Ослушва се априлският татко, дали му рита бебето сладко

• 30 915
  • 731
  •   2
Отговори
# 180
хайде лека вечер аз отивам да празнувам и да пия коктейли. Днес можело каза Св. Мина Grinning Grinning Grinning. До утре в Анел

# 181
Имам въпрос към майките с втора бременност - какъв е полът на бебето и забелязали ли сте каква храна ви се хапва. Първото ми дете е момче и не ми се ядеше сладко и хляб. Сега се чудя, понеже трима доктора ми казаха, че чакам момче, а налитам на сладко и тестено.
при мен има разлика в двете бременности, но не знам дали има връзка с пола. С Алина ми се ядеше сладко, сега чакам момченце и ми се яде кисело и солено, а по принцип съм голям фен на шоколада, сега не ми се дояжда. Но има и нещо общо, независимо какво ми се яде и двата пъти ще завърша на вид като тюлен Whistling

# 182
Здравейте и от мен на бременните мамчета и на празнуващите с именици бременни  Grinning

s.kov, и аз искам да запазя стволови клетки и моят доктор ми препоръча тези 2 стволови банки. аз май клоня към английската. още когато решихме да правим бебе, започнах да събирам пари за това, защото много държа да мога да запазя, и съм убедена, че с времето ще се намерят още повече приложения.

много съчувствам на майките с проблеми в работата - на мен ми се падна най-свестният шеф на света, който ме остави да работя от вкъщи. сега няма грип в офиса и по-скоро, за да не ми е скучно сама вкъщи, идвам на работа, защото офисът ми е хубав, работата - нормална, а колегите - весели. стискам палци на тези от вас с проблемни работи, като се върнете от майчинство, нещата да са се поменили или да си намерите по-хубава работа  Hug

duhi_puhi
, така съм се смяла на това с дрехите rotfImbo и аз съм същата - избирам между 2 туники и 2 пуловера , с които се побирам

между другото на мен ми е много полезно, когато публикувате какви колички сте харесали, аз направо се загубих в цялото това разнообразие и чета мненията в амазон, където абсолютно винаги има много + и -  Thinking освен това ще се местим сега  в една миниатюрна гарсониерка, в която леглото на бебето и повивалника ще трябва да са разделени и съм почнала отсега да търся (все едно ще се свършат до април  Rolling Eyes)

на ФМ съм след 3 седмици, толкова искам да минат вече да го видя този дребосък как е и какъв пол ще е, макар че претенции нямам, но все пак съм жадна за подробности

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 17:51 от nataliai

# 183
S.kov, Persona_grata, благодаря за разбирането, момичета  Hug
Mia66, смятам да последвам съвета ти относно пътуването и да си взема магнерот и нош-па да пия преди и след това. Благодаря!  Hug
Kukundrelka, къде ще ходите утре с мъжа за дрехи? И моят,милият, има нужда от шопинг, че покрай мен съвсем се е занемарил с дрехите  Embarassed Само че се чудим къде да ходим - много е студено, а аз до онзи ден бях с кашлица и хрема.  newsm78 Дай идеи Grinning

Гледам, че някои от вас обсъждате сърцебиенето. Да ви кажа, аз предната нощ едва заспах от сърцебиене  Shocked Много странно, досега не ми се е случвало  #Crazy И от вчера сутринта имам леки пробождащи болки долу вдясно -  мисля, че са контракции. И днес си взех да пия магнерот и нош-па. Според вас имат ли сърцебиенето и контракциите нещо общо? И то да се появят ей-така - няма спомен да съм се натоварвала, лежа си кротко вкъщи и гледам сериали.  Rolling Eyes Дайте съвет.  Praynig Другата седмица съм на док и ще питам, ама поне дотогава да имам идея защо така се получава.

Мерси предварително за отговорите и приятен уикенд на всички  Hug

# 184
  • София
Andromeda_84 май първо до Илиенци ще скокнем да видим бременния магазин и може да огледаме за дънки и някое пуловерче за мъжо. Аз се съмнявам да си намеря каквото и да е, но ако за него намерим пак няма да ни е напразно ходенето. А ако нищо не намерим ще ходим до един склад за маркови дрехи за износ. Много добри цени и намаления имат ама убий ме не мога да ти го обясня. Той е минал от там преди няколко дни и май си е харесал някакви дънки, но първо до Илиенци да видим тоз бременен магазин къде е и какво предлага Simple Smile И аз от време на време имам разни пробождания, но не знам дали са контракции Simple Smile След голямото чистене миналата седмица имах адски болки в корема и за това съм кротичка тези дни. И аз като цяло имам доста ускорен пулс, но той си ми беше около 100 и преди да забременея. Интересното е,че и кръвното ми по принцип е малко по-виското, но напоследък пада зловещо и лекарката ми каза да се "лекувам" с кафе и кола. Много години ми костваше да спра с колата и сега да развалям хубавата работа ....... няма да стане. Аз все още си влизам в дрехите, но преди да забременея свалих 15 кила и предполагам,че се дължи на това Simple Smile Вчера си викам еееееее колко ще е хубаво да си изкарам с моите дрехи до края, но малко се съмнявам. Мразя ниските талии и заради високите талии на панталоните ми няма да влиза шкембачето.Искам да си купя един гащеризон и един черен панталон и да приключа с бременното пазарене Simple Smile Току що сложихме кисело зелце с мъжо и вече нямам търпение да стане  Joy  За жалост обаче има мноооооооооого време докато започне да киселее. Утре ще се похваля ако имаме успех с покупките Simple Smile Малко се отплеснах - ще ме прощавате!  Embarassed Embarassed EmbarassedХубава петъчна вечер от мен! Simple Smile 

# 185
kukundrelka китайците правят в ресторантите китайска туршия по някаква друга методика и киселото зеле ставаше за отрицателно време...ако някоя жена тук знае да ти помага, аз към кисело не съм залитала досега.
Пробожданията в корема е нещо различно от контракциите - контракциите правят корема ти твърд като камък, много стегнат, но не те пробождат(поне ако не си тръгнал вече да раждаш, тогава контракциите са друго нещо Laughing)

Момичета, исках да ви питам за спортните сутиени, купих си и съм супер доволна от него, никъде не ме стяга. Но скоро трябва да го сменям с по голям отново и исках да ви питам, аз все полиестерни намирам наоколо, вие имате ли трикотажни и откъде ги купувате - иска ми се да е памучна материя.

Ох, колкото повече наближава времето за резултатите от амниоцинтезата, толкова по нервно ми става - резултатите от сряда нататък...(3-4 седмици)  Бременея все повече, а спокойствие няма

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 19:47 от laguna

# 186
  • София
laguna по принцип продават и по магазините ..... та ако го закъсам много ще си купя! Simple Smile Иначе след 40-50 дни ще е готово и ще имаме докато бебчо се роди Simple Smile Аз обичам сърми и още доста манджи с кисело зелце!А за пробождането за това не го нарекох контракция ами пробождане - май все още не ми се е случвало да имам контракции (и по-добре)! Кога ще излезе амниоцинтезата? Сигурна съм,че всичко ще е както трябва!Стой спокойно и не се напрягай допълнително!Стискам палци до посиняване всичко да е наред!

# 187
Здравейте дами  Hug
Да взема да се разпиша в новата тема и аз  Blush
Честит Имен ден на всички празнуващи, бъдете живи и здрави !
Моето бебче днес цял ден празнува Simple Smile) ще е имениче. Голямо шаване, голямо нещо. Сега като го усещам по ми идва да си галя коремчето и да му говоря.
За боцканията, мога да предположа само че се дължат на това че бебетата растат и всички вътрешни органи се качват нагоре.
Нашето зеле напредва сериозно, даже малкия опитва сока, и от 2 дена е с разтройство, но май е  някакъв вирус, мъж ми пък се прибра с ужасна хрема, тече като фонтан. Дано не ми лепнат нещо  Praynig
Имам въпрос към майките с втора бременност - какъв е полът на бебето и забелязали ли сте каква храна ви се хапва. Първото ми дете е момче и не ми се ядеше сладко и хляб. Сега се чудя, понеже трима доктора ми казаха, че чакам момче, а налитам на сладко и тестено.
при мен има разлика в двете бременности, но не знам дали има връзка с пола. С Алина ми се ядеше сладко, сега чакам момченце и ми се яде кисело и солено, а по принцип съм голям фен на шоколада, сега не ми се дояжда. Но има и нещо общо, независимо какво ми се яде и двата пъти ще завърша на вид като тюлен Whistling
С първата бременност ми се хапваше кисело, сега по-скоро сладко, но доктора каза пак момче.  А може пък да не е видял добре  Mr. Green
Пак се поулях! Лека нощ

# 188
  • София
Аз не съм усетила бебенцето и хич не ми идва да си галя коремчето и да му говоря!Някой път се чудя,че на мен нещо ми има и чак ми е мъчно,че не ми идва от вътре да говоря с бебчо. Много се надявам като го усетя и да ми дойде ищах да му бъбря. Някак си знам,че съм бременна ама като не съм го усетила ми е все едно не съм ...... оххххххх и аз не знам как да го обясня! Simple Smile Забравих и аз да пожелая на именниците здраве, късмет, усмивки и хубави думи да се чуват за тях! Simple Smile Сигурно е от хормоните! Simple Smile man4eva пази се и внимавай да не лепнеш нещо. Моят и той е като фонтан ама го тъпча с хапове, прахчета и хомеопатия - влачи се вече цяла седмица и се надявам да се оправя вече, че не знам. За сега съм здрава, но може да се дължи и на хомеопатията! Simple Smile Кога сложихте зелето,че вече и почти станало ....... лелеееее Simple Smile)))))) Да пратиш една зелка като стане, а аз ще връщам жеста като стане нашето Simple Smile

# 189
Аз търсих памучен спортен сутиен, но още преди месец тези, които пробвах едвам ми побираха гърдите. Освен корема и те растат доста. Скоро отново ще сменям сутиените и се чудя от кой магазин ще е, имам една приятелка с чашка Д и нея ще я разпитвам, защото не ми се плаща по 30лв за сутиен, който няма да ми става след  известно време.

# 190
Кукундрелка, аз усещам бебето от три седмици и може би повече, но още се чувствам както описваш... отдавна се тревожа ... наистина понякога се чувствам просто напълняла, не бъдеща майка .. много тъпо ..
мамите тук ме успокоиха,че ще си дойде с времето чувството... и понеже не мога да му говоря, реших да му пускам музика - нещо успокояващо, което да използвам, когато се роди, за да го успокоявам (бях качила линк Simple Smile , а имам и една детска мантра от йогата, ще започна да пускам и нея - детски вариат на Гаятри мантра)... аз и затова искам да знам пола, някак си - да мога да си го представя, че да се отключи това и в мен.

# 191
Здравейте! Вие поне знаете какво ви се хапва- сладко или кисело. Аз съм придобила свръх нюх, само ме бъзикат колежките, че през две стаи надушвам нещо за хапване. По- лошото е , че каквото надуша- това ми се хапва Simple Smile Добре, че работата ми е свързана с много търчане, та засега съм се утюленчила умерено Laughing
За сутиени ми препоръчаха един цех, с цени по 3-4 лева. Ще изчакам още мъничко и ще ходя натам. Ако някой от София се интересува, ще пиша къде е.
За косата четох, че си препоръчвате разни шампоани по 15-тина лева. Аз намерих доста ефективен и евтин метод, от който съм много доволна- корени от коприва за 80 стотинки от билкова аптека. Направо ми се струват чудодейни Simple Smile

# 192
Аз също с първата бременност хапвах доста кисело-буркан с кисели краставички свършваше светкавично. А сега ми се хапва повече сладко-не точно сладкиши, по-скоро компоти, сушени плодове и т.н. А пак ще е момче.Макар, че на мен така и ми казаха-различни бременности-еднакви деца!И при мен максимата се оказа вярна:)
Иначе бебо ме подритва все по-често и даже се усеща с ръка на корема.Интересното е , че в тази част, в която най-вече усещам движенията са му ръчичките и главичката- така че по-скоро раздава юмручета , а не ритничета:))
Говоря му постоянно.И понеже имаме вече няколко варианта за имена- изпробвам кое ще му пасне най-много и на кое ще реагира най-оживено   Laughing

# 193
Eni27 - а как разбираш кое къде му е? Аз оставам с впечатление, че се мести много често?

# 194
На ФМ във вторник го видях ,че така се е разположил и предположих , че все още си е в тази поза.Но вярно....може и да се "кълбучнал" вече!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт