Слънцето е все още тука, а Септемврийче се опитва да гука! N2

• 32 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и аз съм от забравящите мами да дават Деавита.Чудно ми е защо трябва да го давам на гладно и ако го давам когато се нахрани нямали да има ефект?

# 331
Здравеите мами,
аз отдавна не съм писала. Ние сме добре, растем, гукаме си, играем си с играчките, опитваме се да ги вкараме в устата, но за сега само юмручетата влизат Simple Smile. Открихме си едното ухо за сега и си го дърпаме и драскаме и после плачем....... абе забавляваме се. В четвъртък баща ми идва и ще видим дали ще иска да си играе с него или ще плаче. Ставаме пълна къща и ще е весело, ама после като си тръгнат с майка ми края на януари, на мен ще ми е тежичко. Сега мога да изляза, да се разходя да си почина ама после няма да имам време сигурно ooooh!
Това е от нас за сега. Много целувки на малките бебоци от нас, да растът здрави и много да ни радват  Hug
Лека вечер мамчета   bouquet

# 332
Здравейте мами,

Тара дано скоро Емо оздравее и нашата бебка е леко настинала с задна хрема и от 4 дена сме на сироп за кашлица и капки за нос и засега има малък ефект.
За вигантола нашата педиатърка ни дигна дозата на 3 капки защото ръбчетата по фронтанелата били по остри.
Моля стискайте ми палчета утре,че ще  ми вадят зъб,три седмици се опитваме да го спасим,ама само карам на болкоуспокоителни и трябваше да спра да кърмя ,вследствие на което и кърмата ми намаля драстично и вече стигнах до вадене,че и тази болка се нетрае.

# 333
Моля стискайте ми палчета утре,че ще  ми вадят зъб,три седмици се опитваме да го спасим,ама само карам на болкоуспокоителни и трябваше да спра да кърмя ,вследствие на което и кърмата ми намаля драстично и вече стигнах до вадене,че и тази болка се нетрае.

Миличката  Hug Стискаме ти, разбира се  Hug

Какъв сироп даваш на бебчето? нашата педиатърка не ни изписа нищо, лекуваме се само с кърма за сега, по точно с антителата, които аз му изработвам.

# 334
Ох чета тук за втори деца си говорите  LaughingБожееее хора аз секс съм правила един път[smilie=smile3514.gif] smile3514 Какви деца .От лохии, и два цикъла един след друг е тази вечер може и да правя секс като хората  .То и един секс ще е мани .Тарка,завидях за дивана  Mr. Green Laughing Преди време на Евита бях казала,че мъжо каза да забравя за френската любов ,че с тая уста син целувам е то е факт.Сега стана по сложно -пипне ли ме  за циците и съм му измила очите с кърма Mr. Green  hahaha Иначе няма лошо -децата ще бъдат в един клас и ще ги мислят за близнаци Mr. Green
Тарка,пази Емко,че тъщата ще каже зетчетата кекави беееее Mr. GreenПалчета за малкото юначе Peace
Мишленце,кога бе душко ти остава време да си мацаш ноктите  #Crazy Laughingи на фитнес да ходиш  Айде гласувах  JoyЕдин ден ще чакам узо аз, за тоя глас hahaha

# 335
  • София
Диди, остава време за всичко я, няма да се изоставяме. Взимай Геша и пристигай за един бърз маникюрен релакс  Mr. Green А за узо-то.....само да спреме да кърмиме един ден и лелеее  Joy Joy Joy Drunk

# 336
  • София
Дани, мила, не знам дали съм споменавала тук, но на мен също ми извадиха зъб, който бях счупила от стискането по време на раждането. Не беше страшно, аз поне се усетих навреме и до болка и болкоуспокоителни не се стигна. Сега чакам да ми заздравее мястото и ще слагам имплант. Кофти неща са това със зъбите, но няма как......ох ако знаеш как тайничко ти завиждам за намалялата кърма, ти каТо спря да кърмиш изцеждаше ли се???? Чудя се дали да не премина и аз към лечението на моите проблеми и временно да спра да кърмя и ако се цедя само дали ще понамалее???!!!
Моята анална рагада става все по-болезнена, денем не мога да седна, само ходя и детето кърмя, храня все на ръце. Проблема ми е че от болката правя рефлексно задържане на чревно съдържимото и си правя запек, моля ви кажете какво пиете за разхлабване>??? Аз никога до сега не съм имала подобен проблем и от там, от този запек аз всеки ден правя разраняване наново и наново. Сега пробвах с мед и хладка вода на лягане и утре със ставането пак! Хапвам круши, киви, какво ли не от този сорт, Не и Не.............

Аз пък не мога да остана безразлична към Ентелегентния коментар и съответно ще отвърна: Васи Ту на теб пък кой ти навлиза в личното пространство, семейството и т.н. нито те знам, нито те познавам, аз контактувам тук с определен кръг хора, които ми импонират на интелектуалния багаж, но ти не си в тази група и теб по никакъв начин не те визирам. Мислех си, че само ромките имат проблем с неконтролируемото възпроизводство, но изглежда не е така. И последно: тези които се чустват обидени, то моля да ме извинят, никой не желая да обидя. Просто споделям позиция и мнение.

Данна, аз тези играчки в БГ не съм ги виждала, я кажи ти от интернет ли ги закупи???? Има едни страхони въртележки за над легълцето, които светят нощем и пръскат страхотни светлинки по тавана на стаята.Освен това са забележете с дистанционно, нещо което мъж ми оцени високо. Нашата е най-обикновена навиваща се на Чиполино. НЕ знам има ли наистина специални играчки за успокояване на ревливи деца???
И последно искам да попитам за един слинг, който видях наскоро на една мама, то не е точно слинг, а нещо като мини порт бебе, което се закача като слинга, някоя от вас виждала ли е такова??? и моля споделете от къде мога да го закупя, бях се насочила към въпросната мама да я попитам, но тя толкова лошо гледаше, че реших да не и събирам негативната енергия и сега питам вас.
Лека и спокойна на всички.....

# 337
Eвита, аз бях публикувала снимка на моя слинг. Той е от този тип http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%97%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82 … abymoov-3254.html
Взех го от бебешкия магазин до Карфур
Но не съм доволна. Тогава бързах и реших направо да взема, без да чакам поръчка по нета. Сега съжалявам. Малко ми е неудобен, но не изключвам вероятността и аз да не се справям. А с кенгуруто, съвсем обикновено на Бертони и далеч не на тази цена, много разнасям Боби.
А и отдавна искам да ти пиша - ами хората ти се сърдят, защото на чуждото мнение, реагираш доста остро и директно с нападки. Може и малко по-меко човек да изрази позиция....Сега чакам и на мен да ми се скараш набързо Joy

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 05:29 от valerie

# 338
Евита, морското конче е това -
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … ean&pid=43203
аз си пазаруман много от Амазон; това го бях взела за 13 паунда /преди 3 месеца точно/; има ги и по магазините в България, не е някаква девфицитна стока; аз това за първи път го видях на сним ките на една позната /нейното бебче, всъщност/;
то е много относително кое е за успокоение и кое не; аз не бих определила Сара като неспокойно или проблемно бебе - то като има някаква ревлива криза, нищо не помага Simple Smile
а за шезлонгите - не съм го запазила линка със тази, която споменавам; ти обмисляла ли си да си вземеш шезлонг тип люлка, а не просто шезлонг? така ще имаш хем вибрация, хем музика, но и много качествено люш-люш Wink
дали не беше пък това - http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=product&pi … 646&pcat=bgpy
ама пък да не излезе, че съм им рекламен агент  Rolling Eyes

