Интериорен стил по аматьорски 2

• 59 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, отдавна ви чета и чак сега успявам да се включа. За съжаление сигурно ще е за кратко, но все пак  Simple Smile

Ето това ме вдъхновява http://zainteriora.com/index.php?option=com_content&task=vie … 584&Itemid=42

също и http://www.comfort.bg/bg/%e8%ed%f2%e5%f0%e5%f1%ed%ee/view/174.html
и този апартамент http://www.nashdom-bg.com/bg/articles/79-articles.html . Обожавам тухли. В хола си налепихме едната стена и ми е много уютно.

# 676
Хамака в дневната от Барбабю са го видели  Laughing 

А това

и мен ме вдъхнови, направо ме размаза  Crazy

# 677
self_control , обожавам гредите на тавана. От оня ден обяснявам на мъж ми колко добре ще стоят в къщата, ама сега и снимките ще му покажа за да се убеди  Peace

*Галя* , не само на теб така ти е подействала pina , но и на мен  Blush. Обадих се в моят роден град и казах на всички нищо да не пипат от старите неща в къщата на дядо ми и баба ми  Crazy. Лелееееееееееее какви сандъци има там , нарисувани с картинки, и какво ли не, чак не искам да се сещам, че да не пална колата и 600км не ми мърдат  Simple Smile. Всичко ще отмъкна от там - сигурна съм!
Скоро започна строежа на къщата ни и сега там е строителна площадка, преди палетите не ги виждах, а камо ли да им обърна внимание, а сега ги гледам и им се мераклисвам, виждам , че са навсякъде където и да ида  Crazy......
Темата е виновна  Wink Heart Eyes

Хора, явно не ми е дошло времето, но никак не ми допадат тези висящи крушки  Rolling Eyes От какво почнахте да говорите за тях, да ги показвате, мъчих се, мъчих се ама не ми легнаха на сърцето и туй - то. Случвало ми се е нещо след време да харесам, може би и с тези крушки ще е така  Hug

# 678
  • София
Гредите и на мен са ми слабост. Мисля да сложа декоративни, но всички ми се подиграват, че се опитвам от панелка да направя къща  Laughing

# 679
Реа, щом не ти харесват голи крушки сложи им по едно лампионче Wink цък, цък, цък
и на мен не ми е важно да е гола крушката, важното е кабелът да е текстилен и шарен  Crazy

Вие как бихте искали, кое ви вдъхновява повече - новата и прилежно планирана от вас или старата неудобна но одухотворена къща?  Simple Smile
Аз съм си мислила по този въпрос и определено второто! Интересното е как да направим от даденостите нещо което да ни харесва и да е удобно. В тази връзка вчера измислих как да разместя мебелите в хола и не разбирам как не съм се сетила до сега.

# 680
Реа, щом не ти харесват голи крушки сложи им по едно лампионче Wink цък, цък, цък
и на мен не ми е важно да е гола крушката, важното е кабелът да е текстилен и шарен  Crazy

Еееееее, така вече е разкош  Heart Eyes

Шанта , и на мен ми се е случвала твойта случка......особено сега когато имам време да се заглеждам в мебелите, детайлите и т.н., постояно правя промени и се радвам на тях  Heart Eyes

# 681

A мъжете ви какво мислят за нещо такова? Laughing

По повод на гредите в панелката - ако има нужната височина, защо не Wink но ако е нисичко, гредите допълнително ще схлупват и тогава според мен е по-добре да си остане гладък, бял таван.

Пина... Барбабо Laughing Труден никнейм се оказа този, не предполагах. Но пък нали и ти си призна, че не си на "ти" с френския, затова реших да си кажа:))))))))

# 682
Barbabeau , след като се примирих, че няма да имам прозорец на мивката, вчера му казах, че лампи над масата за хранене, ще имам  Crossing Arms

като тези например  Heart Eyes

# 683
То да имаш лампи - добре. Аз имах предвид този много женствен стил на басмички и панделки. Simple Smile
Аз мога да си представя една жена да живее в хармония и уют в такава среда, но ми е интересно мъжът как ще се чувства (пък дори и как ще изглежда вътре в един такъв интериор Laughing).

# 684
То да имаш лампи - добре. Аз имах предвид този много женствен стил на басмички и панделки. Simple Smile
Аз мога да си представя една жена да живее в хармония и уют в такава среда, но ми е интересно мъжът как ще се чувства (пък дори и как ще изглежда вътре в един такъв интериор Laughing).

НиНам   33uu, който има да каже  Joy

# 685
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 hahaha hahaha hahaha Ми да си се чувствува както иска сега и  него ли да го мисля  Joy Joy Joy

Ох, развеселихте ме много!

На мен първия тоалет на лампичките ми се стори най-прекрасен.

А на въпроса на Пина - предпочитам второто определено. Пък ще гледам да си натъкмя удобства някак. Ама и нов дом да строя, пак ще гледам да му придам одухотворен и домашен вид.  Hug Hug

# 686
Ау, Барбабо извинявай, сто пъти те прекръстих!  Embarassed

# 687
Днес мнооого ми допадна това -  1..  2..  Точно в унисон с вчерашните ми мисли - стара къща с млад дух. Обожавам я тази еклектика.

И още в този дих  -  1..  2..  3..  4..

# 688
Днес мнооого ми допадна това -  1..  2..  Точно в унисон с вчерашните ми мисли - стара къща с млад дух. Обожавам я тази еклектика.
Това предложение е много в мой стил.  bouquet
Обожавам видим бетон и цимент, както е използван в тази къща.
Или бетона с отпечатък от дървен куфраж, както е камината в "апартамент на сама жена", който показа self_control. Или това тук.

# 689
Днес мнооого ми допадна това -  1..  2..  Точно в унисон с вчерашните ми мисли - стара къща с млад дух. Обожавам я тази еклектика.

И още в този дих  -  1..  2..  3..  4..

И на мен ми харесва! Най-много масата. Искам маса от дъски  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт