Фейсбук 2

• 1 299 544
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 350
Местила съм снимки от албум в друг албум без проблеми, всичките и бонуси като лайкове и коментари се запазват.
Опитвам да преместя една , която е била снимка на корица в един друг албум,понеже няма откъде другаде да я кача в него,  освен за профилна, другаде не мога да я сложа.Странна работа !newsm78

Хм, и аз знам, че снимките на корицата и тези на профилната не можеш да ги местиш в други албуми. Peace

# 7 351
Ако използвам настройката само жителите на определена страна да виждат страницата ми, феновете (които са такива преди промяната на настройката), които са извън тази страна ще виждат ли бъдещите ми публикации?

# 7 352
Има ли начин да подредя предстоящите събития по дата? Имам предвид тези, които автоматично се показват като предложения, а не създадените от мои приятели?

# 7 353
Има вече приложение, което ви информкира ако някой от приятелите ви ви си е деактивирал профила или ако ви е разприятелил. Казват и, че показва кога последно е бил активен. Не съм го използвала, защото мен слабо ме вълнува тази информация, но ако някой е любопитен може да пробва Peace
http://www.buzzfeed.com/rachelzarrell/how-to-see-who-has-unfrien … ldqphx#.baBROo1vG

# 7 354
През изминалата седмица на стената ми се появиха сменените профилни снимки на хора, с които вече съм "разприятелена" от години, оказа се , не само е трябвало да прекъсна приятелството, ами да има и отказ от последване .
Това ме учуди много, реално сприятелявайки се с някого, ти и го последваш.
А преди май не беше така.
Имам стар профил, който закрих, като изтрих всякакви данни, снимки, приятели.Понякога в него пробвам как биха стояли профилната снимка с тази на корицата, защото преди я имаше тази функция с пробите , сега не я виждам, а не ми се качват безразборно снимки в настоящия ми.
Сигурно бившите приятели стават свидетели на тези експерименти?

# 7 355
През изминалата седмица на стената ми се появиха сменените профилни снимки на хора, с които вече съм "разприятелена" от години, оказа се , не само е трябвало да прекъсна приятелството, ами да има и отказ от последване .
Това ме учуди много, реално сприятелявайки се с някого, ти и го последваш.
А преди май не беше така.
Имам стар профил, който закрих, като изтрих всякакви данни, снимки, приятели.Понякога в него пробвам как биха стояли профилната снимка с тази на корицата, защото преди я имаше тази функция с пробите , сега не я виждам, а не ми се качват безразборно снимки в настоящия ми.
Сигурно бившите приятели стават свидетели на тези експерименти?

Ако ти гледат профила и в него време си с пробно оформление- да , сигурно го виждат  Peace

Някои да има линк, за приложението " Кой ме иазтри " , само че за хром ?

# 7 356
Имам това http://www.deleted.io/app
не мисля, че браузъра има значение

# 7 357
Какво означава това, че съм приятел с даден човек, но когато отида на стената му, виждам само един-единствен пост (явно последния). Ако ме е ограничил, защо ще виждам само една публикация? Не би ли следвало да виждам всички публични постове, надолу по стената му? Какви са вероятностите за това?

# 7 358
  • ту тук, ту там
Може би просто няма други публични постове.

# 7 359

Преди имаше, затова ми е странно, че сега не виждам почти нищо. Thinking

# 7 360
  • BG

Има една опция в настройките, при която с две кликвания и всичко публично става Непублично. Simple Smile Често я ползвам.

# 7 361

Има една опция в настройките, при която с две кликвания и всичко публично става Непублично. Simple Smile Често я ползвам.

Да, и аз се сещам, че имаше нещо подобно... Simple Smile Ами, благодаря ви. Т.е., в края на краищата, не е възможно само аз да съм ограничена по някакъв начин от стената, така ли излиза? Единственият начин да ограничиш възможностите на някого да вижда постовете ти е да го сложиш в "Ограничени"?

# 7 362
Единственият начин да ограничиш възможностите на някого да вижда постовете ти е да го сложиш в "Ограничени"?

Или да направи самия статус,видим за определени приятели . По този начин, някой може да не е "ограничен" ,но пак няма да вижда статуса .

Това приложение " Кой ме изтри" го инсталирах и нъцки  Tired . Не работи. Надявам се да е някакъв бъг и да проработи ....

# 7 363
  • BG

Да, и аз се сещам, че имаше нещо подобно... Simple Smile Ами, благодаря ви. Т.е., в края на краищата, не е възможно само аз да съм ограничена по някакъв начин от стената, така ли излиза? Не, не излиза така. Напълно възможно е.  Единственият начин да ограничиш възможностите на някого да вижда постовете ти е да го сложиш в "Ограничени"? да + отговорът на Вихрушка.

# 7 364
Ясно, благодаря. Peace

Общи условия

Активация на акаунт