Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Оторизацията в Пейпал трае точно 30 дни. На 31-вия трябва статуса да стане Expired и парите ще се отблокират.

# 16
Мерси, Алекс!   bouquet

# 17
  • София
здравейте момичета
Моля за малко помощ, днес за пръв път платих с Пей пал, но нещо много висок курс ми излиза, от обяснението на първа страница не можах да се справя с промяната на курса на валутата, моля за помощ Praynig

# 18
Момичета от предната тема на някои му бяха върнали парички,от поръчка от ебау.Появихали ви се по сметките и след колко дни?Защото на мен във вторник ми върнаха,а все още ги няма налични по сметката?Нали за 3-4 дни се появяваха?

# 19
3-4 работни, обаче. Wink Бързаш. Другата седмица ги очаквай.

# 20
Права бе Алекс Peace
Днес е четвъртия ден,сутринта ги нямаше още,но сега вечерта като проверих и са по сметката вече Peace
Благодаря за съдействието и помощта Алекс  bouquet

# 21
  • хасково
Каня се за първи път да плащам с пейпал.Верифицирана ми е сметката.И за да не сговня ситуацията още в началото,задавам лаическия въпрос"Какво правя за да платя.Ще плащам в Китай.Давам номер на акаунт(и кой точно номер) или аз нареждам плащането? Embarassed

# 22
Може ли да попитам и тук нещо? В ПП акаунта имам определена сума. Плащам нещо което струва повече. Първо се взима въпросната налична сума от акаунта и разликата от кредитната карта ли или направо от кредитната или ме пита?  newsm78
Надявам се да зададох въпросът си разбираемо  Embarassed

# 23
Каня се за първи път да плащам с пейпал.Верифицирана ми е сметката.И за да не сговня ситуацията още в началото,задавам лаическия въпрос"Какво правя за да платя.Ще плащам в Китай.Давам номер на акаунт(и кой точно номер) или аз нареждам плащането? Embarassed

Какъв номер на акаунт, бе мацка?  newsm78
Като плащаш в сайт, избираш плащане с Пейпал. Въвеждаш си мейла за Пейпал, паролата, потвърждаваш плащането и чакаш да получиш потвърдителен мейл за плащане.
И за Бога - не им плащайте директно /не им пращайте пари/ на тези китайци!

Може ли да попитам и тук нещо? В ПП акаунта имам определена сума. Плащам нещо което струва повече. Първо се взима въпросната налична сума от акаунта и разликата от кредитната карта ли или направо от кредитната или ме пита?  newsm78
Надявам се да зададох въпросът си разбираемо  Embarassed

Супер разбираемо.  Laughing
Първо тегли наличността от баланса в Пейпал.
После сумата, която не достига, се тегли от картата.
Няма да те пита.

# 24
И на мен така ми се стори, но исках да съм сигурна Simple Smile
Благодаря ти, Алекс1   bouquet

# 25
  • хасково

Какъв номер на акаунт, бе мацка?  newsm78
Като плащаш в сайт, избираш плащане с Пейпал. Въвеждаш си мейла за Пейпал, паролата, потвърждаваш плащането и чакаш да получиш потвърдителен мейл за плащане.
И за Бога - не им плащайте директно /не им пращайте пари/ на тези китайци!

baduu  Това исках да знам.Не съм сигурна дали емейл адреса се пише или някакъв друг ID номер Embarassed  Благодаря!

# 26
Здравейте! При поръчка в Ла Редуте, стигнах до плащане, прие го, но ме върна на втора стъпка да променя адреса нещо /доколкото разбрах/ и в крайна сметка нямам регистрирана поръчка, но парите са ми блокирани. Какво мога да направя? Трябва да чакам 30 дни ли?

# 27
Да. Нищо не можеш да направиш друго освен да чакаш.

# 28
Благодаря Алекс!   bouquet

# 29
Извинявам се предварително, че може би ще задам супер тъп въпрос  Embarassed.
Значи регнах се със 100 зора в Ибей, в Пейпал, въведох дебитна карта Виза в Пейпал, верифицирана е всичко и сега уж остава само да пазаря. За да не стане някоя излагация от рода на да спечеля нещо и да не успея да го платя, обаче, без да съм спечелила нищо, само се пробвах от Пейпал да пробвам да "плащам" нещо в ибей, просто за да видя как става. Отивам си в акаунта в Пейпал, давам Йбей чекаут, зарежда ми се йбея, въвеждам си там парола и юзърнейм и ми дава следното съобщение: "Не е възможно да заредим вашата карта". Сега се питам, това дали е защото имам проблем с плащанията по принцип или просто, защото няма реално нищо спечелено  Embarassed. В картата ми има пари....

Общи условия

Активация на акаунт