Страхотно настроение! Браво!

Абрикотинчето да мине да си обере овациите!!!

Голям красавец ( - трудно уловим).

По тази причина Анелия отиде на лекар с баща си, а не с мен, на тръни съм докато ги чакам. Сашко пък сутринта на изпроводяк за ДГ взе да повръща и се върна набързо. Засега не е повторил. Сега сме си двамата и си чакаме другите двама. Добре, че Митко си е вкъщи, определено имам нужда от него.
(на пръв поглед, всеки от малките е достатъчно див, за да не му личи, че не е добре
) Днес смятам, така и така сме всички вкъщи, най-накрая да отворим коледната работилничка. Напук на всичко. 

Сашко обаче протече не само отгоре, ами и отдолу, явно съм му предала вируса, тръшнал мен. 
Аз чакам и една от най-близките ми приятелки да роди тези дни, бебче, чакано много години.
защото като я заведа в началото на болеста никой не ми вярва до 48 ч какво ми предстои освен домочадието защото го изживява заедно с мен за последно съм спала / силно казано щото се будят по 5 пъти на нощ, аз спя сама с двете не искат никой друг / сряда срещу четвъртък от тогава се зомбирам и вечер с кафе щото ще полудея за сън 

...но няма признаци на зараза и днес е на линия. Пу пу пу. Дано се задържи така, че точно предпразнично не ми се иска да отсъства,а и много му се стяга душичката в къщи. Вчера му направих забележка , че прекалява с беснеенето из къщи и затова все се центрира из ръбчетата и получих отговора " Искам да бягам, води ме на пУтатката да бягам малко, че тука няма мАсто" 
Аз съм до никъде. Последно съм се спряла на едно електронно букварче и това е най-умното което успях да измисля
/ За момиченца има страхотни куклета и занимавки, обаче за момчета...нищо не мога да избера, а вече е крайно време. Момчешките мами- хеееелппппп!!!
В градината украсяваха началото на месеца и е в див възторг все още- все ми показва кои топки бил слагал той..къде щял Дядо Коледа да му остави наградите и т.н. Това ще е първата ни Коледа, която искрено го вълнува...покрай него и аз се развълнувам
а ако си имаме и татко в къщи за празника, радостта ще му е максимална.
Аз се изстрелях от къщи докато дреб още спеше и сега много ми се целува сънена муцунка 

, много благодаря за страхотния избор
, за първи път Амината седя плътно до мен, докато не изчетох цялата книжка "За мен и Дяволчето в мен", това е абсолютен прецедент да и задържа за толкова дълго вниманието... даже снощи докато заспиваше ми разказваше нещо за едно "мЕмиче" 

.. или нещо на тема Колите... подарък от градината ще му бъде (засега) маймунката на Плей До.

Препоръчани теми