Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 ноем. 2011, 16:43 ч.

Фейсбук 2

  • 1 188 006
  • 14 867
  •   1
Отговори
# 14 850
  • София
  • Мнения: 2 384
здравейте,как да си върна старият облик на фейсбук?

________________________________________________________________________________________


пак от там - върни стария вид


_______________________________________________________________________________________

# 14 851
  • Мнения: 2 040
Нямам я тази опция..Явно вече не може..

# 14 852
  • Мнения: 210
Трябва да докладваш, че нямаш бутона за връщане към класическата версия, би трябвало да го оправят.

# 14 853
  • София
  • Мнения: 2 384
Нямам я тази опция..Явно вече не може..

В темата ?Въпроси всякакви? (2020г.), където и други писаха, че нямат опцията за връщане към стария вид, предложих който иска да опита със смяна на USER AGENT-а на браузъра и така ще може да използва КЛАСИЧЕСКИЯТ вид на Фейсбук. А може и при няколко смени на различни USER AGENT-a, да се появи и опцията за връщане.

Инсталира се разширението за Хром(има го и за другите браузъри)
LINK


след това като се кликне на иконата му
се избира Chrome on Windows или Firefox




____________________________________________________________________________________
за да се върнеш към нормалният агент на браузъра, като избереш ,,default''





Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 22:39 от Mari_Mar

# 14 854
  • Мнения: 574
Как се заключва профила?

# 14 855
  • Мнения: 5 445
Ако сложим някой в списък "Ограничени", той разбира ли за това?

# 14 856
  • Мнения: 931
Ако сложим някой в списък "Ограничени", той разбира ли за това?

Не, освен ако нямате общи познати, които да изкоментират пред него, че си качила еди какво си във ФБ и той реши да влезе в страницата ти... тогава ще разбере, че е ограничен да не вижда твои публикации.
Иначе самият Фейсбук не уведомява потребителите когато бъдат ограничени.

# 14 857
  • Мнения: 8
Здравейте!
Изпратих съобщение в Месинджър, което е доставено, но вече няколко дни непрочетено. Знам, че може човекът отсреща да е изтрил съобщението( съответно чата), без да го е отворил дори. Въпросът ми е, в момент, в който реши да ми пише отново, на мен ще ми излезе ли последното съобщение като прочетено, защото аз съм запазила целия чат?

# 14 858
  • Мнения: 17 667
Здравейте, и аз имам въпрос за месинджър.
От вчера забелязах следното при един контакт.
Съобщенията ми стоят непрочетени, а също така не дава никаква индикация този човек да е на линия, или не.
Когато вляза в профила, няма и бутона "съобщение".
В месинджър обаче не ми показва да ме е блокирал.
Възможно ли е да е изтрил месинджър, или...? И каква е причината да го няма и бутона в профила му във фейса.
Може ли тази настройка да се прави индивидуално, или се отнася за всичките му контакти, че не могат да изпращат съобщение.

И как се прави всъщност? Ако искам и аз да забраня съобщенията.

# 14 859
  • Мнения: 63
Здравейте, да попитам когато някой ти е прочел съобщеното във Фейсбука до колкото знам и след това го направи на непрочетено като цъкнеш да го изтриеш можеш да го изтриеш само от твоят чат, но не и от чуждият. Така ли е или греша.

Питам защото искам по този начин да разбера тези хора видели ли са съобщението ми? Тъй като най-вероятно е цъкнато като непрочетено но е. И до колкото знам друг начин няма как да се разбере. Знам че когато другият не го е прочел, можеш да го изтриеш и за себе си.

# 14 860
  • Мнения: 781
Скоро ми се случи да изтрият съобщение, което съм прочела. Аз също съм изтривала и съм имала опция само за мен, или и за двете страни. Не винаги може, не знам от какво зависи, но със сигурност са били прочетени.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 22:11 от Мау Мау

# 14 861
  • Мнения: 5 319
10 минути е времето, в което можеш да изтриеш и на получателя съобщението, което си изпратил. След тия 10 мин, можеш да го изтриеш само за себе си.

# 14 862
  • Мнения: 568
Всъщност кой е старият облик на ФБ? Толкова промени правят постоянно, че даже не се сещам. А не искам да пробвам от любопитство , за да не се затрие нещо.

Кавъра така и така не го направиха така, че да не се виждат харесвания и коментари, толкова време вече... А има ли начин като се смени да не излиза във фийда, за да не получават хората известие? Видях по горе, че това става за профилната, но не знам за кавъра.

# 14 863
  • ...на безопасно
  • Мнения: 2 461
Приятел коментира моя снимка. Неговите приятели ще видят ли коментара му? Или само общите.

# 14 864
  • София-Младост
  • Мнения: 18 277
Приятел коментира моя снимка. Неговите приятели ще видят ли коментара му? Или само общите.
Тези, които виждат твоята снимка, ще видят и коментара.

Общи условия

Активация на акаунт