Бургаски мамчета щастливи, весели и диви... - 5 тема

• 28 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Добро утро!

Вчера наистина никаква отчетност, но това е защото повечето обикаляте с половинките си или с дружки насам-натам и заради нас Simple Smile!
Добре дошла на мама Кали!Аз също не съм чувала нищо подобно за енергийните напитки, освен че ще разбунтуват бебче в корема.Ако желаеш можеш да напишеш нещо повече за себе си и бременността до момента - работиш ли, коя бременност е, в коя седмица си, как върви досега бременността и изобщо каквото прецениш  Simple Smile
"Пресните" бременни пак се позагубиха, разпишете се де  Laughing
Сега желая спокоен ден на всички ни!

# 301
 ДОБРО УТРО И ОТ МЕН   Two Hearts

ПОЗДРАВ: http://www.youtube.com/watch?v=5Tq1V2m6TPE

Дано днес има наистина по - голяма активност. Имаме мами, които днес са на прегледи и ще чакаме да се разпишете. А тези, които наистина от доста време не са се разписвали моля ви направете го:)

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 09:13 от tania_burgas

# 302
  • бургас
Добро утро и от мен!
За АМ да кажа -аз на сина ми давах Милумил ,хапваше си го ,но май доста се напомпваше (беше с едни големи бузи  Simple Smile ) ,а запек си има още от бебе и така си е и сега и не мога да се преборя с тоя му проблем .Уж все гледам готвено да хапва- супички , манджички ,но ефект никакъв .
Някой ходи ли на танците в девата ,никой не каза как е минало.
Аз мисля да ходя на лекцията в четвъртък , гледам ,че е нова темата - за дишането по време на раждане, но преди това съм на преглед и дано не ме забавят там .
Приятен ден !

# 303
  • Across the Multiverse
Добрютру Simple Smile
January, другите мами стойки за вана купуват, вие- стойка за вино  Mr. Green  Wink Много ми хареса идеята ви за бутилките вино, дори ще предложа и на милото, но така или иначе вкъщи не знам дали ще оцелее до годеж, сватба и т.н. Simple Smile
Това с енергийните напитки звучи меко казано съмнително, за сефте го чувам.
Да попитам и тук- някакви съвети за брутално запушен нос (нямам други оплаквания) ?

# 304
Добрютру Simple Smile
Да попитам и тук- някакви съвети за брутално запушен нос (нямам други оплаквания) ?

На мен ми помогнаха капките - TANTUM PROTECT. Слагах си сутрин и вечер.

# 305
  • Burgas, Bulgaria
добро утро  Hug
аз в петък съм на доктор и нямам търпение вече  Crazy

# 306
  • Бургас
добро утро  Hug
аз в петък съм на доктор и нямам търпение вече  Crazy

Дано бързо да ти се изтърколи седмичката!Ей го де е  Laughing
А как върви бременността засега?
Какво ли става с Мимоза  Thinking

# 307
  • Burgas, Bulgaria
бонбонче коренно различна от първата и втората ако  я броим  Rolling Eyes  Rolling Eyes.... Mr. Green .....-при теб по-бързо ли се показа коремчето при втората ти бременност.....

# 308
  • Бургас
бонбонче коренно различна от първата и втората ако  я броим  Rolling Eyes  Rolling Eyes.... Mr. Green .....-при теб по-бързо ли се показа коремчето при втората ти бременност.....
Да, по-бързо си пролича коремчето.Сега ми е вече като в средата на 8-ми месец, а аз другата седмица влизам в 8 месец живот и здраве.
Обаче гаденето и с двете бременности си беше налице и едно и също, до 19 г.с. , 24-часово и непоносимо. Mr. Green

# 309
  • На морето!
Да се отчета и аз. След наситения с положителни емоции следобед, вечерта бебето танцуваше до късна доба, а аз преживявах на сън всичките красиви емоции.
Днес съм с детето, обещах му тази седмица да си остане у дома, за да си почине и прекараме малко време заедно. Та по този повод ще идва с мен до 2-3 бебешки магазина и после се заемаме с подготовката на коледни картички за близките.
И така, предполагам по-малко време ще имам тази седмица, но пък ще ви чета редовно.
И да попитам, този четвъртък е лекцията за дишането по време на раждане, нали? Аз дори съм уредила кой да гледа Симеон и ще съм там, че ми е важна. Кой още ще ходи?

# 310
  • Burgas, Bulgaria
при мен това е различното-с Нико нямах никакви подобни неразположения....с близнаците пак много ми се гадеше, но сега просто e ад  Mr. Green.... и всичко ми се дояжда.....такова силно усещане .....,а винаги съм се чудила как може да ти се дояжда всичко  Rolling Eyes

# 311
  • Бургас
Я да честитя и тук денят на християнското семейство!Нека бъдем живи и здрави, да имаме сплотени семейства и множащи се, както и изпълнени с много щастие, радост и късмет!
Ето линк:
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/christianity_fam
Менина, ще гледате ли някакви примерни картички отнякъде или вие ще си ги мислите?Питам, за да направим и ние с Мимка и да разпратим тук-там.
Мадам Тиква, за това, че ти се прияждат доста неща, и аз съм така с тази бременност! Crazy

# 312
Здравейте,момичета.
Моята консултация мина,но заради това,че болничният ми трябва да бъде подновен с по-късна дата ще трябва таткото да отиде в понеделник да ми занесе картата и тогава ще ми пусне Миринчев и направленията за изследване(ама аз не му казах,че ще летя за Германия в събота и съответно в такъв случай ще си направя самите изследвания след 7-ми когато се връщам).
Иначе досега съм 9 кг отгоре,ама с това ядене и лежане съм доволна,че са само толкова,Кръвното ми е нормално,а пулса малко висок,плацентата е високо.Миринчев ми препоръча понеже нямам никакви противопоказания да започна да правя две упражнения за обръщане на бебчето,защото е беше пак седалищно,а след 34г.с щяло да му бъде вече трудно да се обърне главично.Засега било нормално да си променя прилежанието,защото има място да маневри още,а и аз си го усещам когато се преобръща(много е неприятно когато застане напречно).
Приятен ден от мен. Hug

# 313
Здравейте от мен!
Аз днес като се събудих предложих на милото разходка с кафенце и после задачки, та се върнахме по обяд. Сега докато се пържи рибката – да се отчета.
Giqito, за брутално запушен нос колко брутално лекарство искаш? На мен Стеримара ми го отпушва, но временно, ама като пръскам 3-4 пъти дневно се ядва. Друго, което можеш да направиш е морска сол, разтворена във вода, ама е по-гадничко или сокче от чеснова скилидка – това е супер ефикасно, ама е гадно и изсушава ноздрите.
Аз притеснения ние с ММ да пийнем виното на някой купон нямам, ама си го помислих за детето като го удари пубертета да не “посегне” на зестрата си, че като знам какви купони съм причинявала на наш’те у дома...
А за стойките и ванички... това още го нямаме и то защото искам ваничката да е голяма и НЕанатомична, но със сифонче и ако може с маркуче отдолу/пр.30см/, та да се оттича по-лесно в кофичка. И понеже до сега такава не сме видели си нямаме никаква. ММ реши да купим една и сам да се пробва с продупчване и монтаж на сифонче с маркуч. Дали ще се получи не знам, но ще пробва.
Deyzi, за обръщането на бебето като начало можеш да правиш опитите с лежането на една страна и то наблягайки на тази, където му е главичката. Успех и после да се похвалиш с киселини! При мен поне така стана – беб се обърна и киселините се завърнаха, ама ако това е цената да е главично – искам си ги до края.
Момичета, някоя запалена кулинарка сред вас да има? Интересуваме правили ли сте в домашни условия фондан за торта или друго такова разтегливо и гладко покритие? Голям ми е мерак, ама вече 2 пъти не ми се получава. Ако някой може да помогне.
И освен това, ако имате идеи за подходящи магазини в Бургас и София за уред за фондю и шоколадов фонтан – давайте ги. Милото нещо се е запалил и може да погледнем, но ми се иска като отидем в София да имаме набелязани магазини и маршрут.
Menina, аз на лекцията в четвъртък смятам да ходя – даже изпратих предварителна писмена покана на мъжа ми, за да може да огледаме болницата и да поговорим с персонала след това за раждане, ама той ми е писал, че ще се свърже с мен допълнително за уточнения. Други желаещи да дишаме дружно има ли? Знам, че тогава имаме ангажимент с него в общината в Поморие и се надявам да е по-рано, че да не станем на кълбета за колата.
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, пак дълго стана – чакам критиците!

# 314
  • На морето!
Шоки, няма да ползваме шаблони. Ще рисуваме, режем и лепим на воля и въображение- каквото стане, такова.
Януари, станахме 2 за лекцията. Какви са тези писмени покани за мъжа ти, много си официална. На моя и пощенски гълъб да му пратя пак не мога да го докарам на лекция за бременни. За ваничката- аз също ще взема неанатомична, че имам лош спомен с анатомичната на Симеон. Ще си взема обикновена, с шезлонг отделно.
Дейзи, знаех си аз, че трябва да ходя при Миринчев по-късно, когато е по-приказлив. Ще го имам предвид следващия път. Много се радвам, че вс е ок, а бебето ще се обърне- няма къде да ходи.
За моя 45дневен болничен ми казаха, че не е проблем да ми го издадат като отида на 9ти (а той е от 26ти), надявам се да не се отметне после, не че има къде да ходи- ще ми го издаде, но не ми се слуша мрънкане. Сигурно и изследвания ще ми пусне тогава, както и проба за МБ, което мн ме стресира.
Аз нищо не свърших от плануваното. Едни приятели с бебе минаха да пием кафе и така се отложи всичко за друг път. Симеон поигра около 10мин. с бебето, което пискаше от радост и накрая ми каза, че си отивал в стаята, че това бебе му надуло главата. Миличкият, какво го чака само- ще ходи вечно с "надута глава".
Моето руло Стефани май е готово, отивам да си правя гарнитурата.

Общи условия

Активация на акаунт