Фейсбук 2

• 1 308 021
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 490
Благодаря!

# 14 491
Аз пак да питам за удебеления шрифт в постове.... Никой ли не знае как става? 🙄
Yaytext не ми дава болднат текст на български 🤔

Ползвала съм този сайт - пишете в полето, след което - копи/пейст, но не винаги удебелява всичко; пробвайте, дано ви е от полза:
https://seguidores.online/bg/simbolos-facebook/

# 14 492
  • Euskal Herria
Вече втори път в истории ми се появяват такива, които не са на мои приятели или харесани страници. Съвсем непознати хора. При някой друг случвало ли се е?

# 14 493
Как мога да бъда с различна снимка на Месинджър, от тази на фейсбук?

# 14 494
  • София-Младост
Май не може.

# 14 495
Май не може.

Може, но не знам как става.
Много мои приятели са с едни снимки на фейса а с друга са на Месинджър.

# 14 496
Не може. Виждаш кеширано изображение в месинджър. Ако изчистиш кеша на приложението, ще стане текущата снимка.

# 14 497
Имам покана да пробвам новия Фейсбук. Любопитно ми е, но не смея. Ако не ми хареса ?  Така и никой не качи снимка на изгледа и не обясни кое е гадното.

# 14 498
Качваха някъде , гадното  е, че е разхвърлян, има много незаето пространство, свикнах ,но  искам този, всяко ново драска погледа.
Помислих кого канят първи-активните.Не пиша много ,но вися да ме наблюдават, че като ме няма почва звънкане и съседи пращат да ме проверят ,нали ме гледат там.Сега с това пазаруване съвсем ме сдухаха, мислех се за млада още, изплезвам се тук.

# 14 499
Снощи влезнах в новия Фесбук да погледна, после се върнах в стария. Но да ви кажа хареса ми. Днес пак съм в новия и ще седя там, докато нещо не ме подразни. За сега е ОК. По едричко е всичко, липсва лентата с непотребните реклами. Сборен вариант е между настолния и мобилния, всичко си е на място.

# 14 500
Някой знае ли как мога да върна на първите съобщения в месинджър от даден човек? Не мога да превъртя 1 година назад бързо..?

# 14 501
По ключова дума, или година, обаче е на късмет. С точност няма как. Аз, примерно, написах 2019 и се оказа, че ме върна в чат от 2018 г.
Ето от тук като отваряш това от i в точката горе в дясно на всеки отделен час с човека, с който си писала
Скрит текст:

# 14 502
Не се получава..(

# 14 503
  • софия
При мен е избирателно - аз примерно в чата за хазяйката си търся абонатният номер за водата и предният път ми го показа, сега трябваше да връщам назад ,а тя е доста щедра в пращането на картички по всякакъв повод Simple Smile
Прпбвах новият изглед, ако някой ми кажа как да махна лентата с активни приятели ще ми е супер и ще си остана с него.
Аз рядко влизам и от комп, така че не ме грее особено.

# 14 504
Натискаш колеленцето(опции) под чата  --> скриване на страничната лента

Общи условия

Активация на акаунт