Маги е мноог неспокойна от известно време, особено вечер

Нослето не и се оправя, правихме гърлен и носен секрет и има Мораксела в гърления, повторихме го и .....пак излезе. Док ни изписа АБ, първо смятах да не го дам, но нещо положението не се оправя плюс зелени акита и понягога в повръщаното има слуз.. В крайна сметка ще го дам , като го давам с пробиотик + туя и Монилия за да намаля вредното действие. Все пак ми е доста свито под лъжичкото. Всеки път като съм давала АБ на Монко съм страдала ужасно, направо ме заболява главата като си помисля за това

овлажнител за въздухМоля, тези соито си купихтие бъзо да издадете дали сте доволни и от кой вид

Tara WilsonКърменето кожа до кожа помага да се предадат сигнали м-у майка и бебе и да се произведат нужните антитела Дано скоро сте здравички

Ние във сряда ще отпътуваме на първата си семейна почивка в такъв формат . Ще сме в х-л с топъл минерален басейн
за Маги ще нося малко басейнче да и го пълня от душа с минеална водичка. Дано да ми стигне смелостта да се съблека по бански 
/.
. Майка им изглежда страхотно и хич не е съсипана. Спомням се, че забременя докато кърмеше. Нямаше цикъл /което нали не означава че няма овулация/и тя спокойна била, и изведнъж сутрешно гадене и така. Разбра в 3-ия месец. Изобщо не се замисли дали да го маха. Наистина беше и трудно с бебе и прохождащо бебе...но ето че времето мина и сега момченцата са и страхотни. Другата ми позната е зъболекарка. В момента е на 38 или 39 и има бебе на 8 месеца и още едно детенце на 2 години. Страхотно свежа и подмладена ми изглежда. И при нея избора беше абсолютно съзнателен, защото както казва тя "няма време". Минусът според мен е за майките, които не са си представяли точно какво е да имаш дете. И изведнъж им идва в повече цялата ситуация. Ако на такава жена и се случи бърза втора бременност най-вероятно няма да е готова за нея. Но пък хората се справяме със всякакви изпитания, и човек да даде още един живот според мене е страхотно нещо и стига да го иска няма как да не се справи, колкото и трудно да е в началото.
само го гушкам, а той, миличкия, ми се усмихва 
тук го препоръчват в луксозните бебешки магазини и ме заинтригува; аз се замислям за предстоящите разходи и реших да го планирам по-отрано