Фейсбук 2

• 1 307 903
  • 14 991
  •   3
Отговори
# 14 505

Прпбвах новият изглед, ако някой ми кажа как да махна лентата с активни приятели ще ми е супер и ще си остана с него.

Срещу Контакти натискате трите точки(...) - 4та графа "Контакти" изключвате и се скриват.

# 14 506
Май връща само до 6 м назад..
Два пъти скролвам като пчеличка целия чат - и все само 6 м назад ме пуска..((

Някой знае ли дали е така и има ли начин да върна от юни 2019-та?

# 14 507
Аз ти казах, че написах 2019 и ме върна в 2018... Опитай с нещо, аз не знам какво сте си писали по това време, за да те насоча 🙄
Скрит текст:

# 14 508
  • София-Младост
Аз написах откомври и ме върна в 2017 октомври.
Явно  дава каквото му падне.
А юни 2019 е доста по-скоро...

# 14 509
Могат ли в публичните мипубликции да коментират хора, които не са ми приятели във фейса?   Ако могат - от къде да ги забраня - прерових настройките, но не намирам такава опция

# 14 510
От настройки -> публични публикации и това
Скрит текст:

# 14 511
Супер! Благодаря!

# 14 512
Излиза ми, че човек, който не ми е в приятели ми е гледал сторито. Има ли начин да разбера кой е? Както, когато някой ми е в приятели и дам  на съобщение излиза, че го е гледал? Nerd

# 14 513
Как става това връщане на чата на лаптоп?
Може ли да споделите, ако някой има фб на и на  лаптоп?

# 14 514
Здравейте,преди снимките които ми изпращат в месинджър,автоматично ми се запаметяваха в телефона.Сега не.От настройки ли зависи или това вече не съществува?Искам пак автоматично да си се запаметяват.

# 14 515
  • София-Младост
Излиза ми, че човек, който не ми е в приятели ми е гледал сторито. Има ли начин да разбера кой е? Както, когато някой ми е в приятели и дам  на съобщение излиза, че го е гледал? Nerd
Не може.

# 14 516
  • София
Може ли да се търси човек по телефонен номер, като е сигурно, че си е задал да може да се намери така?

# 14 517
Когато постовете ми са публични и бъдат харесани от някой, който не ми е в приятели, означава ли това, че въпросният човек е влизал да разглежда профила ми? Къде и как вижда публикациите ми, след като те не са били споделяни от други общи приятели например?

# 14 518
  • Sofia
Какво странно има в това, да е разглеждал профила ти? Естествено, че това е най-вероятният сценарий.

# 14 519
Когато постовете ми са публични и бъдат харесани от някой, който не ми е в приятели, означава ли това, че въпросният човек е влизал да разглежда профила ми? Къде и как вижда публикациите ми, след като те не са били споделяни от други общи приятели например?
Когато постовете ти са публични все някъде ги е видял, не е нужно някой от приятелите ти да ги споделя.

Общи условия

Активация на акаунт