...сега Роби Уилямс запя 'Етърнъти' по бтв - среднощно поздравче  newsm18

Сара се събуди в 4 а.м. с много значителен плач, търсеща ядене; и сега се замислих - от вчера е яла в 12 на обед, в 16, 20 и 24 часа; и сега след 4 часа - пак - направо като часовник е Simple Smile

ние си имаме ново приятелче - едно момиченце, което е родено 6 дни преди Сара, че дори и в същата болница Simple Smile запознахме се с майка и /също българка/ по време на избора на президент в посолството; но тогава не си разменихме контакти /за което мен ме хвана много яд после/. но, Господ си знае работата - преди 2 седмици се разхождах в любимия ми магазин на Дисни и изведнъж отсреща ни пресеща друга червена количка и ни казва 'здрасти' Simple Smile точно същата жена; от тогава често се виждаме и много се радвам - това си е като да си имаш септемврийски форум на живо Simple Smile
и сега аз навлизам сериозно в темата с шапките - вече направих 2, и продължавам в същия дух - 'наборчетата' да ги докарам с плетени красоти Simple Smile

мен от няколко дни ме обзема някакво много особено усещане - определено не е носталгия - но някакси спонтанно ми се прииска да доведа Сара в България; то това, разбира се, неизменно ще се случи, защото тя е български гражданин и ще трябва да и правя документите в България, но все пак - спонтанно ми се идва, дори за седмица-две /че на първо време няма да може за повече.../
много особено усещане, наистина  Rolling Eyes

# 339
Валери,
вие наистина сте ранобудни Simple Smile аз тая надеждата това да ни е просто среднощно събуждане и да си заспим пак Simple Smile
  bouquet

# 340
Дана, аз не тая подобни надежди, затова и вече си пия кафето  Simple Smile
Ти и кафе сигурно не можеш да пиеш...
Но пък ранните утрини са подходящи и за сладка носталгия, и за сутрешно зареждане. Аз си ги обичам.

# 341
Ку-ку и от нас  Hug

Дани, скорошно оправяне  Hug

Мишчице, имаш един глас от мен, и на мен лаковата тема ми е много любима. Аз по принцип се нося по - консервативно, но купувам доста от лаковете, които показват там и стоят неупотребявани в едно чекмедже на скрина  Mr. Green Голяма мания е това  Laughing

ЕвиткаHug
Аз също споделям твоето и на Тара мнение. И също не искам да се бъркам в ничий живот, но след като се пише във форуми и соц. мрежи, то е нормално да се коментира това, което пишеш, независимо дали ти харесват или не коментарите  Peace
Евитка много точно е усетила какъв е аджеба проблемът в конкретния случай Peace И честно казано всички сме пряко засегнати, щот, нали се сещате, въпросната девойка за 18 год. си възраст колко трудов и осиг. стаж има, съотв. колко осигуровки е платила, пък после ще реве, че дължавата не й гледа децата, що майчинството й малко и прочие, и прочие  ooooh!
Ама, хайде, стига толкова, не е в мой стил да порицавам чужди хора и да им държа сметка  Peace

Аз без план А и план Б не тръгвам никъде  Peace

Ние сме на една капка Вигантол от два месеца насам.

# 342
Мами вие каква водичка давате -чешмяна или изворна?Аз преварявам чешмяна,но забелязах,че в нея има нещо като парцалчета,въпреки че я прецеждам с цедка и марля.А за преваряването на изворната и на минералната изобщо гледах веднъж едно предаване, че не е хубаво да се преварява,защото нещо ставало там с минералите и е по-вредно да се преварява отколкото да се пие така. Rolling Eyes
Иначе моята сага с кърменето приключва-малкия все по-хитър става и не иска да дърпа-нали от шишето си тече без проблем Twisted Evil.Апък и почна вечер да прави големи паузи и съвсем ми намаля кърмата.Иначе вечно е гладен и плаче,че не му стига а е качил за 5 седмици 1800 гр Shocked
Въпрос към ЛЛЛ
От известно време Виктор прави по-големи паузи нощем и от тогава след като съм предложила и втората гърда от нея почти нищо не може да изсмуче,все едно е празна.Пробвах да цедя,но втората гърда пуска винаги по-малко.Иначе сме на дохранване,не сме само на кърма

# 343
  • София
Хелоу  Hug
Днес ми е изключително студено. Незнам що така и смятам да пропусна излизането на вън. Вчера мръзнах 2 часа навън и не срещнах нито една сродна душа, бях с ръкавици и качулка на суичъра и ми замръзнаха ушите и ръцете  ooooh! Днеска ще пропусна, че то и слънце няма.
Довечера няколко колеги ще ми "дойдат на гости" в кварталната пицария и днес ще трябва да се цедя, за да оставя на мъжа ми кърма ако Вики нещо нададе вой...или пък аз се отплесна  Mr. Green
Кокетка недей да воайорстваш само, ами направо се вписвай при Лаковете  Hug шЪ те чакам...дет се вика  Hug
А и отдавна искам да ти пиша - ами хората ти се сърдят, защото на чуждото мнение, реагираш доста остро и директно с нападки. Може и малко по-меко човек да изрази позиция....Сега чакам и на мен да ми се скараш набързо Joy
+ 1  Peace

# 344
  • София
Здравейте и от нас,

леле хора и тази нощ спахме:-)))) Пу-пу наша Рада заспа около 23 след като похапна и после милинкото ми се събуди в 5,30, хапна пак обилно и стабилно и заспа до 9:-))) И сега си хортува щастливо на една брошура на някакъв магазин:-)))
Валери, не мила не е този слинга....прилича на мини количка, даже и навесче си имаше лекинко като козирка, детето стои като на табла (все едно си представи тези дето продават на плажа от хоризонталните табли и ги носят през рамо). Хммм бе ще поровя още малко......колкото до това дали ще ти се карам, неее ти не си в обсега ми. Аз обичам тези, които пишат така както говорят, тези които смятат, че осоляването на детето ще го спаси от потене, тези които слагат мед на биберона на детето и така се оттървават от неговия неистов плач, тези които смятат че Емпатия и Симпатия са едно и също нещо и повярвай ми толкова ме възмущава простотията, че никога никога няма да остана безразлична и ще се боря със зъби и нокти срещу нея.
Кокетка, радвам се,  че от този форум имам личен контакт само с няколко от вас, но качествени, с които ми доставя удоволсвие да си комуникирам, щото са на моята честота, от моята кръвна група, защото знам че и ти както и аз създавайки дете сме го премисляли мнооого много време и за това дете ще подсигурим и най-доброто образование и най-добрата среда за отглеждане. Не че другите няма да го подсигурят не ме разбирайте погрешно, но при нас ще е по-лесно защото сме намерили точното време и подходящите условия. Това е разликата, ако ме разбрахте разбира се.....??!!!
Данна, да ти кажа и аз съм в чуденка дали да е просто шезлонг или да е люлка. Само да кажа, че си говорих с шеф на голяма търговска верига за детски принадлежности и тъй-като ми е близък си позволи коментар, след като му споделих, че искам да закупя шезлонг на Рада. Според него това е ненужна вещ, освен това смята че е доста опасно, след третия месец децата започвали да се обръщат и стават доста шавливи и тези шезлонги много лесно се обръщали и захлупвали детето, за него най-подходяща е най-обикновената кошара и в нея да има много много изграчки, сподели че  децата са много щастливи на такова място и пак е до теб дечко и пак си го гледкаш. Не знам честно много се чудя.......и не такива играчки тук не съм виждала...ще поровя по-обстойно, защото много ми допадат.
Аууу на мен след посещението миналата седмица в НОИ вчера са ми превели паричките...... Но еднократната помощ от социалните още е мираж??? Едномесечния период отдавна мина а депозирах докиментите на 05.10...но, чакане му е майката в нашата татковина.

Общи условия

Активация на акаунт