Фейсбук 2

• 1 308 534
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 615
Общите приятели са звеното, което ви обединява, нищо общо няма надничането в нечии профили.
Това дали им имаш или нямаш имейла им пък съвсем нищо общо няма.
Все пак фейсбук е създаден именно за намиране на стари познати и приятели...не за стари любовни трепети Stuck Out Tongue.  Местожителство, училище,университет... И т.н
Ама аз не говоря за стари любовни трепети  Laughing Веднъж дори ми се случи една бивша хазяйка да ми предложи, имах предвид хора които не съм се и сещала някога да ги търся в фейсбук и след като видя профила, който ми е предложен, не намирам нищо общо.

# 6 616
  • в огледалото на живота
Членувам в скрита група.Не съм приятел с нито един от там.
Виждат ли те моите снимки от профила?
И ако да има ли опция да са скрити за тях?

# 6 617
Членувам в скрита група.Не съм приятел с нито един от там.
Виждат ли те моите снимки от профила?
И ако да има ли опция да са скрити за тях?

Зависи каква е поверителността на твоите снимки.

# 6 618
  • в огледалото на живота
Заключени!Само за приятели са открити  Peace
Да разбирам,че съм инкогнито откъм фотки,така ли  Simple Smile

# 6 619
Заключени!Само за приятели са открити  Peace
Да разбирам,че съм инкогнито откъм фотки,така ли  Simple Smile

Абсолютно.  Simple Smile

# 6 620
Знаете ли как фейсбук подбира хората, които ви предлага за приятели ? Да знам, че е на принципа на това колко общи приятели има или групи и т.н., но понякога ми случват мнооого странни съвпадения  Thinking Хора, които много отдавна не съм виждала, никога не съм ги търсила, нямаме ама нищо общо, дори и имейлите им нямам в пощата си, но пак факт е, че фейсбук ми ги предлага и ми подхранва параноята  #Crazy Възможно ли е да са ми погледнали профила ? Ако да, надявам се и мойто име да не излиза поради тази причина в нечии предложения....

Абсолютна случайност е! Говоря така, защото имам роднини, които не съм присъединила към приятелите си, с моята фамилия са, но въпреки това не ми се предлагат в опцията за предлагане на приятели.... В същото време ми се предлагат хора, които абсолютно не познавам  Peace

# 6 621
Здравейте,без да искам изпратих request за уеб сайт във един фирмен профил , как мога да го махна,т. е да не го получат  Praynig
Благодаря ви предварително

# 6 622
Членувам в затворена  група. Исках да промена настройките да не ми излизат всички публикации постоянно, но не ми позволява - стои отбелязано по подразбиране известяване за публикации от приятели и какво и да правя, не мога да го промена.
Моля за съвет.

# 6 623
Получихте ли вече новия вирус? Някой отвори ли го?  http://infobulgaria.info/news.php?itm=22663  ЕТО така изглежда,получава се на ЛС от приятел,който вече го е отворил.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 19:10 от otlunatadoyupiter

# 6 624
Как се трие изречение в чата, което вече сте изпратили Shocked
Пред очите ми стана и не знам човекът от другата страна как го направи newsm78

# 6 625
  • BG
Как се трие изречение в чата, което вече сте изпратили Shocked
Пред очите ми стана и не знам човекът от другата страна как го направи newsm78

Влизаш в съобщения, но не горе от иконата в синята лента, а в лявата сива лента. Влизаш в желания разговор, отиваш на "Действие" и избираш "Изтрий съобщения". Ще ти се появат едни квадратчета до всяко съобщение - получено и прието. Маркираш с мишката, появява се човка и натискаш изтрий. Това обаче не знам дали ще се изтрие и от чата на отсрещния или само за теб. Пробвай с някоя приятелка.

# 6 626
Само от твоя се трие, проверено  Peace

# 6 627
  • София
Някой спомня ли си, дали в началото като се появи фейса, имаше бутон освен "харесва ми", и "не ми харесва"? Имам такива спомени, но дали беше така?  newsm78

# 6 628
Някой спомня ли си, дали в началото като се появи фейса, имаше бутон освен "харесва ми", и "не ми харесва"? Имам такива спомени, но дали беше така?  newsm78

По мои спомени никога не е имало отделен бутон "не ми харесва" .. Но винаги е имало отхаресване на дадено нещо, т.е. Като натиснеш на "харесва ми" и автоматично се появява "вече не ми харесва".. А преди, отдавна това "вече" го нямаше, може би това те обърква.  Peace

# 6 629
  • София
Може би е така, да  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт