. Открихме си едното ухо за сега и си го дърпаме и драскаме и после плачем....... абе забавляваме се. В четвъртък баща ми идва и ще видим дали ще иска да си играе с него или ще плаче. Ставаме пълна къща и ще е весело, ама после като си тръгнат с майка ми края на януари, на мен ще ми е тежичко. Сега мога да изляза, да се разходя да си почина ама после няма да имам време сигурно 

Стискаме ти, разбира се 
Какви деца .От лохии, и два цикъла един след друг е тази вечер може и да правя секс като хората .То и един секс ще е мани .Тарка,завидях за дивана
Иначе няма лошо -децата ще бъдат в един клас и ще ги мислят за близнаци 
Един ден ще чакам узо аз, за тоя глас 

запознахме се с майка и /също българка/ по време на избора на президент в посолството; но тогава не си разменихме контакти /за което мен ме хвана много яд после/. но, Господ си знае работата - преди 2 седмици се разхождах в любимия ми магазин на Дисни и изведнъж отсреща ни пресеща друга червена количка и ни казва 'здрасти'
точно същата жена; от тогава често се виждаме и много се радвам - това си е като да си имаш септемврийски форум на живо 

И честно казано всички сме пряко засегнати, щот, нали се сещате, въпросната девойка за 18 год. си възраст колко трудов и осиг. стаж има, съотв. колко осигуровки е платила, пък после ще реве, че дължавата не й гледа децата, що майчинството й малко и прочие, и прочие 

Днеска ще пропусна, че то и слънце няма.
шЪ те чакам...дет се вика 

Препоръчани теми