Да не чуе
/, започнахме да си спим всеки в неговата си стая
.Хем ми е кеф , че детето само се приучава към навици, хем малко мие носталгично , сутрин нямам кого да нагушкам до мен
.Може би един признак на порастването

Миме честита месечинка
/, започнахме да си спим всеки в неговата си стая
.
.

Операции са позволени само за раждане на бебета. От друг вид не може да бъде рязането. 
Все съм си мислела, че им е рано за това. Баткото чак сега го прихваща тази тема - ако на някой филм се засилят да се целуват главните герои в негово присъствие се чува: О, ужас! и извръща очи. И сто пъти повтаря, че е само приятел с една мома от детската, с която са си все заедно от първа група, но не дай си Боже да ги наречеш "гаджета" - бълва огън и жупел
. Оздравителни
, (въпреки че не разбрах какво те е споходило...)
. Там по щатско погача правите ли?

играем и се веселим по цял ден все едно нищо и няма не са се спрели 

", питах го - ходи му се. Така че явно 1 ден е било чудото. Или поне се надявам.

Няма как да няма подобно нещо, защото не вярвам да ги шляпват наистина травмиращо. По-скоро ми се струва, че ги заплашват с изчистване на въшки, отколкото да го прилагат в действителност. 
).
Както казах, фирма Кифлинг и джофринг в действие.

Аз ще си питам и в темата за градините да не разводнявам тук въпроса.

Вече оправиха проблема и всички деца са с равен старт. Изравниха вх. номера и ако останат бройки до средно-статистическата група, ще ги джуркат на лотария. Предишното състояние на бъркотия просто ме дразнеше, защото можеха да прецакат по тяхна вина кандидатури.
Аз от миналата година се подвизавам в темата за страстите иначе. Момичетата там няма какво да отговорят. 
)
И е започнала да крещи истеричноооо ...