Сарата в Лазур ти се пада отдясно, вървиш направо посока Руската гимназия. Първата в дясно е Места (пада се веднага след няколко сергии разположени след Сарата). Като стигнеш улицата на блока, в който е кабинета има огромна табела с името на д-р Георгиев и ще се ориентираш без проблеми. Дано да съм обяснила добре
А кърмите ли се малкия Йорданчо бузоранчо? Как си в момента след операцията - движиш ли се спокойно или още е дискомфортно? Можеш ли спокойно да вдигаш бебето или още е рано?

Поздравявам те за избора на лекар и много се радвам, че си го намерила навреме, за да ти помогне
Аз също съм сред вас именно благодарение на моя доктор Попов
И пак ще го изтърпя същото по 2 ако трябва. Амаааааааа сега е много яко, много сладко бебенцето ми, има една такава голяма черна коса, и едни такива плътни устнички и като спи си свива навътре долната устничка и още много такива много сладки нещица прави, а още е толкова малко
иииии абе въобще не боли 
Днес ми свалиха конците и нищо ми няма вече, иначе опъват едно гадно такова.

Аз моята бебка си я взех още на 3 ден като ме качиха в родилно. Мислих, че няма да се справя с болките, ама за 2 часа ми мина всичко. То само като си помислих че не мога да стана и се отказвах да лягам изобщо 
На мама скорошно възстановяване и много търпение и сила! 
/макар че жена му е доста свястна, в сравнение с него и компетентна!/. И всичко това аз отдавам на факта, че от добра воля не исках да му давам надежди, че мога да раждам при него и му казах още като се записвах при него на ЖК, че няма да раждам в Девата. А той ме погледна с една странна усмивка и ме "успокои", че всеки имал право на избор... Айде и тука се отплеснах. Ама така става като ви чета само през телефона, а там нямам кирилица и гледам да не пиша много често на латиница. Препоръчани теми