Ин-витро в Истанбул 3

• 49 101
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бамба, по колко бабини зъби пие мъжа ти като една доза? Да разбирам, че този 1/2 литър го дели на 3 дози, така ли?И значи вариш заедно бодила и зъбите? Това е много интересно, тъкмо на един път да се пият, така е по-лесно.
Да, този 1/2 литър го дели на 3 и го пие сутрин, обед и вечер. И ги варя заедно.
Обаче пък подвижността не помръдна и с 1 %, само морфологията.

# 256
Слънчогледче, извинявай за въпроса, но при вас само морфологията ли е проблема или има и нещо друго. Много се обнадеждих като прочетох, че си забременяла с 4-5% Крюгер. И при нас уж само това е проблема, ама не става и не става. newsm78

Преди седем години единствено морфологията ни беше проблем. Не че сме правили ДНК фрагм. изследвания. Но към днешна дата нещата са доста по-сложни  Tired - последното ми FSH e 14. А съпругът ми вече е с астенотератозооспермия... И не се получава.

# 257
 HugМомичета , много сте изписали! Прочетох ви набързо и видях, че обсъждате лошата морфология! При нас проблема също беше лоша морфология- само 4 % нормална морфология, SDI тест въобще не можеше да се направи, диагноза Астенотератозооспермия! При първият опит в БГ бях натровила моят съпруг с билки ,Фертилейд и Клостилбегит и имаше малко подобрение. Билките и др. лекарства трябва да се приемат минимум 3 месеца, за да имат ефект. При мъжа спермогенезата е не по-малко от 50-60 дни. За това избрахме Мемориал за втори оптит, защото там правят ИМСИ  и имат необходмата апаратура , за да се справят с тези проблеми. Преди вторият ни опит в Истанбул съпруга ми отказа категорично да пие билки и да взема витамини и добавки и без тях успяхме!!  Simple Smile

# 258
  • София
...отказа категорично да пие билки и да взема витамини и добавки и без тях успяхме!!  Simple Smile

Впрочем, в "Мемориал" явно не са големи фенове на витамините и добавките. Тук са ми изписвали  какво ли не /уж за по-качествени яйцеклеки newsm78/, а там само една фолиева ми дадоха...

# 259
Момичета помагайте. Във вторник пътувам за Истамбул - Мемориал и незнам като пристигна в клиниката какво да правя. Да потърся Кубра , но къде, аз и нямам телефона. На регистратурата ли да попитам за нея или там само да кажа, че имам записан час. Вие как сте се оправили? Как да намеря клиниката и по-точно това отделение? Моля за съвет и помощ. Пишете ми на лични и ако може по-подробно.   

# 260
На регистратурата казваш IVF Centre и те ти написват накъде да вървиш. По пода има залепени стрелки в различен цвят. Елементарно е наистина. А като стигнеш самия IVF Centre просто питаш за Кюбра, това е.

# 261
Nagy, успех  Praynig Peace и те чакаме с добри новини  Peace

Аз да си кажа, че след прекрасния съботен ден с децата, в неделя милата ми Гера - най- прекрасното куче на света за мен, получи криза. Резултата - бъбречна недостатъчност и поради възрастта и - 18 год, следващия път трябва да я приспим. Тези, които имат домашни любимци, ще разберат защо от вчера плача като лейка. Ако зачезна в някакъв момент - от това ще е.

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
  • София
luce   Hug Hug Hug След 10 години,още се чувствам ,като убиец от това решение,въпреки,че пак бих го взела,заради обстоятелствата тогава....
Nagy ,късмет на прегледа  Hug

# 263
Nagy, успех  Praynig Peace и те чакаме с добри новини  Peace

Аз да си кажа, че след прекрасния съботен ден с децата, в неделя милата ми Гера - най- прекрасното куче на света за мен, получи криза. Резултата - бъбречна недостатъчност и поради възрастта и - 18 год, следващия път трябва да я приспим. Тези, които имат домашни любимци, ще разберат защо от вчера плача като лейка. Ако зачезна в някакъв момент - от това ще е.

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Здравей Луси,
Много тежко и болезнено, въпреки че така ще си отиде без болка и с достойнство... толкова години те е радвало. Имах си космат котарак дето от същото се разболя. Пък на 11.11. едва преди десет дни със съпруга ми трябваше да вземем това решение и за нашето кучешко момиче, дето си го гледкаме 14 г., и напълно те разбирам какво чувстваш  spoko - така са кученцата и котенцата, по-мъничко живеят - радват ни и после си отиват.

# 264
  • София
Люскааааааааааа,  сви ми се сърцето Cry Cry Cry Cry ...Честно да ти кажа, аз не бих могла да взема такова решение /не дай Боже!/ ... Дано не ти се налага и не теб - каквото и да значи това...

# 265
Сменям темата, че моята котешка принцеска също навърши пълнолетие тази година!

Люси, може би пропуснах какво ти каза д-р Димитров от Фемина за твоя случай, къде възнамеряваш да правиш лапарото?

# 266
момичета, много благодаря за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Добре, че съм на работа, че вчера вече се чудеха какво да ме правят. Тя и животинката леко се  Shocked защото такава порция гушкане и целуване отдавна не и се беше случвало. Единственото, което искам за нея сега е да не я боли. Повече никакво писане за това, че пак ревнах.

Vi_ga, утре съм при Димитров. Да видим той какво ще каже. Честно казано, до вчера доста клонях за Истанбул за операция, но сега не ми се иска да ходя никъде. В събота ни бяха на гости едни наши приятели. Носеха пари да ни дадат за операцията, а друга моя приятелка са чудела как да ми каже, че е готова да ни роди дете, говорила и с мъжа си. Ходила на някакъв конгрес за сурогатното майчинство и много разпалено защитавала тази възможност и като се прибрала, поговорили с мъжа си и решили, че така могат да ни помогнат - нямали много пари, защото са с две деца, но ето с децата всичко си е наред. След тези предложения, познайте дали ми бяха пълни очите със сълзи.

И срещата с децата беше супер емоционална в събота. Зори тръгна да ми целува ръката защото съм и била много високо, а пък ръката и била най-удобна и щях да припадна ! Много от тях казваха, че по-интересен ден не са имали, други по-щастлив. След представлението отидохме всички вкупом на гости при една от дарителките и когато едно от децата ме попита - и ти ли живееш тук и аз казах - не, то ми предложи да отида с тях, защото леглото до него било свободно, ако нямало къде да спя.

Изобщо емоции, емоции, емоции...

Между другото, Кюбра говори перфектен италиански, ако го ползвате, може да и пишете и на този език. Мисля, че много и харесва да го упражнява Simple Smile

# 267
Люси, разплака ме последния ти пост ...  Cry

И не спирам да си задавам въпроса - защо на такива хубави хора им се случват трудно нещата! Hug  Hug  Hug

# 268
Слънчогледче, извинявай, не исках   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

Трудните неща са най-хубавите и качествените  Peace

# 269
Люска,  ама какъв човек си ти  Hug,ми то имали още такива добри хора бе,божеее,мен ме предаде една от най добрите ми приятелки скоро,какво да кажа хора и хора.Ти си златна.На другата среща ще се радвам да се запозная с такъв човек акто теб. HugУспех на всички с процедурите!За мен нова година нов късме съм си пожелала,чкам да ми се обадят и отивам на преглед след гадния опит..))))И после един успешен старт с успешен финал си пожелавам най накрая! Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт