Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се води дискусия за реклама на форума?
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се води дискусия за реклама на форума?
-
Какви са мненията за рекламата на училището на Иванов?
-
Как участниците реагираха на подозренията за реклама?
-
Какви са мненията за качеството на образованието в училището на Иванов?
-
Какви са мненията за резултатите от обучението в школата на Иванов?
Според мен друг тип трудности каляват характера.Но пък хората сме различни, мненията ни също.
Освен това имам и лични наблюдения от моята племенница,която посещаваше школата на г-н Иванов,и която по мое мнение(което не съвпадаше с мнението на нейните родители)нямаше нужда от това. Аз ,като родител ,съобразяващ се с индивидуалните качества на дъщеря си ,с психиката и на 12 годишна ,с чертите на характара и ,никога не бих и причинила това ,пък и с риск да не бъде "една от еврозвездите на софийския интелектуален небосклон". Радвам се,че избрахме друга школа ,със съвсем различен подход и отношение към децата. 

Вече уточних, че момичето беше и старателно , и амбициозно, и можещо, далеч от понятията мързел и разсеяност.
В целия архив на страницата еднократно има упоменати деца, положили изпити за сертификат в Гьоте Институт, като най-високо достигнатото ниво е В1 -нищо чак толкова впечатляващо. В най-долната й част има и снимка на сертификат от 2007 за ниво А2. Къде е похвалата за децата, получили възможно най-високото ниво...