Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • DE
Тук съм. Ходих днес до ДМ за запис на тонове. Люцканката каза, че водите са ок, плацентата е узряла. В неделя пак ще ходя на запис. Обрулиха ме 40 лв и се чудя ако ходя през ден на преглед, дали няма да се разоря.  Grinning
Имам контракцийки и се надявам тоя път да не отшумят.

# 226
  • Бургас
Тук съм. Ходих днес до ДМ за запис на тонове. Люцканката каза, че водите са ок, плацентата е узряла. В неделя пак ще ходя на запис. Обрулиха ме 40 лв и се чудя ако ходя през ден на преглед, дали няма да се разоря.  Grinning
Еее, мадам, стискам палци да заминаваш вече към родилна зала най-много до ден-два!
Бюти, радвам се, че сте си вкъщи си се нагаждате с бебче!Да нацелуваш беборанчето от нас!

# 227
Тук съм. Ходих днес до ДМ за запис на тонове. Люцканката каза, че водите са ок, плацентата е узряла. В неделя пак ще ходя на запис. Обрулиха ме 40 лв и се чудя ако ходя през ден на преглед, дали няма да се разоря.  Grinning
Като ти гледам лентичката май днес е термина ти.Стискаме палци. Laughing
Ванче,е много ме е яд,че ти се е наложило да изтърпиш болките и на двата вида раждане,ама си струва,нали?Нацелувай бебока от нас и доскоро. Hug Hug Hug
NIA.M,стискам палци за прегледа,но всичко ще е наред,няма нужда от палцестискане.Хубаво да се грижиш за малката. Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 20:46 от deyzi

# 228
  • На морето!
Как 40лв. за запис на тонове? В МБАЛ Б-с е безплатно ако си в 9ти месец, важно е да го правиш, когато преносваш. Наистина не си струва 40лв. за едни тонове. Люцканката мн алчен.

# 229
  • DE
deyzi, на 17.11 ми беше термина. Лентичката не показва правилно.

[/quote]
Как 40лв. за запис на тонове? В МБАЛ Б-с е безплатно ако си в 9ти месец, важно е да го правиш, когато преносваш. Наистина не си струва 40лв. за едни тонове. Люцканката мн алчен.
[/quote] 40 лв за ехограф и тонове. Явно тоновете са 10 лв.

# 230
  • Бургас
Не е само до Люцканката  Laughing.В Девата всичко се плаща, няма безплатни прегледи, записи и т.н., нищо, че ти е гинеколог по ЗК.

# 231
Тане, преди бях питала за неговия адрес и мама бюти бс ми го беше обяснила така:
Цитат
Кабинета се намира в к-с Лазур, на ул. Места /улицата зад Сарата на мястото където се пресича с Места/ това е единствения АГ в комплекса, ако случайно се объркаш можеш да питаш хората всичко го знаят.
Телефона е 82 66 02. Всеки ден след 11 часа, секретарката записва часове по телефона, той работи във вторник, сряда и петък.

БЛАГОДАРЯ ТИ БОНБОНЧЕ:)
Сега прочетох, че ти трябва адреса. Ако не си се ориентирала ще обясня и аз Simple Smile Сарата в Лазур ти се пада отдясно, вървиш направо посока Руската гимназия. Първата в дясно е Места (пада се веднага след няколко сергии разположени след Сарата). Като стигнеш улицата на блока, в който е кабинета има огромна табела с името на д-р Георгиев и ще се ориентираш без проблеми. Дано да съм обяснила добре   Simple Smile

# 232
Ванче, радвам се, че се разписа!!! Hug  bouquet А кърмите ли се малкия Йорданчо бузоранчо? Как си в момента след операцията - движиш ли се спокойно или още е дискомфортно? Можеш ли спокойно да вдигаш бебето или още е рано?
Menina, явно в главата ми има мираж, ама преди няколко дни ми се стори, че пак си сменила аватара, но като влязох следващия път беше с настоящия - моля, те, успокой ме, че не ми се привиждат разни неща?! #Crazy newsm78
NIA.M да пишеш след прегледа и късмет!
Танче, разпиши се - какво те мъчи?
А колко много мами скоро не са се разписвали...

# 233
Menina, e сега пак така - ту стария, ту новия... Явно е ефект от картинката, ама се шашкам - проблем с очите ли имам или аномалии стават...

# 234
  • На морето!
Аааа, никакви ефекти няма аватара, с него съм откакто стана студено, не би трябвало да го виждаш по различен начин и ще съм така до пролетта. Тогава ще се появя с нова зелена премяна.   Blush

# 235
Здравейте момичета Simple Smile
безкрайно много се радвам, че дойде и моето време да пиша в подобни теми  Laughing 
Бременна съм в 5г.с.  Моля се всичко да протече нормално и в крайна сметка да имам едно здраво дете, защото го чакам от доста отдавна Simple Smile
Имам някои въпроси обаче... принципно ще ходя при Попов да следи бременността ми, защото той ми и помогна да стигна до тук и съм много доволна от него, обаче той не работи със ЗК. Препоръчайте ми гинеколог, който да посещавам за изследвания по ЗК, болнични и т.н....., моля. Мислех това да е Люцканов, но като ви чета тук записванията за него стават много трудно и това не е никак удобно...някои друг?

Добре дошла при нас  Hug Поздравявам те за избора на лекар и много се радвам, че си го намерила навреме, за да ти помогне  Peace Аз също съм сред вас именно благодарение на моя доктор Попов  pregnant  

За ЖК и аз ходя само за изследванията. Можеш да се ориентираш според болницата, в която искаш да раждаш (да си избереш някой, който работи в нея). Не че има кой знае какво значение, но все пак аз така реших да направя. Ти къде всъщност мислиш да родиш?

# 236
В интерес на истината, болката е нищо, все още искам второ Simple Smile И пак ще го изтърпя същото по 2 ако трябва. Амаааааааа сега е много яко, много сладко бебенцето ми, има една такава голяма черна коса, и едни такива плътни устнички и като спи си свива навътре долната устничка и още много такива много сладки нещица прави, а още е толкова малко  smile3541 иииии абе въобще не боли Simple Smile
 За съжаление бебе Дани беше 5 дни на антибиотик, тъй като е развил инфекция, защото е стоял доста време без околоплодни води, ноооооооооооо вече всичко е наред.
 Иначе дадоха ми го на 4-тия ден, преди да го доведат си мислех, че няма да мога да го вдигам, нооооооооо в момента в който започна да плаче и всичко можех вече Simple Smile Днес ми свалиха конците и нищо ми няма вече, иначе опъват едно гадно такова.
 Кърмя иначе, имам много кърма, но вече освен, че суче се и изцеждам и му давам и от шишето, защото днес ходихме да му бият имунизация и се оказа, че е свалил 40 гр. от изписването преди 2 дни. И сега сме първо на гърдата, после на шишето, явно ме ползва за залъгалка само, а и шишето по-лесно пуска явно и така.

# 237
Аааа, никакви ефекти няма аватара, с него съм откакто стана студено, не би трябвало да го виждаш по различен начин и ще съм така до пролетта. Тогава ще се появя с нова зелена премяна.   Blush

Хванах ги разликите - като съм си влязла в профила ти виждам зимния аватар, а като само чета без да съм си влязла в профила си с есенния. Ще кача едно файлче във ФБ да видиш - на една и съща дата, през две минути как излиза.

Ваня, много, много сладки неща пишеш за беборанчо!!! Дано всички сме така - виждам в думите ти онова спокойствие и търпение, което виждах в теб в началото като се запознахме, а нервната бъдеща мама от последните дни преди раждането сякаш се е изпарила!!! Peace
Айде, говори за второ - и аз съм навита, ама не знам кога! МОже пък заедно и тях да бутаме. Hug

# 238
  • Бургас
Ванче, много се радвам да прочета разказа ти  Hug Аз моята бебка си я взех още на 3 ден като ме качиха в родилно. Мислих, че няма да се справя с болките, ама за 2 часа ми мина всичко. То само като си помислих че не мога да стана и се отказвах да лягам изобщо  Mr. Green Ще ме извиниш, ако не искаш съвета ми - не го чети или не го спазвай, но на мен това ми помогна за наддаването и искам да го споделя с теб. Свиквайки на шише бебчето ще се откаже да суче мноооого по-скоро, отколкото очакваш и многото кърма, която за щастие имаш ще намелее изведнъж, защото няма да можеш да изцеждаш толкова, колкото то може да изсуче, съответно и стимулирането ще намалее,а оттам и производството. Та значи като сложиш бебко на едната гърда той почва да суче с гълтане бързо и гладно и в един момент намаля темпото и почва я да заспива, я да държи без да дърпа, а може  да дърпа, но по-бавно. Важното в случая е като дойде този момент да смениш гърдата /нищо че не е изсукана/ и така с другата по същия начин, докато се измори и почне да не се събужда за смяната на гърдата. Тогава можеш да си сигурна че се е наял. А другия ми съвет е - не спазвай 3часовото правило, колкото и да е изморително, докато се регулира кърмата имаш нужда от стимулация на определено количество. Бебко ти е много малък, бързо се измаря и е готов да изсуче всичката ти кърма само да имаш нужното търпение да му я поднесеш, а и я предпочита от гърдата вместо от шишето. То и за теб така ще е по- лесно. Винаги стерилизирани,затоплени и след малко още време -с нужното количество  Mr. Green . Направо не мога да си представя да стана в инцидентните нощи, в които понякога се буди Михаела, да топля вода, да бъркам мляко, да изстудявам и през това време бебето да реве гладно ... аз ставам, взимам я, вадя гърдата и лягам с нея в леглото, а докато си дремя доволно тя се наяжда и си  заспива, аз ставам, слагам я в леглото й и си лягам. Айде да не се отплесвам. Надявам се да не те подразних с непоискан съвет  Hug

Честито на GJK, мама героиня е тя. А баткото си има вече 2 големи принцески, да му мисли как ще ги варди  Whistling На мама скорошно възстановяване и много търпение и сила! Hug

Алекса, всъщност е доста важно да решиш в коя болница ще раждаш и тогава да си избереш доктор съответно от нея. Аз раждах в МБАЛ, а Люцканов ми следи бременността. Не само че не можах да разчитам на него за рутинните прегледи, които и без това ми се полагат и ЗК му плаща за тях, ами и когато имах нужда от него за изследванията, които ми трябваха за секциото, той ме прати да почивам за 3 кръг. Нямал направления - на 8 число от месеца! Добре, викам му, просто на 1 лист ми напиши какво да си изследвам! А той ме излъга, че не знаел. Представете си какво беше учудването ми, когато попаднах в МБАЛ на жена му. От тия спасение няма!  #Cussing out /макар че жена му е доста свястна, в сравнение с него и компетентна!/. И всичко това аз отдавам на факта, че от добра воля не исках да му давам надежди, че мога да раждам при него и му казах още като се записвах при него на ЖК, че няма да раждам в Девата. А той ме погледна с една странна усмивка и ме "успокои", че всеки имал право на избор... Айде и тука се отплеснах. Ама така става като ви чета само през телефона, а там нямам кирилица и гледам да не пиша много често на латиница.

# 239
  • Бургас
Добро утро!

Как са новозаписалите се мами?
Лек ден на всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт