Ще ти бъда много благодарна ако провериш за тези две зъболекарски упойки:
Scandonest 3% (по-добрата, според мочта зъболекарка) и
Ubistesin (давам я просто като алтернатива)
Много благодаря!

Ето тези дни заспива след яденето в 12 и излизаме чак след 15 ч. Преди разглеждаше малко света и после заспиваше, а сега през цялата разходка се кокори и зяпа 
Аз съм забелязала като сме в колата и минаваме през тунел, Радина какви огромни пукали отваря

а как мислите за тези с близнаци и тризнаци и изобщо многодетните майки,мислите ли че те имат избор да изберат само едното или двете,а другото да го оставят защото незнаят дали ще се справят или дали организма ще им издържи....но както и да е,мое мнение и мой избор за който както казах не съжалявам 
по препоръка на моята док не съм давала на краси нито сега на алекс,а няколко пъти я попитах като ми каза че нямали нужда,били с малка фунтанела и разчитаме на слънчевите лъчи)които вече са рядкост) 

цял ден капя лимон и пия чайове и реших днес да не излизам,а да се лекувам.
и това взето заедно с хремата и главоболието ме удари жестоко 
и от тогава незнам дали е съзнателно или не,но всеки път си го хваща и много се кефи, сладък мамин-
чудя се върху какво точно се е съсредоточил,да си пипка крачето или да ака 
!
всичко бебешко не ни е чуждо
. Слава на Бога сме и здравички
.
Просто такава намеса в личното простанство на една жена, едно семейство....Аз не виждам никакво престъпление спрямо обществото в породените деца.... Просто какви присъди се раздават тука, все едно на някой са му откраднали обяда... И да, българската простотия е и в това да си врем носовете в чуждата работа.... 
! 

Препоръчани теми