват дЯцата вече и посрещнете празниците здрави и усмихнати ...и отпочинали  Hug
След уикенд атаката с вируси вчера си оставих дреб в къщи , за да се убедя че е няма да натръшка цялата група в яслата  Crazy...но няма признаци на зараза и днес е на линия. Пу пу пу. Дано се задържи така, че точно предпразнично не ми се иска да отсъства,а и много му се стяга душичката в къщи. Вчера му направих забележка , че прекалява с беснеенето из къщи и затова все се центрира из ръбчетата и получих отговора " Искам да бягам, води ме на пУтатката да бягам малко, че тука няма мАсто"  Crazy
 Момичета, до къде стигнахте с коледните подаръци  ooooh! Аз съм до никъде. Последно съм се спряла на едно електронно букварче и това е най-умното което успях да измисля  Rolling Eyes Иначе него като питам- иска бонбони и коли/да прибавим още към хилядната му колекция  Tired/ За момиченца има страхотни куклета и занимавки, обаче за момчета...нищо не мога да избера, а вече е крайно време. Момчешките мами- хеееелппппп!!!
 Днес съм запланувала най-накрая да изкарам коледната украса и вечерта да накрасим така желаната Хелха с топки  Joy В градината украсяваха началото на месеца и е в див възторг все още- все ми показва кои топки бил слагал той..къде щял Дядо Коледа да му остави наградите и т.н. Това ще е първата ни Коледа, която искрено го вълнува...покрай него и аз се развълнувам  Heart Eyes а ако си имаме и татко в къщи за празника, радостта ще му е максимална.
 Хубав и спорен ден ви желая и много много детски усмивки около вас  Hug Аз се изстрелях от къщи докато дреб още спеше и сега много ми се целува сънена муцунка  Heart Eyes
 ПП Рони как успяваш да убедиш сладка Мария да се надишва на апаратчето- при нас 2 минути макс диша дреб и другото го надишва мама му  Tired

# 281
Здравейте на всички,позагубихме се малко.
На всички болнички, много гуш и бързо оздравяване! Знам какво мъчение  е за всички, но явно не можем да избягаме от пустите му вируси!

Хайде и аз да се отчета за Коледната среща. Супер заредена съм, невероятна компания ,невероятни дечица.Всичко беше супер,организацията на ниво! Браво на майчетата, които свършиха цялата работа. Благодаря за подаръците,резултатът е налепени шкафове и де що има да се лепи с Коледни стикери, както и размятани чушки ,домати и дини из цялата къща.Това ,обаче ме радва,з/то мама поседна за известно време. Искам пак! Ние сме добре,пу-пу,с нормалните за нас запушени нослета и покашляния. Нямаме напредък,да не кажа никакъв с ходенето на гърне,а на мен вече джоба ми изтъня от тези памперси. Опитваме се да говорим, и така.
Няма да обещавам ,че ще се вклщчвам по –редовно,но наистина ще гледам да е така! Wink
Миме,а теб те чакаме с хубави новини скоро! Hug
Снимки от нас- скоро!

# 282
  • София
*LV*, подаръчето със стикерчетата ви беше от нас... Embarassed За налепените шкафове можеш да "благодариш" на мен, изцяло. Blush
Подаръчето ни за голямо детенце Дядо Коледа връчи на Дени на Енигма. Надявам се да им е допаднало. Heart Eyes

Нани, ние май бяхме двойно снабдени с подаръци от вас, като съдя по играчката за елха, и опаковката Flutter, много благодаря за страхотния избор Hug, за първи път Амината седя плътно до мен, докато не изчетох цялата книжка "За мен и Дяволчето в мен", това е абсолютен прецедент да и задържа за толкова дълго вниманието... даже снощи  докато заспиваше ми разказваше нещо за едно "мЕмиче" Laughing, с котАк и лодка... Явно и се е запечатала историята. Heart Eyes
Как ни е сладък зетко, като медко? Heart Eyes

Много се радвам, че ви видях, всички, и наистина ще те гоня до дупка, LV - тебе спешъли Laughing, да си по - редовна. Лили и Вили са едни малки слънца - толкова кротки и  послушни, за разлика от моите диванета Laughing, (които на моменти си личи, че са си БАШ селянчета. Mr. Green)

поемка, аз също съм до никъде с подаръците.. Ужасно ми е трудно, Ени си поръча САМОЕТ Laughing, да не си мислиш, че като е момиче уважава куклите..., иначе огромна страст са и всякакви кончета, та може да спасим в последния момент положението с някакво пони... За конче-люлка, плюшено такова е голяма, но като че ли на това най - много ще се зарадва...
Вели освен да получи ПАК някой Томас - влак Crazy.. или нещо на тема Колите... подарък от градината ще му бъде (засега) маймунката на Плей До.
Въобще, ако някой продължи темата за подаръците, ще ми бъде полезно.. за момента отварям някой сайт за играчки и черпя оттам идеи. А нищо чудно и онлайн да поръчам, както нямам никакво време с тези излизания от работа по зъбари... ooooh!

# 283
Привет момичета   bouquet
Да се отчета и аз докато си пийвам второто кафе, и чакам маята за баницата да се активира Simple Smile
 Уф подаръците - Аз съм поръчала една тротинетка, като за тяхната възраст.Изпробвана е даже/ имат в градината такива/, и смятам че ще понакупя няколко дребни неща като за обем. Иначе си искаме подаръци дори от баба и деди  в бг.- всеки път ме пита нали дядо ще ми купи скейтборд  Laughing.
 Още не сме украсили . по нататък ще е . При нас няма дядо Коледа в градината така че ще сме облагодетелствани, но може би ще има в посолството ни  Mr. Green/ то все тая / Laughing
Ронка, ама как все едно нас описваш- Всички идилий са петък вечер, а тук е уйкенд, следователно и събота не се работи. Добре че имам една читава пед-ка която работи събота до обяд и сме абонати.
Дани, след като си знаеш какво ти е положението , опитвай се да изпревариш нещата- като видиш  познати симптоми се меткай при док веднага, и така дано да се изпреварват тези кризисни моменти  Hug
Айде да си понаправя баницата пък на второто втасване пак ще цъфна:)

# 284
рони, poem, във връзка с надишването- една приятелка беше намерила много готин начин да кара нейния дреб да диша-пускат една лябима песничка, слагат "микрофона" и дреб започва да пее- така хем се надишва повече, хем му е забавно.  Sunglasses
Ако  решите да го пробвате, споделете дали и при вас действа  Wink

иначе за подаръците и на мен ми беше голяма мъка тази година,но все пак взехме-детско лаптопче, лего дупло с една кола и бензиностанция-хем гуми ще сменя, хем бензин ще сипва /мисля, че ще му хареса/, докторски комплект /че много се вузхищава на педито как му слуша гърдичките/ и разни дреболии с мечо Пух.

Аз пък искам да питам за шейните-какви шейни имат вашите малчовци? Струва ми се голям за онези, които са като корито само, другите пък ми се струват прекалено скъпи-няма угодия  Crossing Arms

Мимето изчезна...  Laughing  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт