Интериорен стил по аматьорски 2

• 59 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Като сме подхванали интересни и нестандартни осветителни тела, та попаднах днес на три много интересни полилея -  първия -  1..  2..  3..  4..  5..     втория  третия

# 647
Хм, тези ми напомнят на някакъв по-спретнат цитат на "Porca Miseria" на Инго Маурер.
Не мога да не спомена, че "porca miseria" в превод от италиански означава нещо от рода на "мама му стара"! Laughing

А по повод на "крушката на раздора" Laughing, днес попаднах на този материал.

# 648
  • Стара Загора
момичета ,имам нужда от помощ,интересува ме ако някой има инфо за ламперия тип ламинат за стена,не ме интересуват тези пластмасови в веригите  а по скоро нещо от този сорт ,например как то е е облечена стената в спалня в този апартамент
http://forum.dibla.com/index.php?topic=7871.0

# 649
Цитат
А по повод на "крушката на раздора" Laughing, днес попаднах на този материал.

Хе- хе, аз пък вчера се изкефих на това  - да се обърне внимание, че горе има мотори, които задвижват колелата и вдигат или спускат надолу 'пенделите'  Laughing 

Кокови4, в Бриколажа, отзад, при ламината за под, има и ламинирани ламперии. В същите десени като подовите. Ако не се вгледаш ще се объркаш, че са за под.

# 650
момичета ,имам нужда от помощ,интересува ме ако някой има инфо за ламперия тип ламинат за стена,не ме интересуват тези пластмасови в веригите  а по скоро нещо от този сорт ,например как то е е облечена стената в спалня в този апартамент
http://forum.dibla.com/index.php?topic=7871.0

Страхотен апартамент! Heart Eyes
Май Дорис беше показвала банята тъкмо на този апартамент. Бетонното кубче.
По твоя въпрос по-добре да се обърнеш към хора, които могат да ти направят персонален проект и решение. Не е задължително да е много скъпо. Peace
А пак от този апартамент, лампата над масата е на Марсел Вандерс и наживо е една приказка: _1_, _2_, _3_.

Хе- хе, аз пък вчера се изкефих на това  - да се обърне внимание, че горе има мотори, които задвижват колелата и вдигат или спускат надолу 'пенделите'  Laughing 
Жестоко! Crazy

# 651
Веднага сменям полилея над меката мебел и махам онзи свещник на трапезарната маса  Confused  Другото е ок.

Да Дорис е показвала този апартамент.

# 652
Свещникът сигурно е най-важен, иначе как ще ги разбреш, че са евреи. Laughing

# 653
Еврейски ли е този свещник? Със седем свещи ли трябва да е или има друг признак?
Кухнята не я виждам, да не е с две мивки и два хладилника?  Simple Smile

# 654
Скандинавските свещници също са наредени в редица (понеже ги глагат до прозореца, на перваза, и е по-удобно да са плоски) и често са с по 7 "ръце". Макар че техните варитат и има с по 5, с по 8, 9...

Показвам тези готини закачалки Simple Smile

P.S. Заподозрях дали свещникът няма да е на Moooi, също като лампите, и се оказа, че да. Значи не е еврейски дизайн. Simple Smile))))))

# 655
Майтапя се, че са евреи, но аз това го знам като еврейски свещник. Толкоз да им е харесал и да са си го сложили, не знам, не знам... Laughing

menorah

# 656
A, aха. Видях и аз, че е на Moooi, същия модел го има и с по- малко свещи - 4-5 някъде. Много са грозни. Оригиналните еврейски ми харесват. Но не е от бройката, явно. Той и кофтито полилей е на Moooi. Аз просто не харесвам този стил - неокласика го беше нарекла Нивиана. Класически модели, но дърварски изпълнени, за да са модерни. Стил Мартинели - те са фрашкани с такива неща. Те само това продават, де.

# 657
P.S. Заподозрях дали свещникът няма да е на Moooi, също като лампите, и се оказа, че да. Значи не е еврейски дизайн. Simple Smile))))))

Е, баш менора си това, даже и производителите не крият. Laughing

http://www.moooi.com/producten/80-menorah-bold.html

Ние сега ще им направим дисекция на апартамента:)

# 658
И ето го на прозорец  Така малко по- леко го преглъщам. На онази маса е много зле.

# 659
Цонна, права си значи. Simple Smile Аз свързвам Моооi с Марсел Вандерс и изобщо с холандски дизайнери, но то не пречи да са решили да направят еврейски свещник. В едно интервю Пининфарина каза, че си мечтае да дизайнва кредитна карта Laughing , така че менора от холандец не е кой знае какво.

На мен свещникът и лампата над него ми харесват. Никак не харесвам и аз полилея над меката мебел.

Общи условия

Активация на акаунт